✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Robot wants smthn

2010. gada 26. septembrī, komentāru vēl nav

Sen, lai neteiktu, ka faktiski nu jau nekad (jo kurš gan atcerās tos senos laikus), nekas nav bijis par spēlītēm. Tāpēc varētu jums iešķiebt sarakstu. Kā jums tāda doma, pirmdienas strādnieciņi? Varbūt sāksim ar kādu platformerveidīgo galvlaužņu vai galvlaužņveidīgo platformeru čupiņu? Teiksim, varētu pameklēt kādu kaķi, suni, zivi, saldējumu un beigu beigās vēl pamežģīt smadzenes, mēģinot paturēt prātā vairāk nekā tas ir spējīgs.

Robot Wants Kitty”, kas, kā saka, bija greit sakses. Kas interesanti, sākotnēji nabaga spēlītes autoram nekādi neizdevās atrast nevienu, kas spēlīti nosponsorētu, kas viņu, protams, neizsakāmi apbēdināja. Taču, necik ilgs brīdi nepagāja, līdz atradās. Tad nu pirmajai daļai par kaķēnu sekoja par suņuku, tad zivtiņas meklējumi un pašlaik pēdējā iz sērijas - “Robot Wants Ice Cream”. Visi izejami diezgan vienkārši (pieņemot, ka ir kāds brīvs brīdis, protams). Dažviet varbūt nāksies pameklēt pareizo bosa atšaušanas metodi, bet citādi nekādu problēmu nevajadzētu būt.

Ja jau par platformeriem, tad vērts ir pieminēt pasenu, taču diezgan aizraujošu atkal jau platformeru kategorijas spēli - “Hello Worlds!”. Nav jau pirmā šāda divu pārklājošos pasauļu spēle, taču man mīļākā :) Pie kam, ja jums šķiet, ka viss aprobežojas ar identisku lēkāšanu pa divām pasaulēm, tad tā nebūt nav. Spēle kļūst aizvien sarežģītāka.

Ej nu saproti, kurp un kā.

Šī spēle, starp citu, ir Vašingtonas universitātes studentu kopdarbs datorzinībās šī pavasara Games Capstone kursa ietvaros. Piemēram, šī gada pavasarī kursa rezultātā radās sešas oriģinālas spēlītes. Kamēr mūsu universitātēs maģistrus pierunā iesaistīties šaubīgos akadēmiskos projektos, kuri, kā sāk šķist, ir kāda pavecāka profesorveidīga mācībspēka slikti argumentētu ambīciju realizācija par valsts un ES naudu...

Spēkā, kā allaž, ir atruna par to, ka es neesmu vainīgs par zaudējumiem, kurus rada manis iesaitētās spēles un to neveselīga izmantošana.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt