✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kontraversitāte

2009. gada 6. aprīlī, 21 komentārs

Šodien pamanījos būt MS seminārā par sevi interesējošu tēmu. Prezentējošais tēls bija ne tikai ļoti profesionāls šai ziņā, bet arīdzan ar tādu kā bērnišķīgu prieku un aizraušanos stāstīja par lietām. It sevišķi, kad runa nonāca pie tehniskākām lietām. Viņam bija divi datori. Viens, uz kura dirnēja pati prezentācija, un vēl viens - no kura tika rādītas demonstrācijas iz virtuālajām mašīnām. Tad, nu, lūk. Uzminiet, kas šai bildē ir amizants, ņemot vērā, ka seminārs bija Microsoft apmaksāts?

Presenting on what?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar KlusumsKY

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 17:25

haaa - par to Balmeru un apple nemaz nezinaaju! labs

Gravatar .M.

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 17:56

Bet kauns gan ka ne tās kompānijas kompītis - pielicis cietni priekšā logotipam...

Gravatar weedy

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 18:34

Kāds tur brīnums, back in 2007 Macbook Pro tika atzīts par labāko laptopu uz kura likt Windows Vista.

Gravatar bush

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 19:00

Varu saderēt, ka uz tā "Āboļa" ir uzinstalēts Windows.

Gravatar hmm

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 19:23

Un kas tur traks ja pashi M$ ir lielu pikji aboljos sagruudushi, principaa tas pats M$.

Gravatar untitled7

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 20:08

Un neaizmirsīsim ka Microsoft taisa softu arī āboliem

Gravatar Advice!

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 20:39

Visā visumā - nav jau arī zināms, vai Microsoft ar Apple nav noslēgts kāds slepens līgums vai vienošanās, un visa šī Apple vs Microsoft cīņa ir vienkārši ļoti izdevīga reklāma, no kuras tiek gūts abpusējs labums.

Gravatar Prusaks –> hmm

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 21:41

"Lielais piķis" ir 150 miljonu USD investīcija 1997. gadā. Šobrīd Apple apgrozījums ir 24,5 miljardi gadā (2008). Tā kā lielais piķis patiesībā bija mazs un sevi jau simtkārt atpelnījis. Vienīgais M$ iemesls pieņemt (un mums visiem uzskatīt), ka M$ ir tas pats Apple, būtu M$ vēlēšanās nopelnīt vēl vairāk, pārdodot Mac Office, kas izklausās diezgan ticami.

Gravatar xlt

2009. gada 6. aprīlī, plkst. 23:37

nav jau tik traki. uz āboļa var likt win, kā arī ofiss (un pieļauju, arī cits softs) uz maka ir jau vairāk kā 10 gadus.

Gravatar zaibis

2009. gada 7. aprīlī, plkst. 04:05

nee nu dzeki ja ms grib lietot appli lai lieto, tu tachu vari izmantot apple kaa desktopu un sleegties pie win servera vai izmantot win un sleegties pie apple/*nix servera

un var tachu gadiities ka kaadam core win developerim kursh ir izcili gudrs (lasiit gudraaks par mums visiem kopaa) patiik apple interfeis - neko sliktu tur neredzu.

un taisniiba ir ka uz sho mac vs win cilveeki taisa biznesu un pelna nauda kameer mees ar putaam uz luupaam aizstaavam savu OSu un piedalmies vinju reklaamas kampanjaa kaa bezmaksas resurss :D

Gravatar kas

2009. gada 7. aprīlī, plkst. 04:06

Par Balmeru tur ir pierakstīts, tas nav vinna laptos, bet gan konfereces organizeetaajiem. Neticu, ka Balmeram ir apple laptops, tas ir tiiri principa jautaajums un arii kompaanijas moraales jautaajums (ja vien tur virsuu nav windows un logo paarsviitrots un uzlikts ms). Vēl nesen teica, ka Bila mājās nedrīkst būt apple produkti, bērni grib ipodus...

Gravatar hu_ha

2009. gada 7. aprīlī, plkst. 12:37

2 kas: ka tik to nelasīji 1majā aprīlī :D

Gravatar juzis

2009. gada 7. aprīlī, plkst. 12:46

Par ko tad satraukums ? Ja vien pasākuma tēma nebija saistīta ar korporatīvo politiku darbinieku laptopu iegādē vai kautko tamlīdzīgu, tad nekā funny nesaskatu. Par cik M$ kompjus netaisa, tad vai nav vienalga uz kā tas onkulis darbina visu savu bardaku ?

Gravatar peech

2009. gada 8. aprīlī, plkst. 20:00

MacBook ja viņš lietotu nebūtu nekas jauns, bet ja virtualizētos piemēram uz VMware vai Xen + Linux, tas gan būtu jocīgi :)

Gravatar ZBH

2009. gada 9. aprīlī, plkst. 01:15

amizants iraid tas, kaa shie sleepj iekostaa aabol logo. pirmajam prieksaa kauks piekraameets, otram monis nolociits do nemogu.

Gravatar x

2009. gada 9. aprīlī, plkst. 19:25

OMG!!! OMG!! Vai tiešām apple ? OMG!!! OMG!!!! Un vēl.. jūs pamanījāt ka MS apmaksātā seminārā runātājam ir melnas zeķes? OMG... OMG.. neticu savām acīm!! OMG.. OMG..

Apple apmāto prieki ieraugot sūdu kurš kaut nedaudz atgādina iegrauzto ābolu ir vienkārši apbrīnojams. Pieņemu ka arī uz windas viņam nav TIKAI MS produkti.. gan jau ka i sagrēkojis un uzlicis citu ražotāju pergas... atkal iemesls OMG OMG!?

Gravatar basta

2009. gada 11. aprīlī, plkst. 12:50

Ja nemaldos, tad M$ pieder krietni liels % Apple akciju