✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Didulis

2010. gada 26. augustā, plkst. 18:16

Taču, kādēļ šo tu nopublicējis 2x? Back pogu spaidīji? ;-D

Gravatar Šulcs

2010. gada 26. augustā, plkst. 20:51

Hehe, viss pareizi pateikts. Uzreiz prātā Blogosfēra, kurā Blogeri Blogo par Blogošanu.

Gravatar krisha

2010. gada 26. augustā, plkst. 23:35

“Ļoti konstruktīvi, bet trūkst pamatojuma daudziem apgalvojumiem.” ļoti gribās piekrist šim. 101 power tomēr ir alternatīvā domāju.. tviteri šmiteri tur vispār nepričom. lv jau nekā cita nbija – popsa, russa & skonto. Tagad ir vēlviens.

Gravatar gg

2010. gada 27. augustā, plkst. 10:59

Mārketings ta mārketings, bet ar parastu radio aparātu dzird viņus sūdīgi (jā ir vēl tādi, kas radio klausās ar radio aparātu nevis satelīta šķīvi vai internetā). Rīta programma kaut kāds blaba pilnīgi tukša muldēšana - ne informatīvi, ne smieklīgi. Es biju gatavs viņus klausīties no pirmās dienas bez jebkāda mārketinga, bet nu nav tas ko gaidīju no mūsdienīga radio.

Gravatar Mārtiņš

2010. gada 27. augustā, plkst. 13:11

Vai tad šitik īstu tekstu tālākai padošanai nav paredzēts tviteris? :)

Gravatar laacz Autors

2010. gada 27. augustā, plkst. 13:23

Mārtiņš, vai tad īsiem tekstiem ir domāts tikai tvīteris?

Gravatar marss

2010. gada 27. augustā, plkst. 14:56

Nja 101 klausījos pirmajā dienā,kad parādījās ;) Rīta džeki ar savu bezjēdzīgo muldēšanu (it sevišķi tarzāns) + muzons ... ja to var nosaukt par muzonu ... jā twiteri,šmiteri (p.s. pats gan nelietoju to brīnumu) + kamera (forši ko :D ) + galīgā nezona Rīgā ... tā kā esmu dance+pop piekritējs, šī stacija tika svītrota no mana repertuāra ;) nu nepatīk rādžiņi kas dzen muzonu-gruzonu.... p.s. Capitals ir back uz FM, tāka domāju 101 ātri piemirsīšu ;)

Gravatar dadzis

2010. gada 27. augustā, plkst. 14:56

101... rīta raidījumam ir smagi trūkumi 101 ... tas ka 3atā vārās (ne-cepās) tas vēl neko nenozīmē. jorpojām ir nežēlīga silta jauda viņu frekvencēm. man mašīnā rīgā raustās jo sit cauri kaut kādu citu raidstaciju tajos pašos 101. kad izbruac ārpus rīgas, tad tas efekts pazūd, bet atkal tālāk par 50km viss sāk slāpt nost. rīgā, dz-betona mājās var tik par 101 sapņot. sākumā mūzika bij revolucionārāka, nedzirdētāka. bet tagad šie jau salikuši 1/2 dzismutādas pašas kādas gadiem jau skan pa radio swh un ka sjau derdzas pakausī. sāk man zust sākotnējais entuziasms uz šo jauno staciju ... jau 2 mēneši gaisā, bet bez izmaiņām. :(

Gravatar tiri-piri

2010. gada 27. augustā, plkst. 17:09

Capital FM bija labāks. Esošais kaut kāds remdens citu staciju repertuāra atlējums. Nezinu, kas tur tik revolucionāri jauns, ko piemin citi? Vienīgais pluss, ka pagaidām reklāmu maz. Bet ja jau negribu reklāmas, tad LR3 klasika galvastiesu labāks i muzona, ir reklāmu neesamības ziņā.