✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Melo man

2009. gada 12. februārī, 9 komentāri

Sakarā ar to, ka lielākajai daļai seriālu, kuru obzervēšana notiek regulāri, sezona ir vai nu smagi iepauzēta (saraustīta) vai arī iet uz beigām, tad nākas apgūt jaunus horizontus. Šis ir viens horizonts, kurš, šķiet, varētu pretendēt uz regulāru tā skatīšanos.

Aizvakar ienācās ievērtēšanai seriāls “Lie to Me” (oficiālā lapa). Seriāla pamatā ir privātu izmeklētāju grupa, kuras sevišķās prasmes ir dabas dota vai ilggadēju studiju rezultātā iegūtas spējas pēc kustībām, intonācijām, frāzēm un arī ar loģiskām metodēm noteikt to, vai cilvēks melo.

Mani aizvien tirda jautājums, vai viņi tiek (tiks) nenormālos daudzumos sūdzēti tiesā neskatoties uz vairākas sekundes pirms epizodes sākuma esošo uzrakstu par to, ka atainotās personas un notikumi nevaid nekādā veidā saistīti ar reālo dzīvi un labākajā gadījumā ir nejaušas sakritības. Jā, tur kā uzskatāms piemērs tiek laiku pa laikam parādīts Bušs jaunākais, Klintons ar “I did not sleep with that women”, vai kāda cita vēsturiska persona. Ir pat atsauces uz dažus mēnešus atpakaļ slavas zenītā pabijušām personām. Vairāk mani interesē, kā viņi atšūs tās ģimenes, kurās reklāmas pauzē vīrs pagriezīsies pret sievu un pavaicās, caururbjoši veroties ikkatrā viņas grumbiņā un kustībā, - “Tu mani krāp?”.

Es saprotu, ka seriāla pamatā ir kāda psihologa ilggadējie pētījumi.

Paredzu seriālam apskaužamus panākumus, jo tēma ir reti kutelīga un reti interesanta homo sapiens vulgaris pārstāvim.

Piezīme sev. Kaut kad, kad uzradīsies vairāk laika, jāpameklē top seriālu konsultantu saraksts. “How I Met Your Mother” “The Big Bang Theory” mani pārsteidz, jo erudīcijas un zinātniskās figņas līmenis tur paaugstinās ar katru epizodi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Jy

2009. gada 12. februārī, plkst. 16:45

Jap, šis ir labs. Tims Rots arī super kā parasti:) Tik liekas ka uzņemšana kopumā nav vēl tā īsti ieskrējusies un seriāls nav vēl ieguvis savu vizuālo seju. Cerēsim, ka aizies labi, kaut gan FOX ir slavens ar jaunu projektu nokillošanu :)

Gravatar Mārcis

2009. gada 12. februārī, plkst. 20:12

No izklaides žanra Dirty Sexy Money ir tīri ok.

Gravatar niks

2009. gada 12. februārī, plkst. 21:19

vai, es arī nesen ievērtēju 1. sēriju. patika. nebūtu tu uzrakstījis tagad, būtu pavisam aizmirsis par šī seriāla eksistenci. tākā paldies :)

Gravatar pbs

2009. gada 12. februārī, plkst. 23:56

Izskatās interesanti, paldis.

Gravatar japets

2009. gada 13. februārī, plkst. 11:01

Paskatījos Lie to Me. Brīžiem šķiet mazliet sviests, pārāk triviāli parāda emocijas un secinājumus. Zūd ticamības moments gan no "upuru" puses, gan no ekspertu puses. Bet kas zi`, varbūt ar laiku kļūs labāk.

Gravatar Romans

2009. gada 13. februārī, plkst. 12:14

No savas puses vēl varu ieteikt seriālu Life: http://www.nbc.com/Life/

Gravatar laacz Autors

2009. gada 13. februārī, plkst. 12:16

Romans, tas jau sen tiek skatīts :)

Gravatar Paraziits

2009. gada 15. februārī, plkst. 20:01

beidzot saņēmos noskatīties. paldies, patika.

Gravatar tikai_draugs

2009. gada 7. augustā, plkst. 19:55

Ja kāds vēlas, varat pievienoties "Lie to Me" domubiedru grupai. http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=204178&grouplanguage=lv (Es neesmu spameris)