✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vulkāna būšana

2010. gada 19. aprīlī, 21 komentārs

Rīt bija plānots pilnā famīlijas sastāvā iekrauties Ryanair lidmašīnā un lidot uz Skotiju, kur jau gaidītu īrēta mašīna un daudz braucamā un skatāmā. Nevienam nav nekāds noslēpums, ka pateicoties izvirtušajam ejakulātam mēs rīt nekur neaizlidosim.

Feini, ka bijām gana prātīgi, lai paņemtu autonomā papildus atcelšanas pozīciju, pateicoties kam nebija jāsatraucas par naudas atgūšanu. Lidmašīnas refund pieteicu. Atlika divas viesnīcas - pirmā nakts un otrā. Otrās nakts viesnīca, šķiet, visu atdos, savukārt par pirmo nakti mazliet iebremzējām un atcēlām palikšanu 46 stundas pirms ierašanās, kas bija 2 stundas par vēlu :/

Te gan jāpiebilst, ka saskaņotais atvaļinājums nepaliks bez piedzīvojumiem. Rīt no rīta kāpsim savā opeļveidīgajā pepelacā, lai mērotu tik tālu ceļu uz vietu, kuras nosaukums ir “kur acis rāda”. Visticamākais, ka tās rādīs kaut kur Čehijas, Austrijas un Vācijas virzienā. Bet anyway, mazliet ieberzāmies ar to Īslandes izvirtušo vulkānu.

Mazliet māc bažas, vai pateicoties vispārējai gaisa satiksmes neesamībai visi slavenie šaurie Polijas ceļi nebūs pārpildīti ar transportlīdzekļiem, kas varētu mēreni paildzināt braucienu un samazināt apskates objektu skaitu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar RB

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 13:46

mana mīļākā anekdote pa šo tēmu: Britain: “WTF Iceland?!!!!? Why did you send us volcanic ash? Our airspace has shut down.” Iceland: “What ? It’s what you asked for isn’t it ? “ Britain: “ NO! Cash! Cash! you dyslexic fuck. CASH!” Iceland: “ Whoooops. There is no C in the Icelandic alphabet, so when you ask for Cash, all you get is Ash!”

Gravatar Zandis

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 14:10

Nu, normāli, tagad vismaz varēsi naudu normāli nodzert, nevis tērēt tādām muļķībām.

Gravatar elmars

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 14:23

Polijā sen nav šauru ceļu - tur ir maģistrāles. Kamēr letiņu nobarotās cūkas ņemas ap krīzi, poļi būvē ceļus un attīstās.

Gravatar `rolandinsh`

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 15:32

Cik labi. Tad jau pieļauju, ka būs kāda "atskaite" te, pirms mana brauciena uz Čehijas pusi :)

Gravatar KKTK

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 15:45

Polija normāli izbraucama bija.

Gravatar Storms

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 16:35

Līdzjūtības par izpalikušo Skotijas apciemojumu. Bet uz dienvidiem būs siltāk vismaz. ;) Cik dienas tev ir? Līdz Transilvānijai neaizvilksi? Pēdējā neurbanizētā viena EUropā manuprāt. Vienīgi uz Polijas/Runāmijas robežas esmot jāuzmanās no urbanizētajiem čigāniem - tas gan vairākus gadus veca ziņa. Tā vismaz par atriebību ejakulātam varētu ieturēt maltīti uz Grāfa Drakulas zārka. :P

Gravatar x-f

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 16:41

Islandes ekonomika savā testamentā norādīja, lai tās pelnus izkaisa virs Eiropas.

Gravatar Didulis

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 16:42

Tu vismaz esi Latvijā, taču ir cilvēki, kas aizceļojuši uz Spāniju un dēļ krancūžu streikojošiem dzelzceļniekiem, kas nobloķējuši visus valstī ienākošos dzelzceļus netiek uz Latviju. Autobusos biļetes tur arī esot nereāli dabūt, jo visi vietējie pārmetušies uz to izmantošanu. <a href="http://jy.lv/" rel="nofollow">Rekur</a> viens iestrēgušais.

Gravatar cone

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 18:47

Clear our debts and we will turn the volcano off! Bet, vispār, man tagad arī vajadzēja būt Rīgā pats zini pie kā! Waiting for a refund as well!

Gravatar MrProxy

2010. gada 19. aprīlī, plkst. 18:52

Zin par šaurajiem Poļu ceļiem - tā vairs sen nav! Ok bikiņ aiz Suvalkiem ir šaurāk kadi 100km bet pēc tam brauc kā lielais! Pie kam daudz labāki nekā pie mums!

Gravatar emma

2010. gada 21. aprīlī, plkst. 13:37

Waitad kkur ir sliktaaki celji kaa mums ieksh eu ?!

Gravatar Smic

2010. gada 21. aprīlī, plkst. 13:49

Posmā Brēmene - Rīga (1600km) sūdīgākais gabals ir Ķekava - Rīga.

Gravatar j

2010. gada 23. aprīlī, plkst. 09:31

braucot neko daudz neapskatīsi, ja nu vienīgi kaifs no pašas braukšanas. it sevišķi, ja nesen iegūtas tiesības..

Gravatar reelspinner

2010. gada 24. aprīlī, plkst. 14:57

Izbraucot cauri Polijai, tās tiesības būs tikpat pierasta un apnikusi lieta, kā skolas diploms, mobilais telefons :)

Gravatar Storms

2010. gada 24. aprīlī, plkst. 18:13

Labākais veids izbaudīt apkārtni tomēr ir velosipēds. Ar autiņu braucot vienīgais ko redzi ir ātra kinofilma... Vispār kaut kur baigi "iekritis" Laacz? Kaut kā ne čiku ne grabu.

Gravatar Smic_

2010. gada 25. aprīlī, plkst. 21:22

Skotija, Čehija, Vācija .... Mūsu pašu LATVIJU esi kārtīgi apskatījis ?

Gravatar Es

2010. gada 26. aprīlī, plkst. 23:23

Vot neizprotu šito domāšanas veidu: nekur citur nedrīkst braukt, kamēr Mūsu pašu LATVIJĀ neesi izmalis katru stūrīti un kaktiņu! :D