✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pirmo filmu pieredzes

2010. gada 8. jūlijā, 11 komentāri

Ja mani atmiņa neviļ, tad pirmā filma, kuru redzēju kinoteātrī bija “Navigatora lidojums”. Tolaik kopā ar klasi gājām uz “Pionieri”. Vēl “Pionierī” trīs reizes pēc kārtas tika iets uz “Kaķu slazdu”.

Pirmā filma, kuru redzēju videozālē tagadējās Vernisāžas telpās bija “Ņinzjas kaujas laukā”.

Savulaik nesaprotamā veidā tiku iekš k/t “Maskava” uz filmu “Guļamistabas logs”, kas bija strikti 18+. Lielā smagā erotika tur bija vina pati epizode, kur sieviete pa savas guļamistabas logu skatās uz kaut ko sliktu un viņai ir redzamas atkailinātas krūtis.

Vēl atmiņā iespiedies kinoteātra “Daina” videozāles apmeklējums un pirmā šausmene - “Svešie”. Laikam nebiju morāli gatavs, jo vēl aizvien riebj šis žanrs.

Un vēl atmiņā ir pirmo reizi sarkstot un bālējot bieži apmeklētā videonomā kautrīgi un ātri-ātri paņemts porņuks. Tad vēl uzradās kaut kur pa kaktiem sarunāts vīns. Atnākot mājās izrādījās, ka uzrāvāmies - porņuks ta tas ta bija, bet ar transvestītiem. Brrr... Filma iegūla plauktā uz atgriešanu gan jau ka smīkņājošajam nomas īpašniekam, tika ieslēgta “Криста” (neatminos - pirmā vai otrā) un programmēts beisikā. Damned... grūtā bērnība, ne?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ctrnz

2010. gada 8. jūlijā, plkst. 20:54

Navigatora lidojumu atceros. Arī skatījos Pionierī. Bet tā nebija mana pirmā filma kinoteātrī. Pirmā bija Kauguri kincī, uz kuru aizveda vecākā māsa. Viņai tā bija komēdija, man piecgadīgajam sīcim riktīga šausmene. Latviski saucās <a>"Briesmoņu sala"</a>

Gravatar aapsiic

2010. gada 8. jūlijā, plkst. 23:25

pirmā Lielajā kĪnŌ bija k/t "Maskava" un <a href="http://www.imdb.com/title/tt0064615/" rel="nofollow">"Makenas zelts"</a> - brālēns aizveda vot, pēc tam jā "Svešie" - patika ļoti, a vot trulie "Miroņ ..i" utt tā arī palika vienaldzīgi

Gravatar deni2s

2010. gada 8. jūlijā, plkst. 23:51

Man šķiet, ka man pirmā filma varētu būt bijušajā k/t "Aina". "Pionieris" arī bija topā.

Un kaut kur k/t vēl skatījos filmu ar Andriano Celentano "Bingo Bongo" (1982).

Nindzas, Rembo, Terminātori, Indiana Jones un citi video brīnumi bija stipri vēlāk.

Gravatar sdrāv

2010. gada 10. jūlijā, plkst. 15:19

ja jau pat Džezā tikai meitenes bija no 16 gadiem atļautas... plikumu tur vispār nebija, laikam jau izvirtīgā dzīve un Merilinas apaļumi pie vainas šim liegumam bija. es tiku nelegāli kādu 14 gadu vecumā uz to :D

Gravatar paksis

2010. gada 12. jūlijā, plkst. 10:36

apm. 1978. K/t "Jugla" - filma "Zorro"

Gravatar djhurio

2010. gada 12. jūlijā, plkst. 19:38

Hmm, sit mani nost, bet es nekādīgi nevaru atcerēties, kas varētu būt mana pirmā kino filma. Neko pat nevaru iedomāties - ne vietu, ne laiku. Laikam visu mūžu ir bijusi tāda vienaldzīga attieksme pret kino mākslu. Nu pamēgināšu vēl padomāt.

Gravatar Andris

2010. gada 15. jūlijā, plkst. 12:09

Protams ka tās bija porno filmas !

Gravatar tapat

2010. gada 19. jūlijā, plkst. 13:16

Jā "Guļamistabas logs" atceros, nebija gluži pirmā filma, bet rēcīgi vienīgais ko atceros bija ka tur bija kadrs ar kailo krūti, vairāk neko. Bet kā visi sīkie lauzās uz to filmu, nu riktīgs topa gabals bija. Tagad rauj baigo rēku par visu šito :D

Gravatar Edit

2010. gada 24. jūlijā, plkst. 16:57

<b>Es no redzētajām filmām nevaru pateikt kura bija pirmā,bet varu pateikt kura bija pēdeja.</b>