✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Helpful

2009. gada 19. janvārī, 8 komentāri

Šodien ienācās viens no diviem Sony Vaio laptopiem, kuri jāsakonfigurē pirmreizējai lietošanai. Instalācijas vednis man paziņo sekojošo: “This part of the process restores your computer's C: drive to that of the original factory condition.” Tas vēl nebūtu nekas. Pilnīgi normāls teikums ar saprotamu jēgu. Tas, kas mani nogalināja ar savu acīmredzamību un izpalīdzību, ir otrais teikums: “You can observe the progress of this restoration action by viewing the progress bar.” Uhu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar JX

2009. gada 19. janvārī, plkst. 21:31

Labinieks :) Kā vēl maigi neieteica "Press Ok to continue" un nepārjautāja "Are you sure?"

Gravatar juura

2009. gada 20. janvārī, plkst. 00:14

Tas ir kā subtitri DVD diskos, kur tulko, tulko tos teksus un tad izsper ... vēja šalkoņa ... kāds tur ķiķina un šie apakšā uzraksta ... izmisīgi smiekli ... tas no vienas operas. Lai gan, kas mani kādu laiku atpakaļ tiešām piebeidza, bija kurpju šņoru auklu siešanas pamācība piestiprināta pie kurpēm pārdošanā, ar iekļautu brīdinājuma uzrakstu par paklupšanas briesmām ja tās netiks sasietas pareizi :) Jāpiebilst gan ka tas notika ASV, un tur tādas lietas ir visai ierasta parādība, bat arī no vienas operas :).

Gravatar ar

2009. gada 20. janvārī, plkst. 01:00

juura: ... veeja shalkonja un.. kaads tur kjijinja... pamanam vairaak ir domaats nedzirdiigajiem DVD veerotaajiem taa ka tas ir ok, parasti gan shaadi subtitri ir kautkaa attdaliiti - citaa kraasaa vai kaa savaadaak.

Gravatar atis

2009. gada 20. janvārī, plkst. 09:12

eu, padalies, nofilmē to pasākumu, uzliec webkameru - citi ar grib pavērot :D

starpcitu kāds nav dateni nozadzis? sāku saņemt letiņu spamu uz savu epastu ko lietoju tik pāris blogos :P

Gravatar Mr. Black

2009. gada 20. janvārī, plkst. 15:48

Nu, tu gan esi lieliibnieks pimpiic!