✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

KTHXCUL8R

2009. gada 24. jūlijā, 4 komentāri

Šī ir mana pēdējā darba diena pirms divu nedēļu atvaļinājuma. Esmu kūtrs uz rakstīšanu, tāpēc pagaidām kaut kādi garāki raksti ir izpalikuši. Tas nekas. Gan jau kaut kad (khem khem) grafomāns manī modīsies.

Neskatoties uz to, ka visi laika prognožu servisi sola ne pārāk saulainas šīs divas nedēļas, tomēr plānos ietilpst trijatā apceļot brāļu igauņu mītnes zemi, bet divatā aizpērties uz Zviedriju. Vēl atvaļinājumā ir jāsamenedžē, lai vienlaicīgi atslēdz gāzi, nomaina darbavirsmu, pieslēdz trauku mašīnu un keramisko plīts virsmu. Vēl atvaļinājumā iekrita Ātoma kāzas. Vēl atvaļinājumā būs jāuztaisa ģenerāltīrīšana mājās. Vēl atvaļinājumā būs jāizdara kaut kas, ko esmu piemirsis vai nemaz ij vēl nezinu. Vēl atvaļinājumā gribētos neko nedarīt, bet tam nav vietas plānā :)

Man ar saviem atvaļinājumiem ir dažādas attiecības. Kādreiz es tos neņēmu, jo neredzēju jēgu. Galu galā, jebkurā brīdī var paķert kādas dažas dienas brīvas, lai padirnētu kaut kur pie dabas mātes pupa. Bet, izrādās, vecums nenāk viens. Tagad, lai kārtīgi atslēgtos no darba un reāli atpūstos, ir nepieciešamas divas nedēļas, pēc kurām pat atgriezties darbā nav nekāda lielā vēlme. Pēdējos pat ir kaut kā sanācis, ka telefons par darba lietām nemitīgi klusē, kas ir netipiski, lai arī iepriecinoši.

Ja jau par gaidīšanu, tad nedrīkst piemirst, ka gaidu arī to brīdi, kad manī modīsies webdizaineris, lai kaut ko darītu ar laacz.lv izskatu. Pirmā lapa ir, bet, ak skāde, iekšlapas izskats nu nekādi nedodas :( Diemžēl, lai arī derībās uzvarēju, solītais dizains no zaudētāja nav uztapis, bet ļaunu prātu neturu - tā ne pārāk nopietnas jau arī bija tās derības. Pastāvīgajam saturam idejas ir, realizācija - puslīdz (grafomān, dzirdi?!). Mainīgajam saturam idejas ir, realizācija ir, izskata nav.

Un vēl gribētos atrast laiku ieviest nekur.lv visu ieviešamo. Vai vismaz ieviešamā labāko daļu. Salabot salabojamo. Bet arī tas ir ārpus atvaļinājuma plāniem saprotamu iemeslu dēļ.

Tad, nu, tiksimies tviterblogcibircdraugos, kad tiksimies. Ar neprognozējamu intensitāti un apjomu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Viestarts

2009. gada 24. jūlijā, plkst. 17:10

pag, tu taisies vēl kat ko garāku raxtīt?! esmu tik slinks uz lasīšanu, ka šito knapi izlasīju :P

Gravatar hQuse

2009. gada 30. jūlijā, plkst. 11:26

pirmais, kas ienāca prātā, ka šitas "Vēl atvaļinājumā ir jāsamenedžē, lai vienlaicīgi atslēdz gāzi, nomaina darbavirsmu, pieslēdz trauku mašīnu un keramisko plīts virsmu" nemaz neizskatās pēc dižķibeles mocītā Latvijas iedzīvotāja, bet, ko tad es - skaudīgais vidējais statistiskais latvietītis bez uzkrājumiem...

Gravatar vainavvienalga

2009. gada 6. augustā, plkst. 11:24

wow, plikpaurainaisnj resnulis atoms tomer precesies cik vinam gadu 40 jau laikam ir. diikdienis..

Gravatar Atgādinājums

2009. gada 8. augustā, plkst. 21:41

laacz, kad atgriezīsies, viens atgādinājums no 2006. gada posta:

<blockquote cite="laacz">P.S. Atgādiniet man kaut kad uzrakstīt par LIKE versus INSTR, INSERT INTO table SET ..., CONVERT ļaunumu, NULL superļaunumu, kā arī citiem sīkumiem.</blockquote>