✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Par motivāciju (zīmējumi)

2010. gada 11. jūnijā, 5 komentāri

Kādu laiku atpakaļ es noskatījos Dan Pink runu iekš TED, kurā viņš stāstīja par motivāciju. Tagad uzskrēju virsū citai viņa runai par šo pašu tēmu, taču šoreiz tā ir uzzīmēta. Jāskatās divreiz, jo pirmajā reizē mani vairāk fascinēja zīmēšanas process (vienmēr esmu apskaudis tos, kas to prot). Pēc tam var ieklausīties runā. Bet stāsts ir fantastiski aizraujošs, starp citu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar gusc

2010. gada 11. jūnijā, plkst. 18:18

Šis ir makten labs. Kādas smukas paralēles krīzes laikā var vilkt ar savu darbu - kad jāsāk skriet pēc kapeikām darbs nemaz tik raiti neskrien uz priekšu :) Žēl tik ka visā pasaulē iestagnējušie biznesa modeļi nespētu šo sagremot.

Gravatar jcx

2010. gada 11. jūnijā, plkst. 20:03

Doma mulsinoši pazīstama - visur taču tas ir redzams, tikai mēs zinām, ka tā nevar būt. Jā, varbūt mēs paši strādājam intereses pēc vai arī lai citiem būtu labums (taustāms, ne nauda), bet citi jau nu gan strādā tikai peļņai! Tā nav, izrādās, mēs visi esam cilvēki, izrādās. Njāaaa....

Gravatar cognition8

2010. gada 13. jūnijā, plkst. 08:31

... 100% true, kreatīvismam praktiski nav nekā kopīga ar mega$$$, tikai one condition :), kas šeit arī tikai pieminēts "just take the money issue away from the table" ..... rausēji nekad nav kreatīvi, bet savukārt tie, kam nepietiek dzīvei, tiem vienkārši ir ļoti grūti tādiem būt ......... nonākam atpakaļ pie vecā labā zelta vidusceļa (harmonijas) principa

Gravatar ...

2010. gada 16. jūnijā, plkst. 16:00

Tiku līdz 8-ajai minūtei un nedaudz sabēdājos - viņš kaut kā aizmirsa piebilst, ka lielāko daļu atvērtā koda programmatūras rakstījuši cilvēki, kam par to tika samaksāts.

Gravatar Eriks

2010. gada 8. jūlijā, plkst. 17:43

Paldies! Superīga ideja, kreatīvi pasniegta.