✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mūzika ir mana sega

2009. gada 24. martā, 4 komentāri

Ja nu kas, manis dievinātajām muzikālajām kompozīcijām pēdējā laikā ir piebiedrojies kupls skaits jaunumu. Viens no tādiem ir 1998. gadā Britu dziesminieces Imogen Heap kopieraksts ar kādu britu runinieku apvienību - Urban Species. Nosaukums izpildītajam skaņdarbam ir “Blanket”.

Kā jau ierasts, dziesmu var iegādāties iekš 7digital par 79 britu maznaudiņām, iekš aitjūniem par pazīstamo bez-viena-centa-dolāru (ko es arī izdarīju!) iekš aitjūniem nav pareizais, vai arī atrast internetos.

Es te tā pēkšņi iedomājos, ka, gadījumā, ja mani dzīves nogalē uzaicina uz SWH raidījumu “Ar dziesmu pa dzīvi”, es pavadīšu kādu mēnesi, atlasot dziesmas, kuras man ir svarīgas, patīkošas un visādi citādi piederīgas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Skalija

2009. gada 24. martā, plkst. 22:40

Zini, klausoties «Ar dziesmu pa dzīvi» arī man patīk iedomāties - kā būtu, ja mani uzaicinātu. Un tieši dziesmu dēļ. Kaut gan tas būtu afigenna grūti izvēlēties kuras, jo to mīļo un nozīmīgo dziesmu ir tik daudz!!!

Gravatar normunds

2009. gada 24. martā, plkst. 22:40

jātaisa jauna spamliste – 7 dziesmas?

Gravatar cu

2009. gada 25. martā, plkst. 00:56

hahā, iekš Spotify arī ira!

Gravatar ush

2009. gada 25. martā, plkst. 09:27

dziesmu izlase parāda tādu kā kopējo muzikālo gaumi/sapratni. Šim nolūkam Spotify der kā uzliets