✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gaidāmās filmas: Watchmen

2008. gada 14. novembrī, 8 komentāri

Es līdz šim esmu mazliet vīlies ikkatrā komiksu transformācijā par pilnmetrāāzas ekranizāciju. Izņēmums bija “Transformers”, bet tur ir pavisam cits stāsts. Taču, ja vien viņi mani tagad nečakarē ar treileri, “Watchmen” kinoversijai vajadzētu būt über. Protams, mana objektivitāte ir relatīva, jo fonā skanošā Muse mūzika paķēra uz jūtām. Šķiet, ka ar specefektiem pārsteigt vairs nav viegli. Depresīvo betmenu/spaidermenu arī esam atskatījušies. Kad pasaule ir sagatavota tam, ka komiksu realizācijai nav nepieciešams vairs būt tikai specefektu pārbāztai grāvējfilmai, var tajā beidzot ielikt arī kaut ko tādu, lai uz filmu atnāktu arī tie, kas nav tīras datorgrafikas piekritēji.

Treileris ņemts no Trailer Addict lapas..

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar zupcis

2008. gada 14. novembrī, plkst. 10:30

Man gan šķiet, ka tieši pēdējā laikā beidzot no komiksiem tiek radītas sakarīgas filmas. Sema Raimija Spaidermeni bija gana oriģināli. Pēdējie 2 batmani pa rubli. Aironmens arī bija forši skatāms. Nu par supermenu dalītas Jūtas.

Gravatar bubu

2008. gada 14. novembrī, plkst. 10:36

Spaidermens bija depresīvs?

Gravatar cx

2008. gada 14. novembrī, plkst. 11:15

Vai Sin City ari lika vilties?

Gravatar hmm

2008. gada 14. novembrī, plkst. 12:23

Iron Man 300 SinCity Pēdējais Betmens (!!!)

Gravatar mad gremlin

2008. gada 18. novembrī, plkst. 00:32

nezinu, man pirmie betmeni labāk patika, likās tuvāk komiksam (pašlaik liekas pārāk pietuvināti realitātei). x-men bija ok, spaidijs - nu gribējās lai mazliet vairāk pieturās pie multenes stāsta (pašlaik kautkā haotiski raisās notikumi). iron man - sākums labs, cerams visu nesačakarēs.

Gravatar fxz

2008. gada 20. novembrī, plkst. 12:08

nez nez, manliekas Sin City ir vislabākā komiksu ekranizācija, kāda vien ir redzēta