✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

<blink>

2010. gada 10. jūnijā, 5 komentāri

Netscape ieviestais BLINK elements bieži vien tiek piesaukts kā spilgts piemērs tam, cik ļoti ilgi velkas līdzi bezēdzīgas “netīšām” ieviestas iespējas. Lai arī tas ir vesels stāsts, tomēr par to nav šis ieraksts. Šis ieraksts ir par to, ka beidzot man ir izdevies uzdurties skaidrojumam - kāpēc tas vispār tika ieviests. Izrādās, ka principā tas ir krogus apmeklējuma rezultāts :)

At some point in the evening I mentioned that it was sad that Lynx was not going to be able to display many of the HTML extensions that we were proposing, I also pointed out that the only text style that Lynx could exploit given its environment was blinking text. We had a pretty good laugh at the thought of blinking text, and talked about blinking this and that and how absurd the whole thing would be.

Tātad, kāds inženieris vārdā Lou Montulli iz vecajiem labajiem laikiem dalās atmiņās par to, kā tad šis elements ir tapis.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar pāķis1

2010. gada 10. jūnijā, plkst. 12:58

Nu manuprāt dažreiz šis elements noder, lai pievērstu usera uzmanību.

Vai tad viņi neplānoja blink reanimēt iekš CSS?

Gravatar bbb

2010. gada 10. jūnijā, plkst. 16:20

apsveicieni sakarā ar darba vietas maiņu! ;) ceru, ka tas nenāks par sliktu blogam un pieejai lietām ;) nu vismaz sākumā ;)

Gravatar ...

2010. gada 11. jūnijā, plkst. 11:48

Ooo! Kur tad Kaspars tagad strādās? :)

Gravatar Arnolds B.

2010. gada 11. jūnijā, plkst. 16:04

Rok bedres Matīsa kapos. Tur labajā puesē, pie krūmiem. Es ceru, ka tas nebija noslēpums, un to drīkstēja šeit publiski darīt zināmu?