✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Iededzies par mūsu valsts nacionālo valūtu

2008. gada 28. novembrī, 16 komentāri

Stabils![1]

Sen nav bijis iespējas satikt satiekamos, parunāties ar tiem, ar kuriem gribās parunāties, kā arī konsumēt dažādas konsistences likvīdas vielas nenoliedzami jautrā un kuplā kompānijā. Tālab, lai atgūtu nokavēto, ar K`` K akceptu nākamo ceturtdien, kas, lai cik tas nebūtu oriģināli, iekrīt ikurāt ceturtajā decembrī, visi interesenti ir laipni aicināti pulcēties “Kapteiņa Enriko pulkstenī” (Antonijas iela 13, Rīga, Latvija). Pasākuma sākums provizoriski tiek lēsts uz 18:00.

Tā kā iepriekš tika saņemti pārmetumi, ka termins php.lv pasākuma nosaukumā atbaida tos, kas nezin, ko nozīmē “lv”, kā arī nav gluži precīzs raksturojums apmeklētājiem, tad šoreiz nosaukumā to neiekļausim. Ejot līdzi laikam un sociālpolitiskajam klimatam, kā arī ņemot vērā, ka kopš iepriekšējā pasākuma ir daudz kas noticis, par oficiālo devīzi tiek pasludināta “Iededzies par latu!”. Te gan vietā būtu piebilst, ka tas nenozīmē nepieciešamību iedegties par summu, kura nepārsniedz latu.

Attiecīgi, ņemam līdzi sevi, kādu stabilo naudas vienību, un labu garastāvokli. Šoreiz nav iebildumu pret kakintošiem. It sevišķi jaunajiem alumīnija prō. Pasākuma programmā, visticamākais, neizpaliks dažādi vista-vai-ola rakstura strīdi, jau par tradīciju kļuvušo tēmu pārgremošana perfekti kompetentu un zinošu personu starpā par lietām, kuras lai paliek tur, kur tās ir pārspriestas.

Aicināts ir ikkatrs, kurš jūt sevī vēlmi iepazīt jaunus cilvēkus, satikt sen nesatiktus, vai arī vienkārši nav nekā labāka ko darīt 4dienas vakarā. Jautājumiem ir sava vieta.

[1] Sveiciens “Stabils!” ir saīsinātā versija no sveiciena “Lats mūžam stabils!”, kuru pienākas bilst ik reizi, kad neesi pārliecināts par sveicamā politiskajiem, ekonomiskajiem vai jebkuriem citiem uzskatiem vai arī vienkārši nezini, kas zvana.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mobix

2008. gada 28. novembrī, plkst. 20:20

Iedegšos par latu! Tik žēl ka laaczim bailes no makiem pazudusi, eh ...

Gravatar SVILPE

2008. gada 28. novembrī, plkst. 22:39

Bez maz vai katrs sevi cienošs blogeris pagaršo garšīgās dziras Antonijas un Elizabetes ielu rajonā. Tas ir eleganti, stilīgi un tā tam jābūt? Nē. Tas neietilpst latvieša parastā paketē. Kālab ne Jaunās Ģertrūdes celtnes rajons? :)

Gravatar laacz Autors

2008. gada 28. novembrī, plkst. 22:58

SVILPE, pienāks laiks arī tam Rīgas reģionam.

Gravatar koko

2008. gada 28. novembrī, plkst. 23:02

Bļa, ku tu māki izvēlēties datumus, kad es netieku... Nu ok - varbūt uz pašu sākumu tikšu ar tevi vienu alu iemaukt!

Gravatar laacz Autors

2008. gada 28. novembrī, plkst. 23:07

koko, mēs jau varam tikties individuāli!

Gravatar koko

2008. gada 28. novembrī, plkst. 23:26

Ok.. Pirmdien vai trešdien no kādiem laikā no 13:00 līdz 18:45, otrdien pēc 20:00 :) Bet nu, nav ko dirsties :D Vienkārši ceturtdien varētu sākumu pārcelt uz 16:30 :D

Gravatar laacz Autors

2008. gada 28. novembrī, plkst. 23:27

koko: absolūts vainots.

Gravatar artisare

2008. gada 28. novembrī, plkst. 23:28

Ehh, es ceru, ka atpakaļ no Igaunijas būšu ātrāk, nekā kā naktī...

Gravatar koko

2008. gada 28. novembrī, plkst. 23:29

Laacz, tad ievies labojumus un sākumu pārliec uz 16:30 un būs man tā laime sadzert ar tiem, kas tiks un tiem, kas tiks, būs tā laime sadzert ar mani :D

Gravatar laacz Autors

2008. gada 29. novembrī, plkst. 11:16

Koko, es nedalīšos šai baudā ne ar vienu citu!

Gravatar koko

2008. gada 29. novembrī, plkst. 11:38

Ok, tad ierodamies tajā laikā inkognito un melnām maskām galvā, lai neviens nepazītu!

Gravatar Archijs

2008. gada 30. novembrī, plkst. 14:02

un atkal diskriminācija, ehhhh..... nekas, it kā es ņemtu visu šeit sadrukāto nopietni :)

Bet vispār, piekāpšu gan, sen jau nav redzēti visi.

Gravatar ImissimI

2008. gada 1. decembrī, plkst. 12:00

Melnās maskās, un apspriedīsieties par L(v)L stabilitāti, un ik pa brīdim uzsauksiet: "Ilgu un Stabilu mūžu Latvijas Valsts Latam!" hmm... jūs tak paņems ciet visus ;) (..un lācz, atkārtoti būs iekūlies valsts nozīmes afērā..(es uz to armijas..karcer padarīšanas rakstu atsaucos)

Gravatar rei

2008. gada 1. decembrī, plkst. 13:30

Laikam beidzot jāpiedalās ...