✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Music Catch 2

2009. gada 27. jūnijā, 9 komentāri

Pēkšņi apstulbu, jo uzdūros atkal vienai nomierinošai un neiespējami jaukai spēlītei. Protams, ka tas ir mans subjektīvais nekādā veidā ne absolūtais viedoklis. Lielāko lomu, šķiet, spēlē tieši mūzika. Jo īpaši pirmais skaņdarbs - “Leaves in The Wind”. Te būs pats spēļuks: “Music Catch 2”. Iegrāmatojiet kaut kur, lai pārliecinātos par tās iedarbību brīžos, kad gribas kādu piekaut.

Music Catch 2 brīdis

Ak, jā. Apstulbu aiz tam, ka, lai arī spēlīte grāmatzīmēs ir kopš pavasara, tomēr, kā izblādījās, blogā ieblogojis par to nebliju :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Vilx-

2009. gada 28. jūnijā, plkst. 00:42

Btw - <a href="http://www.reflexive.com/MusicCatch.html" rel="nofollow">rekur</a> ir arī downloadējama versija šai spēlītei, kurai var arī likt strādāt fullscreen un spēlēt patvaļīgu MP3 no sava kompja. ;)

Gravatar Janhouse

2009. gada 28. jūnijā, plkst. 13:30

Vērts spēlēt skaistās mūzikas dēļ. P.S. Mūzikas autors ir Isaac Shepard (Intervija ar mūziķi: http://crosseyedblog.com/?p=603)

Gravatar Stress

2009. gada 28. jūnijā, plkst. 23:25

šis jauks, patiesi. pavelk.

Gravatar zomg

2009. gada 29. jūnijā, plkst. 09:57

huh? un kur tur ir speele? nesaprotu kas tur jaadara, notis savaakt nevar paspeet.

Gravatar milzulempis

2009. gada 29. jūnijā, plkst. 20:25

zomg 20 min cīnījies :)

Gravatar macho

2009. gada 4. jūlijā, plkst. 15:30

ne pārāk atgādina audiosurf.

paspēlēju. tikai tas score tur nekur neparādās, vienkārši for fun var spēlēties, nav pārāk interesanti. dabūju smieklīgi divus purple pēc kārtas, viens, kas iesūca visas notis, otrs uztaisīja yellow power, beigās tajā štruntā ~5,2 miljonus punktu dabūju. najs :)