✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Spēles ar visu ko

2009. gada 3. februārī, 2 komentāri

Atļaušos pēc ilgiem laikiem tomēt jums sabeigt darbadienu ar pēdējo mēnešu laikā gar acīm paskrējušajām un pieglabātajām spēlītēm. Hehehehe.

Get the Glass!
Galda spēles imitācija ar interaktīviem elementiem. Iespējams, pati skaistākā pēdējā laika spēle flešā. Spēle radīta pasaulslavenās un nu jau 15 ar pusi gadus notiekošās reklāmas kampaņas “got milk?” ietvaros.

Closure
Galvlauznis un, iespējams, reakcija. Pagājušās nedēļas hīts. Smadzeņu palauzīšanai un nervu sabeigšanai noderēs. Uzdevums ne vienmēr ir skaidrs, kā to izpildīt arī ne vienmēr ir skaidrs skaidrs.

Scriball
Reakcija un precizitāte. Šamā ne pārāk lēnā spēle mani izveda no pacietības vienā setā.

D-Blocks 2
Nomināls galvlauznis. Pirmie līmeņi var nešķist sarežģīti, taču...

Perfect Balance
Precizitāte un kombinēšanas māksla. Jānoliek visi elementi tā, lai tie nesagāztos. Kopš fizika flash spēlēs ir ikdienišķa parādība, arī šīs spēles ir ikdienišķa parādība.

Electric Box
Loģika un kombinēšanas māksla. Viena no tām spēlēm, kurā ar noteiktu palīglīdzekļu skaitu ir jāuzkombinē kaut kas, kas realizē konkrētu lietu. Šai gadījumā tā ir elektriskā ķēde.

SAS: Zombie Assault
Principā tikai reakcija. Kārtējā zombju šaušana 2d.

Enigma Blocks
Galvlauznis. Doto skaitu un formas blokus jāsakombinē norādītajā figūrā. Bija reiz krievu laikos tāda galda spēle un aizvien vēl, šķiet, ir pieejami līdzīgas idejas galvlaužņi kaut kādos prāta asināšanas izdevumos.

Color Infection 2
Loģika. Turpinājums pirmajai daļai.

Tourist Trap
Loģika un, iespējams, mazliet reakcijas. Pakmana, bombermana un sokobana kombinācija.

Ice Breaker
Loģika. Izglāb ledū iesalušo vikingu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar dabbler

2009. gada 3. februārī, plkst. 09:41

Pareizi, ja bojā, tad pamatīgi un ar 11 spēlēm uzreiz.. :)

Gravatar Pofig

2009. gada 3. februārī, plkst. 14:09

Kad spēles laukumā ir daudz kustīgu objektu, spēle konkrēti iebremzē un bieži vien tas noved pie zaudējuma. Vai ir iespējams kautkā palielināt flash lietojamo atmiņu, lai tāda raustīšanās un bremzēšana nebūtu?