✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Smukā Zeme - skats no augšas

2008. gada 7. oktobrī, 2 komentāri

“Earth from Above” ir pasaulslavena franču fotogrāfa Yann Arthus-Bertrand izstāde, kuras kolekcija saturot 100 000 no gaisa fotografētas bildes. Pie kam nejau parastas bildes, bet debešķīgi daiļas fotogrāfijas.

Rudens Kanādā

Fotogrāfa darbi ir biežs viesis žurnālā National Geographic. Viņš ir izveidojis fotoaģentūru, kura vienīgā visā pasaulē specializējoties tieši šāda profila aerofotogrāfijā.

Šis atsauc atmiņā dažus skatus no BBC fantastiskās filmu sērijas “Planet Earth”, kurus ieraugot uz ekrāna aizrāvās elpa.

Izstādes attēlu izlasi var apskatīt Boston Globe sadaļā “The Big Picture”, kura pati par sevi ir iegrāmatošanas un sekošanas vērta. Papildus aprakstam, pie katra attēla ir arīdzan saite uz attēla bildēšanas vietu (gūgles kartēs).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Agzas

2008. gada 7. oktobrī, plkst. 22:30

starpcitu - <a href="http://159.148.146.60/lv/gramatas/katalogs/product.php?prod_id=3750&amp;cat_id=Uk9LQVNH&amp;sub_cat_id=Q0VMVg==&amp;third_cat_id=&amp;ord=date&amp;view=grid" rel="nofollow">Grāmatu</a> ļoti dārgi un mazāk dārgi var nopirkt arī pie mums.

Gravatar kaaposts

2008. gada 9. oktobrī, plkst. 14:13

Tā grāmata ir skaista, izšķirstiju visas tās daudzās lpasa. :)