✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

iTunes ir debils softs

2009. gada 14. janvārī, 22 komentāri

Ziniet, kāpēc es uzskatu, a iTunes ir debils softs? Pārinstalējot datoru man parādās šāda jauka lieta. Cik ļoti jābūt bojātām smadzenēm, lai kaut ko šādu izdomātu?

iTunes, fcuk
iTunes, fcuk

Papildināts. Pārkopējot failus “iTunes Library.itl” un “iTunes Music Library.xml” uz jauno sistēmu no vecās, viss nostājas savās vietās.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Qued

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:32

Tas ir tāpēc, ka tu lieto Windows :) Tas ir debesu sods :)

Gravatar Jy

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:33

A pirms pārinstalēšanas atautorizēji librāriju un pēc tam pieautorizēji? :)

Gravatar laacz Autors

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:34

Qued, un tas ir attaisnojums softa debilitātei?

Jy, what?

Gravatar esuntu

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:51

laacz: Kāds būtu Tavs ieteikums <em>softa</em> reakcijai uz šādā situācijā? Protams, saglabājot politiku "viens iphone vienam itunes" (š<em>is, ja pareizi saprotu ir dēļ autortiesībām 'n suff</em>). Vienīgais ko es varu izdomāt - instalējot iTunes norādīt kādu atslēgu, kas tad arī identificē šo iTunes un kuru var norādīt instalējot iTunes atkārtoti. Bet šis variants neder, jo ar vienādu atslēgu tad varam instalēt uz x datoriem...

Gravatar gusc

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:52

Apsveicu, es arī jau paspēju saskarties ar šo Apple "politiku" :) Stulbākais ka tu vari sasinhronizēt tikai ar vienu kompi vienlaicīgi - viss kas iekopēts no otra kompja tiek nonests un uzlikts jaunais. Pilnīgs sviests, bet nu jāpierod pie domas, ka visu mūziku, programmas, utt. tur uz viena kompja un viss notiek.

Gravatar laacz Autors

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:54

esuntu, kāds "dēļ autortiesībām"? Man aifounā, pieņemsim, viss ir legāls. Esmu legāli reģistrēts Apple iTunes Store lietotājs. Un tagad es pasēju visu savu aifouna/aipoda saturu tikai tāpēc, ka man dators nomiris? Tas ir vairāk nekā smieklīgi.

Gravatar Mad182

2009. gada 14. janvārī, plkst. 09:55

Murgs kaut kāds :D Un tāpēc es mīlu savu parasto MP3 atskaņotāju, kurā sekunžu laikā varu iekopēt jebko no jebkā, kam ir USB :) Nemaz nerunājot par dziesmu/albumu slēgāšanu turpu - šurpu kabatā ar taustes palīdzību :)

Gravatar binary

2009. gada 14. janvārī, plkst. 10:02

esuntu, un kāda problēma pēc šādiem tādiem dzelžu identifikatoriem ģenerēt atslēgu, kas nebūtu derīga uz citām kastēm?

gusc, pat ne uz viena kompja, bet vienā OS... Cik saprotu, tad apgreidojies no XP uz Vistu - pakās saturu, apgreidojies no Vista uz 7 - pakās saturu, downgreidojies atpakaļ uz XP - atkal pakās saturu. Nez, čžp.

Gravatar Kamazs

2009. gada 14. janvārī, plkst. 10:12

Jā, vo, vo, šitā figņa man arī likās muļķīga. Es biju pārsteigts par tādu neergonomisku risinājumu no kūlā Apple puses, bet norakstīju to uz tādām stila dīvainībām, kā diska ikonas ievilkšanu miskastē, lai atvērtu CD-ROMu uz Mac-a.

Gravatar bush

2009. gada 14. janvārī, plkst. 10:40

Bet es biju acīgs un pamanīju, ka lācis lieto Windows 7. Kā ir?

Gravatar laacz Autors

2009. gada 14. janvārī, plkst. 10:41

bush, tā ir. Domāju raportēt pēc kāda laika, kad būšu palietojis ikdienā. Pagaidām esmu pārsteigts par to, ka OS ir ātrs, stabils un patīkams lietošanā.

Gravatar Norcis

2009. gada 14. janvārī, plkst. 10:55

Man bija kaut kas līdzīgs ar iPod touch, kad migrēju no PC uz MAC. No jauna sakopēju aplikācijas iTunes un autorizēju datoru. Iekš aplikācijām saglabātie dati palika tur kur tiem bija jābūt, tikai mūzika pazuda. Ar lēnu prātu un pīpēšanu var tik galā.

Gravatar Jy

2009. gada 14. janvārī, plkst. 11:18

Nu, ja tu nepareizi lieto softu, tad nevar vainot izstrādātāju:) Bet nu es nekādā gadījumā neaizstāvu iTunes šajā sakarā. Jo īpaši uz Windas, tas ir nepiemērots softs. Un vēlreiz piebildīšu, ka iPhone (iPod) sux, jo to pašu mīļo Nokiju ar to pašu iTunes var sinkot no cik kompjiem vien grib :P

Gravatar Helmuts

2009. gada 14. janvārī, plkst. 13:18

Aha, iTunes jau izsenis izceļās ar savu ērto lietojamību, vēl jau krutākais prikols ka iekš Stīva ofisiem laikam neviens nav dzirdējis par drag'n'drop ērtumu, viss ir jāsinko un jālibrarē..

Gravatar Gross

2009. gada 14. janvārī, plkst. 17:10

kāpēc vispār kaut kas tāds murgains ir jālieto? Ir tak vienkāršākas un labākas lietas.

Gravatar qh

2009. gada 14. janvārī, plkst. 23:58

atbilde uz pirmo teikumu: labrīt :)

Gravatar weedy

2009. gada 15. janvārī, plkst. 09:47

Laacz, DRM. ;) Iečeko, vai esi piereģistrējies atpakaļ savā iTunes kontā uz tā datora, ja jā tev vajadzētu būt iespējai nopirktās dziesmas novilkt par jaunu tādējādi atgūstot library. :)

Gravatar bedre

2009. gada 15. janvārī, plkst. 20:29

Var taču ielikt ķeksi iTunes, ka Tu pats gribi menedžēt savam iPhonam/iPodam mūziku.

Gravatar mxz

2009. gada 20. janvārī, plkst. 00:59

Es vienkārši esmu paradis visu iTunes katalogu (ar visu mūziku, bibliotēkas failiem, utt.) pārnest uz jauno sistēmu un palaist iTunes. Tad viss, kā pa vecam.

Gravatar lol

2009. gada 23. janvārī, plkst. 22:22

dance monkeys, dance!!

tas ir tāpēc, ka ābols ir māksliniekiem, viņi nesaprot līdz galam, kas ir fails un ka tas glabajas uz datu nesēja.

Gravatar BJnesaprot

2009. gada 10. decembrī, plkst. 16:51

Āā, man ir līdzīgs pasākums- veco pc atstāju pie senčiem, bet no jaunā neko nevaru iedabūt iPhonā, jo drīkst sinhronizēt tikai ar vienu iTunes. Respektīvi- lai iedabūtu telefonā jaunu mūziciņu, neizdzēšot VISU tur jau esošo man ir jādodas pie vecākiem???!!!