✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

PDC two thousand and eight

2008. gada 30. oktobrī, 6 komentāri

Krizdabz ir iegājis azartā (un vakar klātienē solīja rakstīt vēl!), biedrs kūlinkss arī pavilcies. Jā, Microsoft ir paziņojuši par Windows Azure, parādījuši Windows 7 vienu no ādiņām, Office Live (jau rakstīju pirms gada:P), utt.

Es gan pavilkos no šī video. Šķiet, ka tam ir vistiešākais sakars ar pašu Microsoft, bet vairāk virāls nekā oficiāls. Pēdējās reklāmas klipi ar Seinfelda un Bila Geitsa piedalīšanos man šķiet ir nevis zemē izmesta nauda, bet gan speciāli zemē izmesta nauda :)

P-D-C twho thousand eight

Windows seven is coming
And I can't wait

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Māris

2008. gada 30. oktobrī, plkst. 09:48

nu pag pag... paskaties cik daudz youtubē ir daudzi video par šito. Kārtīgs virālais panesies. Domā tas tā neplānoti? Noteikti tas ir marketinga komandas darbs. Jo tālāk jo trākāk, jo vairāk video jo vājprāts lielāks. Nepaies ne mirklis, kā windows vista visādi peeki un skandalozi video būs youtubes (un citu) lapā topa augšalā skatītākajos.

Gravatar Māris

2008. gada 30. oktobrī, plkst. 09:49

tfu, ne vista bet SEPTIŅI!

Gravatar KKTK

2008. gada 30. oktobrī, plkst. 11:18

A kafijas ta turziņa nemaz nebija...

Gravatar zabijaka

2008. gada 30. oktobrī, plkst. 18:54

nu nez, nez ...

;D

viņi spēlē uz jūtām, lai es aiz žēluma to Vista-on-Steroids pirktu? kopskats tiešām žēlīgs

Gravatar Prusaks

2008. gada 1. novembrī, plkst. 23:08

Nu tā. Man patīk! Gan Seinfeld rullītis ar ģimeni pavilka (kurpes gan nē), gan šī dziesma, kas nav īsti Microsoft, bet to jau visi saprata, vai ne? :) "I'm PC" kampaņa gan ļoti neveiksmīga, jo, vēloties saglabāt lielā puikas tēlu, nedrīkstētu uz mazā puikas (Apple) izlēcieniem atbildēt, iesaistoties mazā puikas izveidotā spēlē. Vajadzēja kaut ko pavisam citu, un Seinfeld, pirms tika "nogriezts", to darīja. Netipiski un drosmīgi. Kā jau parasti izskatās visas lietas, kas pēc pārbaudes ar laiku izrādās veiksmīgas. Bet, par mazajiem un lielajiem puikām runājot, var saprast Microsoft psihošanu, jo, atmetot operētājsistēmu tirgus daļu mērīšanu, Apple ieņēmumi un kapitalizācija šobrīd ir tikpat lieli kā pusei no Microsoft. Un miniet 100 reizes, kurā virzienā šī attiecība pamazām un jau sen mainās.

Gravatar Krotow

2008. gada 2. novembrī, plkst. 22:38

Braianam kafiju noskauda... M$ marketoīdiem laikam dēļ krīzes līdzekļus apgrieza :P