✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Iejusties bērna lomā

2009. gada 16. februārī, 10 komentāri

Virsraksts, iespējams, ne tuvu nav precīzs. Bet atziņa jau labu laiku ir viena. Ja vēlies kaut daļēji paskatīties uz pasauli sava bērna acīm, iedod viņam fotoaparātu, ierādi, kas jādara, lai nobildētu, un atiet. Bez absolūtās mākslas tur var jauki redzēt arī daudz ko tādu, kas tev šķiet ikdienišķs. Ne pirmā reize, kad Amanda pati paķer fotoaparātu un iemūžina visu ko, bet atziņa ienāca prātā tik vien kā tagad :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Anonymous

2009. gada 16. februārī, plkst. 18:52

Reamonn - Through the eyes of a child

Gravatar piu

2009. gada 16. februārī, plkst. 21:40

Mana mazā jau labu laiku havo mūsu veco digitālo ziepi. Tā saprašana gan 1.8 gadu vecumā par bildēšanu ir tāda ka nospiež pogu un tad liek pie acss. (: Nekas vairāk par miglām nesanāk. Bet gan jau... Un jā - mūžīgi nospeķots objektīvs...

Gravatar noisex

2009. gada 18. februārī, plkst. 23:31

merkakjim granatu ari var iedot :D bet taa bernam dot spoguleni ir naaves smaka...kaut kadu ziepeni pa 40Ls var ari iedot :)

Gravatar Artis

2009. gada 19. februārī, plkst. 14:30

Vajag pirms kameru dot bērnam to ielikt zemūdens kostīmā, tad varēs viegli atspeķot un notīrīt visādus citādus izdalījumus :)

Gravatar Indzha

2009. gada 20. februārī, plkst. 14:10

Mjā zin laacz - nākošais līmenis ir tāds, ka tiek zaudēta interese par fotografēšanu un sāk skatīties kas lācītim vēderā - un tā man jau aizgāja 2vi „ziepjutrauki” Tagad ir nopirkts jauns uz kura ir „pieeja liegta” - zināmu apsvērumu dēļ, bet tajā pašā laikā pilna pieeja uz salauztajiem :)