✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kā es šovakar pārbijos

2009. gada 27. janvārī, 11 komentāri

Jūsu zināšanai - es turpmāk itin visām sev iegādātajām zobu birstēm lasīšu lietošanas pamācības. Savādāk sanāks tā, kā šovakar.

Zobu tīrāmā iekārta principā savu ir nokalpojusi. Lietoju to jau kopš neatminamiem laikiem, līdz ar ko šovakar, paveroties uz tās izpluinītajiem sariem un citām augsti technoloģiskām lietām tās galvā, vairāk vai mazāk atvadījos. Un te nu nāca lielais pārsteigums. Es pat nebaidos šī vārda - izbīlis. Jo.

Štengrāk piespiežot vienā vietā, tā, kā izrādās, kļūst ellīgi vibrējoša. Tas visbiedējošāk ir tad, ja tev nav ne mazākās aizdomas par to, ka šī uzparikte to spēj darīt! Tad nu iztēlojaties sajūtas, kuras pārņem cilvēku, kurš pirmo reizi mūžā uzzin, ka zobu birste spēj vibrēt tik spēji, ka jebkura mobilā tālruņa vibrozvans aiz skaudības izbeigtos. Pie kam, to uzzin absolūti nejauši. Pie kam - tieši tad, kad aizrautīgi tīra zobus. Savus.

Sasodīts...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Dveesele

2009. gada 27. janvārī, plkst. 23:46

varbuut taa nebija zobubirste ? ^^

Gravatar Valp

2009. gada 28. janvārī, plkst. 08:40

Un kur ir vizuaalais materials? Gribas redzeet taadu brinumbirsti.....

Gravatar laimisk

2009. gada 28. janvārī, plkst. 09:00

Tev rokas trīc, zobu birste ir bez vainas :)

Gravatar shamans

2009. gada 28. janvārī, plkst. 09:41

zobu birstes esot jāmaina ik pēc pāris mēnešiesm... ;)

Gravatar xc

2009. gada 28. janvārī, plkst. 10:05

kārtējās elektriskās pārgudrības, phe

Gravatar Evalc

2009. gada 28. janvārī, plkst. 11:02

Tāpat kā anekdotē par čukču un motorzāģi "Družba".. :)

Gravatar dadzis

2009. gada 28. janvārī, plkst. 11:17

no tās pašas sērijas es alfā uz eskalatora tā atrāvos no statiskās elektrības, ka rokās esošo colas pudeli aizsviedu pa gaisu :D sīcis vēl ilgi nespēja nomierināties, rēca vienā rēkšanā :D a es atrāvos pamatīgi, maz tobrīd nelikās. jo īpāsi negaidot kad viss notiek.

Gravatar kas

2009. gada 28. janvārī, plkst. 18:36

Un kā tas ir, Tu nopirki lielu zobu birsti, Tev nerādās nekādas aizdomas par milzīgo kātu, kuršs jātur rokās, tad tu ignorēji Duracel reklāmu uz birstes iepakojuma nodomājot "nu gan viņi reklāmas publicē visur", un tad pēc bateriju ievietošanas ierīcē, tīrot zobus, ritīgi pārbijies? LOL. :D

Gravatar Taai

2009. gada 28. janvārī, plkst. 20:55

Vai atklāsi, kas tā par zobu birsti? Varētu parotaļāties kopā ar meiteni dušas telpā - tīrīt zobus un, ak re, jaunā zobubirste vibrē... ;)

Gravatar pods

2009. gada 29. janvārī, plkst. 14:42

man tieshi taapat gadiijaas ar skuvekli :D