✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Sviesta dzenamais aparāts

2010. gada 6. aprīlī, 15 komentāri

Kvadrātiskā pjezokvazimetereoloģiski eksistenciālā esības mākoņstūmējgrūdējvilcēju asociācija Par vienotu bezsakaru vakar nāca klajā ar ilgi lolotajiem priekšlikumiem pieaugušo un pensionāru izglitības jautājumā. Atsevišķi sabiedrības pārstāvji bija nesankcionēti pulcējušies pie Saeimas, Ministru kabineta, kā arī Tramvaju un trolejbusu pārvaldes (TTP), lai ar ovācijām sagaidītu sagaidāmo. Diemžēl, brīdī, kad abi pie TTP esošie sabiedrības pārstāvji saprata, ka nesagaidīs sagaidāmo, viņi sāka pretoties varas pārstāvju lūgumam nemīņāties pa tuvīnajā dobē augošajām ģerānijām un tikko lakstus izdzinušajiem kartupeļiem.

Vienīgais pie MK esošais sabiedrības pārstāvis kādā no lozungu deklamēšanas brīvā brīdī laacz.lv žurnālistiem pavēstīja savu par pozīciju izskatāmajā jautājumā:

Liels bija pārsteigums, kad es uzzināju par notiekošo un plānotajām nekaunībām. Tas pat nebija, vells parāvis, nekāds pārsteigums. Tas bija, un es vairs nebaidos šo divu vārdu, stimuls rīcībai! Vai man ir viedoklis? Vai man maz ir viedoklis? Viedoklis? Jūs ņirgājaties!? Protams, ka man ir viedoklis!! Un kāds vēl vieoklis! Vot, šitāds viedoklis! Redziet, ja?!

Nodemonstrētais viedokļa izmērs bija apmierinošs, lai arī par 23% pārsniedza vidusmēra Latvijas visumēra iedzīvotāja vidusmēra viedokli.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar nxt

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 04:57

Vajadzētu no sintētiskā kaprona pāriet uz kokvilnas šņori. Tā arī vieglāk pīpējas :D

Gravatar marexz

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 09:54

laacz es taču teicu veca zāle, tu nē - baigi labā baigi labā Lūk rezultāts :>

Gravatar hu_ha

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 11:06

Jumts nāk un aiziet tālumā.. ;)

Gravatar Vilx-

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 12:21

Ar mani atkal runā kaijas...

Gravatar kurkulis

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 12:33

muahahaha labā dziesmiņa :)

hu_ha @ 2010.04.07. 11:06, teica: Jumts nāk un aiziet tālumā.. ;)

Gravatar guntisd

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 13:35

Vakar nopirku e-palonu par 1,90 Ls uz 24 stundām. Derīgs visos sabiedriskā transporta veidos. Šodien to atpelnīšu. Par rītdienu vēl neko nezinu. Starp citu - ir doma iegādāties jaunas džinsenes.

Gravatar Briedis

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 16:01

Pastiepu savu peni garāku par 3.78 cm, izmantojot lodlampu un plakanknaibles. Varu padalīties metodikā.

Gravatar fx

2010. gada 7. aprīlī, plkst. 16:55

No banālās erudīcijas viedokļa, pastiprinot alternatīvās kosmonautikas idializēto kvantu lēcienu turbulentoriskajā pseidokonstruktīvismā, mēs nevaram ignorēt Megatrona stereoskopiskā alter ego parodoksālo sentenču ilūzijas, jo katrs Cybertronas robots ir abstrakcijas manifests, kas neļauj mums atšķirt subjektīvo no objektīvā. Pieļaujamās fragnerances mainīgā stratoskopija neļauj uzburt sadrumstalotās esentuālisma hipnotisko piezemējumu. Tāpēc vitālisma radītais megadaļu kultivētais pragmantārisma stereolītisms nespēj atdalīties no multiracionālās ultropijas hiperneverances. Deceptikonu operētājsistēma savā dziļākajā konsekvences paralēlisma likvīdismā ir tikai un vienīgi verbālās potencoskopijas postkvadriskais vektors - tāpēc jau fragmentālais mikrolādiņu atavisms nevienam vairs neizraisa liporisma patētisko klavismu. Es domāju, ka tas nu iir skaidrs!

Gravatar friend

2010. gada 11. aprīlī, plkst. 00:36

Taa ir pasaules izohoraa diskreecija ?

Gravatar BlackHalt

2010. gada 21. aprīlī, plkst. 12:56

horizonts vecmāmiņa steigties spilgts otrs nesenais paplašināšana rafinēšanas fabrika pašreizējs eksperta aizmirsts mocīties brīdināt augšpus sēta pīlādzis važas liesma soļot hiacinte Īrijas rejas mājputni nesamierināmība nieki! saimniecība klons taisnība administratīva ēka pacelt atstarot dumpis starpnieks sprūds pieņemt darbā galerija dienvidu piltuve laiks pasargāt kaitinošs ļaudis ķirurģisks parūka apkalpot māmiņa radars filibustieris mūžs cerīgi uztraukt apkaime palete nobriest kukuļņemšana tālāk īsums atbildīgs paparde dzīvot atcelšana zirgs cikls gundega evolūcija normandietis knābis vingrinājums svaigs klasificēt policija ņaudēšana rūpēties klausītājs Galaktika attiecināt atcerēties paukšķis neuzmanīgs nākamais krasts jūras atsist samierināt tādēļ likvidēt brišana pēkšņa avārija aktivizēt tvertne demokrātisks apskatīšana lietošana saulains kokss augstprātīgs pārraušana dzimte atdarināts izplatība kokvilna objektivitāte saprotams?