✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Panorāma internetos

2009. gada 4. septembrī, 11 komentāri

Nepilna mēneša laikā kopš YouTube kanāla parādīšanās, tur ievietotie sižeti ir noskatīti vairāk nekā simts tūkstošus reižu. Iekš twitter LTV Panorāmai ir vairāk nekā 2 tūkstoši sekotāju (cik tas ir efektīvi - tas ir cits stāsts), Draugu pļurkstētavā - 1,6K. LTV ziņu dienestam ir savs blogs, lai arī man tā koncepcija vēl nav gluži skaidra.

Pēc Radio SWH atsevišķu raidījumu tviterizēšanās (nu jau bijusī...), šis varētu būt ilgi gaidītais nākamais veiksmes stāsts tam, kā esošs klasiskais medijs ar nominālām investīcijām un, izmantojot interneta piedāvātās bezmaksas iespējas, var mainīt attieksmi pret sevi. Pavisam noteikti liela daļa no tiem, kas seko Panorāmai tviterī, to nekad nebūtu skatījušies. Bet tagad, ja ir iespēja, tad jā - šovakar gan es paskatīšos mazliet Savu Panorāmu.

Tas viss ir forši. Viņi neaprobežojas ar kārtējā portāla uzķīlēšanu, bet gan ierobežotu finansiālo iespēju un resursu laikā izmanto pieejamo. Esmu ļoti priecīgs, ka viņi ir parādījuši savu atvērtību jaunām idejām, atšķirībā no pārējiem, kuru galvenā problēma ir "stingrais jumts" un saistība ar citiem uzņēmumiem, kuri jābaro un no kuriem jābarojas pašiem (Tvnet un LMT LNT/TV5, TV3 un zviedru izpratne par lietām).

Protams, nāks citi. Iespējams, ka veiksmīgāk un pārdomātāk. Taču, LTV ir mainījis priekšstatu un arī turpmāk paliks tāds mazliet tuvāks sirdij, jo bija pirmais. Mūsu mazajā valstī uz imminent great success cerēt ir bezjēdzīgi, taču, ar puspievērtām acīm skatoties, viņiem ir iznācis. Un lai iznāk vēl! :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Ingus

2009. gada 4. septembrī, plkst. 12:51

pielabo LMT/TV5 uz LNT/TV5 un nodzēs komentu :)

Gravatar laacz Autors

2009. gada 4. septembrī, plkst. 12:52

Ingus, labots. Komentāru, tiesa, nedzēsīšu, lai citi redz manu roku līkumu :)

Gravatar Edgars

2009. gada 4. septembrī, plkst. 17:16

tas tiesa - Panorāma ir spējusi ar salīdzinoši minimāliem līdzekļiem radīt labu tēlu internet vidē. Arī tie, kuri nesēž pie TV kastēm augām dienām, tomēr pabarojas no Ltv veidotā produkta. Viņi uzdrīkstējās, kamēr citi vēl domāja un pētīja un bikli skatījās. Malači!

Gravatar Martins

2009. gada 4. septembrī, plkst. 17:20

Ēēēēē. Vispār jau tik vien, kā tēlu popularizēt. Jo ja paskatās kādas filmas LTV rāda praimtaimos vakaros un salīdzina ar visām buljonu/pirdienu komēdijām, Brūču Viļa pasaules glābšanas epopejām utt - ir tīri OK patiesībā, tieši saturiski ir krietnu kārtu labāk. Ir savs sviests protams, bet sviesta porcija ir krietni mazāka. Kaut vai reklāmas paužu īsums izraisa sajūsmu: visu komercTV reklāmas paužu laikā es paspēju uzvārīt zāļu tēju, ļaut tai ievilkties, izvākt ķeskas un atjaukt ar medu, LTV paužu laikā knapi ūdeni var paspēt uzlikt vārīties. Protams, komercTV ir jāpelna naudiņa utt - OK, saprotu. Bet man kā skatītājam tas viss ir........

Gravatar Ivars

2009. gada 4. septembrī, plkst. 20:12

Vismaz tā kā Spānijas TVE un BBC dara, es jau sen cerēju uz šādu soli un tagad - patīkami tikai laikam nespēšu tik ar tiem visiem galā :D. tikai vēl tagad arī citus raidījumus utt. - aidā!! :)

Gravatar BlackHalt

2009. gada 5. septembrī, plkst. 14:44

Ja vajag uzzināt kādi servisi tagad modē tad jāiet uz http://ltvzinas.lv/

Gravatar it

2009. gada 6. septembrī, plkst. 14:58

Man personīgi patīk video iekš youtubes, jo tur viņi parādās tādi kādi ir, bet pa tv jau rāda samontētus ..

Gravatar Arturs

2009. gada 17. septembrī, plkst. 21:40

Jap, un http://ltvzinas.lv/ ļoti labi ilustrē to, par ko Laacz šeit runā. Arī man reiz ir gribējies pievērt savu blogu un pateikt, lūk, šie servisi ir ko es izmantoju un kur esmu - ejiet twitterī, jūtūbē, utml... Lai vai kas nebūtu izdomājis Panorāmas pusē šo visu darīt, iespējams, tā ir saprātīgākā smadzene visā LTV.

Gravatar Slysts

2009. gada 29. septembrī, plkst. 11:49

Kaut tas ir apsveicami (te jāsaka paldies krīzei, jo pirms pārdesmit mēnešiem LTV gribēja izmest nereālu piķi par jaunu ziņu portālu), bet vēl tālu no pilnības. Te var apskatīties, ko vēl viņi varētu darīt un ko jau dara: http://mashable.com/2009/09/02/journalists-youtube/

Īpaši sajūsminošs video ir par diktoriem reklāmas pauzes laikā :)

Gravatar Sokol

2009. gada 10. oktobrī, plkst. 20:38

Panorāmas paveiktais bez šaubām ierobežoto līdzekļu laikā ir apsveicams.