← Uz sākumu

Krīzes ēdienkarte

2009. gada 24. aprīlī, 15 komentāri

Kolēģis atsūtīja rekomendācijas, kā grūtos laikos nenomirt badā. Sākas ar reāliem padomiem, beidzas ar ne pārāk. Bet smieklīgi vietām :)

  1. Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski, un galvenais - daudz: ar vienu cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm;
  2. Ja bads neļauj gulēt - ātri iztukšot divas glāzes vārīta ūdens un likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts;
  3. Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas;
  4. Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz pannas, tiks iegūtas 2 vēršacis;
  5. Vienu un to pašu tēju var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz jums;
  6. Paņem maizes šķēli un speķa gabalu. Speķa gabalu uz maizes uzliek tā, lai pirmajā kodienā nenokožas. Nokož maizi un tad atkal speķi pabīda atpakaļ- tā kamēr maize apēsta...speķi ieliek atpakaļ ledusskapī...pietiek ļooti daudzām maizēm;
  7. Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni. Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā... Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni...

LABU APETĪTI!

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar RicoPico

2009. gada 24. aprīlī, plkst. 11:11

Vēl šis ir labs. No 5 tādiem cīsiem var pielikt kuņģi ka nemetas. http://www.kakao.lv/index.php?zoomzina=4039

Gravatar skatītājsX

2009. gada 24. aprīlī, plkst. 12:17

graudiņi bija labs :D, pārējais, so-so.

Gravatar modric

2009. gada 24. aprīlī, plkst. 14:12

buljona recepte ir no vecas anekdotes par padomju laika ēdnīcu metodēm - tur tikai bija nevis kārns cālīc, bet 2 sprāguši baloži... jo kur lai ņem to cāli?

Gravatar Taai

2009. gada 24. aprīlī, plkst. 14:38

Man patika par rīvētajiem cīsiņiem un nekad nebeigušos speķi. Perfekti! :)

Gravatar !ob

2009. gada 24. aprīlī, plkst. 17:38

Par otro. Ne mazums cilvēku Otrā pasaules kara laikā aizgāja bojā no hiperhidrācijas mānot kuņģi ar ūdeni.

Gravatar kylejack

2009. gada 24. aprīlī, plkst. 17:48

rupjmaize ar cigarešu pelniem garšo pēc olmaizes.

pie tam ievelkot kāsi un uzkožot ābolu var iegūt omletes garšu!

Gravatar Agzas

2009. gada 26. aprīlī, plkst. 23:41

tas speķis ar rupjmaizi ir savā laikā izmēģināts. Strādā lieliski :)

Gravatar MZM

2009. gada 27. aprīlī, plkst. 11:09

Variācija par 6. punktu ir reāla. Vectēvam strādājot pie saimnieka bija pusdienās iespēja ņemt biezpienu pašam, savukārt maizi bija jāprasa saimniekam nogriezt. Tā nu viņš koda maizē reāli apēdot tikai biezpienu, lai vairāk var ar vienu maizes riecienu apēst. Laiki mainās, bet principi ne ;)

Gravatar valcha

2009. gada 30. aprīlī, plkst. 09:18

Par 7. - bet, ja ir ne-saulaina diena, tad zupa nespīd.. :D

Gravatar mrh

2009. gada 6. jūnijā, plkst. 11:18

smaržo bet vai garšo :D :)?

Gravatar Becreative

2009. gada 9. jūlijā, plkst. 22:43

Pati šodien taisīju mājās Krīzes laiak kotletes - sanāca pa 0,05 LVL/gabalā - galvenais sātīags un garšīgas! iesaku recepti arī citiem - http://megastils.ucoz.lv/forum/10-5-1