✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gustavo - Daudz Laimes

2010. gada 6. oktobrī, 11 komentāri

Viens no pēdējo gadu sirsnīgākajiem un feinākajiem gabaliem (nupat singla veidā iznācis) ir padevies Gustavo, nevis Prāva Vētrai vai kam nu tur citam uz latvieša sirsnīgā dvēseles spoguļa nosaukumu pretendējošam izpildītājam. Un tas būtu: “Daudz laimes” (skandēt). Veltījums savai reāli eksistējošajai māsai Annai. Līdz šim nebiju ieklausījies dziesmas vārdos, bet šorīt, braucot mašīnā, to izdarīju un secinājums на лицо - über :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aljiks

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 14:09

Vai! Šī saite, šķiet, ir bojāta :(

Gravatar laacz Autors

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 14:53

aljiks, saite labota.

Gravatar krizdabz

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 16:12

Jā, es te kaut kad pagājušo nedēļ apkārt braukāju un arī smaidīju klausīdamies. Tu vari rakstīt sliktu mūziku, vari rakstīt labu mūziku, bet, ja tā spēj radīt pozitīvas vibrācijas, tad esi Mākslinieks ar lielo M. Paldies, Gustavo!

Gravatar Mazauto

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 16:26

Nezinu, kāpēc Krizdabz piemin labus vai sliktus mūziķus, man šķiet Gustavo rada tikai pozitīvas vibrācijas. :) Vot vienīgi ar to aizsmakušo Kamillu gan labu dziesmu nedaudz pabojāja... bet tas viss gaumes jautājums.

Respect! :)

Gravatar edgars

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 17:25

man gan tā dziesma ar Kamillu tīri labi patīk

Gravatar Zandis

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 20:08

Man visvairāk tajā dziesmā besī beigas, kur tā sīkā saka: "Daudz laimes DŽIMŠANASDIENĀ!"

Gravatar Martins

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 22:17

Mja, tiēšam labs. Noklausījos. Kādas reizes 8 apmēram. Tiešām labs. Beigas - vislabākās. Kaut kā pēdējie Gustavo gabali, kas pavīdējuši publikā, ir labi. Un viņam tie labi gadās daudz, kaut vai dziesma par pasaules sliktāko autovadītāju.... Beeet, jautājums: a kā ir ar tiesībām autora, blakus, pa vidu utt? Akku lakka neatnāks ar pātadziņu un procedūriņu? :)

Gravatar laacz Autors

2010. gada 6. oktobrī, plkst. 22:37

Martin, ceru, ka nē. Es spriežu pēc tā, ka šī dziesma ir brīvi pieejama citur internetos, ieskaitot diena.lv, delfi.lv, tvnet.lv, utt.

Gravatar Pēteris Pūrītis

2010. gada 9. oktobrī, plkst. 00:40

Man atkal tā džimšansdiena šķiet teju labākā fiška. Varbūt tāpēc, ka pazīstu to mazo Umci, īstajā vārdā Uma :) Un esmu vienmēr kaifojis, vērojot, kā bērni mācās runāt, un kādas kļūdas pieļauj. Šķelets (skelets), pipeļkūka (piparkūka), simenās ([forum] cinemas) un bekucika (behemots) ir tikai daži piemēri. Tas pasaka tik daudz par valodas būtību un mums kā sugu.

Gravatar Krist2ps

2010. gada 9. oktobrī, plkst. 22:03

Sirsnīgs garadarbs no Gustavo. Var redzēt, kurš cilvēks viņam patiešām daudz nozīmē. Iepatikās mirklī, kopš viņa CēDē "Trešā elpa" iegādājos.

Gravatar M

2010. gada 13. oktobrī, plkst. 12:37

Nez, a atsevišķi, godīgi, augstas kvalitātes ierakstu iegādāties, tā dziesmu pa dziesmai? Negribu spiedplates un citas plates pirkt diez ko, ta pazūd, ta saskrāpejas utt., bet par šito un vēl citiem gabaliem es būtu gatavs samaksāt taisnīgu devu, ir nopelnīts tomēr. Kur?