✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Honda Insight

2009. gada 27. aprīlī, 10 komentāri

Es atvainojos, bet šis nav embedojams video. Pilnā apmērā to izdarīt nav iespējams. Biju pārsteigts, kad ieraudzīju. Honda Insight - Let It Shine. Pārsteigts biju par to, ka video mijiedarbojas ar pārējo lapas daļu. Vai arī otrādāk. No pirmā acu uzmetiena pirmajās piecās sekundēs man nebija skaidrs, kā tas ir tehniski realizēts.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar LA

2009. gada 27. aprīlī, plkst. 09:47

Operā nekas nemijiedarbojas :(

Gravatar Vilx-

2009. gada 27. aprīlī, plkst. 09:58

Mijiedarbojas, bet tūlīt atkal nokaras. :P Lieta tāda, ka flash pleijeris uzreiz izmetas pa visu lapu, bet tālākais jau vairs nav raķešzinātne..

Gravatar AnetiX

2009. gada 27. aprīlī, plkst. 10:46

Šis noteikti arī visiem redzēts: http://www.youtube.com/experiencewii Izskatās vienreizēji. :) Bija vēl viena lapa, kur itkā bija interneta veikals, un kad kaut ko uzspied, apgāžas lampa, aizdegas tv u.t.t., līdz visa lapa vnk sabrūk. :)

Gravatar pbs

2009. gada 27. aprīlī, plkst. 13:58

Nu jā. Par labu naudiņu jau sarunāsi i ar youtube, i ar vimeo. Interesanti tik būtu zināt, tieši par cik lielu naudiņu :)

Gravatar Šulcs

2009. gada 27. aprīlī, plkst. 18:05

Anetix, danke — gribēju akurāt teikt, ka iekš ТыТюбик kas līdzīgs bija vērojams, bet neatminos, tak jā, Wii tas bija.

Gravatar NezinKas

2009. gada 28. aprīlī, plkst. 19:58

<a href="http://users.telenet.be/kixx/" title="http://users.telenet.be/kixx/" rel="nofollow">http://users.telenet.be/kixx/