✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar dadzis

2010. gada 14. janvārī, plkst. 12:26

laacz, klaviere kompim bij pazudusi!? :) atradi un še tev, pēdējās dienās mēneša norma ar rakstiņiem uzklabināta :) aš neticās

Gravatar drons

2010. gada 14. janvārī, plkst. 13:24

jaa, original aktieri jau laikam tomeer biki par vecu taadaam lietaam un vismaz viens jau esot vinjsaulee (skatiijos kaut kaadu tribute filmu pirms paaris gadiem kur viens viirs meegina shos visus dabuut rokaa)

Gravatar DimanC

2010. gada 14. janvārī, plkst. 13:30

melnajam pazudušas zelta kaklarotas, bet tā jau tipāži diezgan līdzīgi pielasīti oriģinālajiem :)

Gravatar bush

2010. gada 14. janvārī, plkst. 13:45

Tieši labi, ka citi aktieri un atstāj vecās personības. Būs interesanti paskatīties, kas izdosies.

Gravatar jānis

2010. gada 14. janvārī, plkst. 15:24

DimanC Tas, iespējams, tādēļ, ka oriģinālais B.A. Baracus jeb Mr.T savas zelta ķēdes pārstāja nēsāt pēc Katrīnas viesuļvētras.

Gravatar asdfg

2010. gada 14. janvārī, plkst. 19:58

hah tas melnais tjipa biejs :D ? :))http://www.youtube.com/watch?v=S25dEoXZrII

Gravatar KSB

2010. gada 14. janvārī, plkst. 20:12

Paskatīties droši vien varēs, bet iespējams ka nosaukums un personāži izmantoti cerībā gūt lielāku peļņu.

Gravatar re-raksta

2010. gada 14. janvārī, plkst. 20:32

Neredzu iemeslus, kapēc nevarētu izmantot vecos personāžus. Tad jau tik pat labi viņi varēja nosaukt B-Team, ja negibētu tos kvalificēt ar vecajiem. Tā vienkārši ir pilnmetražas filma 80. gadu seriālam.

Gravatar Toms

2010. gada 14. janvārī, plkst. 20:59

Vecie aktieri, vecie aktieri... :) Vecie aktieri būtu foršāk, bet tad visā komplektācijā, jo viens (neatceros kurš) ir jau aizgājis aizsaulē.

Gravatar Krauklis

2010. gada 15. janvārī, plkst. 11:31

Lūrāmais caurums ir aizvēries galvenajai A-komandas šiškai Hannibālam Smitam, pie tam ļoti pasen jau.

Gravatar nxt

2010. gada 19. janvārī, plkst. 10:47

Vispār.. vecie aktieri ir arī veci, kā jau vārds "vecie" par to vēstī. Acij tīkamāki taču ir jauni. Vienīgi Mr. T ādā ir pagrūti ielīst, un diez vai Rampage tas tik labi izdosies. Bet nu gaidīsim un skatīsim. Ā un viņsaulē jau deviņdesmito vidū aizgāja <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/George_Peppard" title="George Peppard - Wikipedia, the free encyclopedia" rel="nofollow">Džordžs Pepards</a>, ko varam noprast no Krauklis komentāra.

Gravatar Ģirts

2010. gada 19. janvārī, plkst. 17:38

Kārtējais Holivudas marazms, uztaisīts ar vienu vienīgu mērķi - "RAUST NAUDU"! Tāpēc ir jāuztaisa ass sižets, lecīgi teksti, lai resnajiem hamburgerrijējiem pie TV būtu interesanti. Starp citu - nav jau ASV izgudrots pods, kuru var iemontēt dīvānā, lai varētu pļūtīt, neattejot no TV ekrāna? Ja nav, šo ideju piesaku un patentēju! Miljoniem ienākumu garantēti, visus ienākumus atdošu labdarībai.

Gravatar Pēteris Krišjānis

2010. gada 21. janvārī, plkst. 22:42

A-Team kā seriāls nebija atmiņā ne jau galvenokārt aktieru dēļ, bet gan jauko praktisko joku, humora un bravūras dēļ. Pēc treilera izskatās, ka aktieriem ir bijis jautri spēlēt (tā Nīsons nav smaidījis sen) un šis varētu būt jautrs pasākums, kas pat varētu iepūst dzīvību jaunā seriālā-remeikā. Ņemiet vērā, ka lielākā daļa skatītāju - jaunatne - par tādu A-Team ne bū ne bē. Viņus nekavēs nekāda salīdzināšana.