✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Hanzanets jaunās krāsās

2010. gada 30. septembrī, 13 komentāri

Starp citu, vakar piefiksēju, ka Hanzanetam (spītīgi turos pie šī nosaukuma:) ir jauna versija. Funkcionāli nekas jauns un mani interesējošs klāt nācis nav, taču ātrdarība beidzot ir patīkama. Vēl viens būtisks jaunums, kurš, tiesa, pagaidām mani neskar, ir tas, ka zem viena jumta ir apvienots Hanzanets privātajām un juridiskajām personām. Visu PR ūdeni var izlasīt viņu relīzē.

Ja runā par struktūru, kas ir pamainīta, beidzot es ar savām cāļa smadzenēm varu ar pirmo reizi atrast - kur tad bija konta pārskats. Iepriekš, sakarā ar to, ka lietoju to gana reti, ilgi un dikti meklēju pa sadaļām :)

Ir, protams, pāris lietas, kuras tracina, tiesa, pats vainīgs - neesmu bankai darījis zināmu :P Piemēram, sarakste ar banku ir nepārskatāma. Tā vietā, lai viegli varētu izsekot sarakstei, nākas klikšķināties starp iesūtni un izsūtni.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar edGars

2010. gada 30. septembrī, plkst. 12:50

es arī turos pie vecā nosaukuma. Tas, manuprāt, daļēji ir dēļ neveiksmīgas pāriešanas politikas īstenošanas. Vēl viens spilgts piemērs ir esports, kas man vēl joprojām ir esports. Bet Unibanka ir vairs tikai daļēji unibanka, daļēji jau ir arī SEB banka.

Gravatar Krist2ps

2010. gada 30. septembrī, plkst. 13:04

A kur ta ir? Satiku Tenekānavs un viņš tikai rokas noplātīja...

Gravatar Pofig

2010. gada 30. septembrī, plkst. 13:10

nu kamōn! jau kādu mēnesi tas tā ir vismaz!

Gravatar jo

2010. gada 30. septembrī, plkst. 14:45

Lietotju, bet nekādas izmaiņas neesmu pamanījis

Gravatar Vilx-

2010. gada 30. septembrī, plkst. 14:51

Apskatījos, interesanti, lai arī fundamentāli neko jaunu neredzu. Struktūra atgādina pagājušās versijas struktūru, tikai ar citu CSS. Par ātrdarbību savukārt minu, ka pagaidām ir forši, jo tā ir beta, un to maz lieto. Redzēs, kā būs, kad šito uzliks kā pamata versiju (tas laikam Decembrī vai ar jauno gadu būs).

Gravatar Vilx-

2010. gada 30. septembrī, plkst. 14:52

(Ā, konkretizējums, neveikli izteicos - ar "pagājušo versiju" es domāju to, kas bija mainstream versija pirms šīs mainstream versijas; kad vēl par Hanzanetu to sauca)

Gravatar laacz Autors

2010. gada 30. septembrī, plkst. 14:54

Vilx, linciņš atlūzis.

Gravatar wtf

2010. gada 30. septembrī, plkst. 18:43

vismaz login screens plaicis ugly

Gravatar N.S.

2010. gada 1. oktobrī, plkst. 05:02

jā, wtf, arī segmentēšana un prūfings tāpat. un termu rekognišions.

Gravatar Mr. Serge

2010. gada 1. oktobrī, plkst. 06:54

Būtiskākais, ko Swedbank beidzot ir sapratuši — nav neviena loģiska iemesla, lai navigāciju izmētātu pa visu lapu. Ja to sakārto vienā vietā, tad tā ir daudz ērtāk lietojama.

Gravatar capsx

2010. gada 2. oktobrī, plkst. 02:40

vakarnakt veel normaali paarsleegshanaas starp priv un jur normaali nestraadaaja, shodien jau ir OK, un tas iisteniibaa priecee :)