✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Canal holidays

2008. gada 28. septembrī, 8 komentāri

Ir atkal tā reize, kad vēlos pieredzējušu cilvēku padomu. Lielbritānijā (iespējams arī citur) eksistē tāda figņa, kā “canal holidays”. Tev iedod baržu uz konkrētu dienu skaitu un Tev ir ar jamo jābrauc (pašam!). Uz tās ir dzīvošana, utt. Vai kāds to nav darījis? Kādi padomi? Kādas atsauksmes vispār? Ir doma, ka varētu paprovēt - izklaide, visticamākais, garantēta :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar evin

2008. gada 29. septembrī, plkst. 00:15

izklaide, visticamākais, paredzēta kareivīgām (ie, mirkļa vājuma pārņemtām) blondīnēm. par laimi, mūsu platuma grādos sensory deviation/deprivation joprojām var noķert stipri lētāk un vienkāršāk, piem: _rīts uz ezera, kad visu klāj bieza migla (cope! vai arī - tādās vietās kā Kaņieris var vnk sēdēt un torčīt no dzīvības daudzveidības visapkārt); _kartupeļu rakšana no rīta līdz vakaram (var aizvietot ar akmeņu novākšanu no lauka, krūmu raušanu no zemes ar visām saknēm, utml. - galvenais pēc tam nakti pavadīt uz vietas, sadzirdēt kā lopi naktī pa mežu ņemās); _ar velosipēdu apkārt... ja vēlies, kaut vai Sāmsalai.

Gravatar atis

2008. gada 29. septembrī, plkst. 09:10

Varētu būt ļoti labs. Es jau kādu laiku ļoti domāju par braukšanu pa Temzu ar šo http://myweb.tiscali.co.uk/skiffhire/ - viņi ir praktiski vienīgie, kas piedāvā braucienus ar "skiff" - vēsturiskajām airu laivām ar tentu, nu tādām, kuras izmantoja "Trīs vīri laivā". Vienīgi nedaudz dārgi gan sanāk.

Gravatar ImissimI

2008. gada 30. septembrī, plkst. 09:42

un tad parādās ieraksts "Kā laacz ar Ananasu bundžu cīnījās"

Gravatar Krauklis

2008. gada 1. oktobrī, plkst. 11:39

Vai, lai vadītu baržu, nav vajadzīgs ūdenstransporta tiesības? Vismaz Latvijā tas ir nepieciešams.

Gravatar sandis

2008. gada 3. oktobrī, plkst. 11:56

Es dzīvoju uz tādas baržas kādus 3 mēnešus un ceļoju pa Angliju. Iesaku Grand Union Canal posmu Birmingema - Stratford Upon Avon, ļoti skaisti. Vēl var klāt paņemt Warvick un Royal Lemington Spa. Jāiemācās operēt ar slūžām (saucamie 'locks'), jo tādi ir ik pēc dažāk jūdzēm. Par legālo pusi (tiesībām un atļaujām) gan īpaši daudz nezinu, liekas ir kāds nodoklis priekš British Waterways jāmaksā, bet tas savukārt ļauj izmantot viņu ūdenspupmpjus un citas noderīgas lietas. Katrā ziņā - teicama izklaide.

Gravatar Bomis

2008. gada 4. oktobrī, plkst. 02:05

Labi, ka vēl kādam par šito ir interese. Man tā pagaidām arī teorētiska. Pētīju šitos: http://www.crownblueline.com/ un jo īpaši http://www.boatingholidays.com/. Tur teikts, ka nekādas īpašas tiesības uz laivu vadīšanu nav nepieciešamas, tā ka aidā. Mani gan interesē Francijas, nevis britu kanāli. Sevišķi tā vieta, kur kanāls (pa tiltu) šķērso upi iekš Briare, France.

Gravatar ghoti

2008. gada 5. oktobrī, plkst. 15:01

Es noteikti iesaku, ir kanāls no Bristoles/Bathas uz Londonu. Ceļā pavadīsi 3-4 dienas, taču neaizmirstami - it sevišķi piņķerēšanos ap slūžām.