✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Peter Nalitch un Eirovīzija.

2010. gada 26. maijā, 12 komentāri

Nesekoju līdzi Eirovīzijai. Tik vien kā vakar nolēmu to paklausīties, kamēr viena projekta ietvaros ņēmos ar Redmine. Atskanot pirmās dziesmas pieteikumam uzreizi paudu sajūsmu par to, ka Krievijas pārstāvis ir neviens cits, kā Peter Nalitch.

Tajā brīdī reti kurš mani saprata un sajūsmu dalīja. Vēlāk izrādījās, ka visi tie, kas identificēti kā "reti kurš", nebūt nezin, ka šis Peter Nalitch ir tas pats, kurš savulaik tika atskaņots Radiolāgā ar dziesmu par ģitāru.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar edza

2010. gada 26. maijā, plkst. 10:04

Domāju, ka viņam vajadzēja palikt aiz borta, ja ņem vērā dziedājumu. Latvija būtu tikai ieguvēja, ja nemaz nebūtu piedalījusies, jo princips tur jau aiziet tāds pats kā jaunajā vilnī.

Gravatar IvarioLV

2010. gada 26. maijā, plkst. 12:59

Krivus viennozīmīgi izglāba reģionālais balsojums. Ar Serbiju līdzīgi.

Gravatar Bonkajs

2010. gada 26. maijā, plkst. 13:14

gitarrr bija nepārspējams, bet man tomēr dacha šajā izpildījumā tīkamāka:

Gravatar paranoia

2010. gada 26. maijā, plkst. 13:32

Pat nezinot, ka RU Eirovīzijā ir tas pats 'gitarrr' džeks, es nopriecājos ka Krievijai beidzot ir viena laba dziesma. Plus tagad vēl lielāks pačots viņam, un nedomāju ka tur vajadzēja reģionālo balsojumu.

Aišai gan likās ka būtu jābūt iekšā, un daži kas iekļuva bija pilnīgs sviests, bet nu ko, game is game;

Gravatar sola

2010. gada 26. maijā, plkst. 20:37

Naļiča ironija ne katram ir saprotama. Anglju valoda un vokaals (dziivee) vinjam noteikti labaaks nekaa Aijai - kam interesee - YouTube viss atrodams. Tas, ko Pjotrs dariija ir smalks uzdi*siens Eiroviizijai... un tikai. :D

Gravatar Ģirts

2010. gada 29. maijā, plkst. 16:40

Eirovīzija ir sviesta pasākums būtībā. Un Aisha dabūja pēc nopelniem, jo pār savu pakaļu neuzlēca! Nav jau nekāds brīnums - neliela auguma neglīts meitēns ar lieko svaru, pie tam ietērpts naktskreklā, nevar ar šķību kliegšanu mikrofonā savaņģot pat sliktas gaumes apveltītus cilvēkus! Nu tā tam būs būt un viņa pamatoti saņem kritiku un ņirgas no pārējiem!

Gravatar Es

2010. gada 30. maijā, plkst. 19:11

Nu nez, lai nu cik tur smalka ironija nebūtu Naličam, mani viņš nepārliecināja un radās iespaids, ka viņa fenomens bijis vien virtuāls ziepju burbulis.

Gravatar paranoia

2010. gada 31. maijā, plkst. 12:56

"neliela auguma neglīts meitēns ar lieko svaru, pie tam ietērpts naktskreklā, nevar ar šķību kliegšanu mikrofonā savaņģot pat sliktas gaumes apveltītus cilvēkus"

Ahreņetj, latiši, ble.

Es neesmu Aišas talanta cienītājs, bet dzied viņa labi, un tas bija labākais, ko LV varēja piedāvāt, un mums par to jābūt lepniem! Eirovīzija ir just a game - nesakiet nu lūdzu, ka Baltkrievija bija labāka par LV! - da i daudzi citi nebija labāki par Aišu. Objektīvi vērtējot - droši vien viņai nebija prīzi ņemošā dziesma šogad, bet nu tagad viņu aplikt .. nu, džeki...

Gravatar Es

2010. gada 31. maijā, plkst. 23:20

Es neesmu Aišas talanta cienītājs, bet dzied viņa labi, un tas bija labākais, ko LV varēja piedāvāt, un mums par to jābūt lepniem.

Nu, vecīt, ja tu ko tādu vari uzmurgot, tad atzīsties, ka par mūziku tev nav nekādas sajēgas.

Otrkārt, protams, ka LV bija daudzi labāki varianti par šo šķībi un forsēti dziedošo blondo meiteni, bet tautas neizmērojamo gudrību balsojumos pierāda vispirms jau vēlēšanas, nevar tak cerēt, ka Eirovīzijā varētu būt kas savādāk.

Gravatar wwz

2010. gada 31. maijā, plkst. 23:36

Fui Ģirt! Aija ir normāla, dabiska meitene. Kāpēc šitā jāķengājas? Jo viņa nav kaulaina modele? Dziesma bija daudz labāka par 5. vietas dripdropu ar vistizlāko piedziedājumu, ko var izdomāt.

Gravatar Muulis

2010. gada 8. jūnijā, plkst. 00:08

Aijas izskats ir +/- gaumes jautājums. Bet nodziedāja viņa pavisam šķībi, man pat kā piespiedu kārtā mūzikas skolu pabeigušam, grieza līdz kaulam.