✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lattelekoma web tv

2010. gada 7. decembrī, 40 komentāri

Tā kā Artis man nekautrīgi norādīja, ka, pateicoties ielūgumam, nupat esmu kļuvis par viņa mūža parādnieku, tad lai jau top. Kā sacīt jāsaka - saņem, vecīt!

Pirms kāda laika saņēmu e-pastu, kura tēmā figurēja kaut kas par jauniem pakalpojumiem no Lattelecom. Atbilstoši saviem ieradumiem - e-pastu izdzēsu automātiski pat nepārlasot. Kad vakarā man norādīja, ka visi tagad haipo par kaut kādu jaunu lattelecom.tv, es gluži nesapratu par ko ir runa. Beigu beigās, protams, izraku izdzēsto ēpastu, pārskrēju pāri, sapratu, cik es esmu sevišķs un pakalpojums ir nozīmīgs, un gala rezultātā piereģistrējos (kas prasīja mazliet paseksošanu) ar`.

Īsos vārdos. Lattelekoms ir palaidis beta, ja ne alfa versiju web televīzijai. Tas nozīmē, ka atbilstošā pakalpojuma lietotāji var (varēs) web'ā skatīties konkrētus kanālus, kā arī nomāt pilnmetrāžas filmas. Tā teikt - deminutīvs viņu iTV interneta vidē.

Sākumā domāju, ka rakstīšu par to, cik viss ir slikti - pieejamais "augstākas kvalitātes video" HQ nav nekāds HQ, filmu noma ir padārga, nav būtisku lietu - tv programmas, utt. Bet beigu bigās pārdomāju. Piedodiet, biedri, taču rakstīšu par to, cik tas viss ir bezjēdzīgi :)

Pirmām kārtām - laist projektu tautās ar absolūtu iespēju trūkumu, pie kam, norādot, ka bez maksas to lieot varēs tikai līdz šā gada beigām, ir mazliet muļķīgi. Pašlaik, kā jau minēju, ir pieejamas divas lietas. Pirmā ir televīzija. Bez arhīva, salīdzinoši sliktas kvalitātes, bez integrētas programmas, bez nekā. Daži kanāli, kurus var skatīties (ja neesi aiz korporatīva proxy:) un viss. Otrā, savukārt, ir filmu noma. Bez iespējas par velti iepazīties ar tās kvalitāti. Ar iespēju filmu iznomāt TIKAI uz 24h. Nesakārtota. Utt.

Es jau saprotu, ka tā ir alfveidība beta, es saprotu, ka ielūgumi tika izsūtīti tikai dažiem (vecais labais gmail princips, ja kāds to vēl atceras), taču pāragri bija laist publiski. Šķiet, ka konceptuāli Lattelecom ir mēģinājis ielēkt Hulu, Netflix un kompanjonu vilcienā, bet tas neko diži nav izdevies. Vismaz pagaidām. Tā vietā, lai mēģinātu iterēt ar jau esošajiem risinājumiem, tiek taisīts kaut kas savs.

Lattelecom rīcībā ir daļēji kretīniska, bet tomēr esoša un lietota platforma - interaktīvā televīzija. Jebkuram ar viņu sniegto TV pakalpojumu saistītam projektam webā būtu jābūt interaktīvās televīzijas paplašinājumam. Arī VTV būtu jābūt iTV apgraizītai versijai. Iespēju ierakstīt raidījumus, piemēram, es neizmantoju nevis tāpēc, ka neprotu, bet gan tāpēc, ka tas ir neērti, neciešami lēni un diezgan milzīgu pacietību prasošs process. Tieši šā paša iemesla dēļ es iTV saskarnē ļoti reti skatos TV programmu (tā gan ir pieejama smukā veidā). Ja nu vienīgi tad, lai atrastu vakardienas “De Facto”, kuru, starp citu, paciešoties tāpat varētu noskatīties internetā.

Tad, nu, ja neskaita iespēju skatīties TV internetā (kas jau pieejams), gribētos papildus sasaisti ar savu iTV kontu. Patiesībā, kā jau īdēju, sasaiste ar iTV kontu, ja tāds ir, būtu būtiskākā “fishka”, kuras dēļ es to varētu lieot. Gribētos iespēju pasūtīt un ieplānot raidījumu ierakstus caur sakarīgu saskarni (lai pēcāk tos noskatītos uz TV), iepazīties ar nomājamajām filmām, tās nomāt un pēcāk tās skatīties uz TV.

Ak, jā, diemžēl pašlaik nav jaušama vienota TV attīstības koncepcija. Eksistē virszemes TV, interaktīvā TV, kaut kas no jau minētā vecā web TV, tad vēl atsevišķa TV mājaslapa un nupat jau kaut kas jauns lattelecom.tv izskatā.

Ja pareizi sapratu, tad jaunais webtv pakalpojums tāpat būs par maksu. Nedomāju, ka Latvijā ir pietiekams daudzums gribētāju, kas vēlētos epizodiski skatīties kaut ko no mūsu TV piedāvājuma internetā un vēl par to maksāt naudu.

Kopumā Artim un viņa komandai novēlu vieksmi projekta attīstīšanā un iespējamā projekta idejas pārvērtēšanā. Tai pašā laikā ceru, ka tiks veidots patiešām saprātīgs pakalpojums, nevis kārtējais pusmirušais serviss, kuru Lattelecom jau tā nav maz.

P.S. Aizmirsu piebilst, ka vairākums cilvēku ir skatījušies, skatās un turpinās skatīties televīziju tieši uz televizora. Tīra web televīzija neaizgāja deviņdesmitajos, un neaizies arī tagad.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Sapnix

2010. gada 7. decembrī, plkst. 22:31

Vispār jau varbūt arī nav TIK bezjēdzīgi, ja, piemēram, mērķauditorija ir īrijas latvieši, kuri varbūt gribētu skatīties Latvijas kanālus izmantojot internetu. Jo esošais itv ir tikai ltc klientiem (vismaz agrāk bija). Lai gan šaubos, ka šie paši augstāk minētie latvieši būtu gatavi par to maksāt naudu.

Gravatar parasts

2010. gada 7. decembrī, plkst. 22:33

Sapnix, lattelecom.tv nav pieejams no ārzemēm. Tā dzirdēju.

Gravatar usinss

2010. gada 7. decembrī, plkst. 22:40

Nu jā. Nekā tur nav. Gan jau kaut ko pievienos, bet mani tas neinteresē. Manuprāt ar filmu īrēšanu un tv vajadēja darīt tā patās kā Apple. Viņiem ir laba sistēma izstrādāta. Tomēr prasās kaut kāds softs, nevis pliks pārlūks. Plus flash nav tas drošākais risinājums, jo lapas kodā var sameklēt serveri, un mapes kur atrodas strīmi. Par filmām labāk neko neteikšu- nefiga tur nav un nebūs. Vismaz ne līdz janvārim. Un kad tas būs par maksu, es pametīšu to projektu, protams, ja vienu kanālu nevarēs skatīties par 30 sant mēnesī.... (mani interesē discovery)

Gravatar freakart

2010. gada 7. decembrī, plkst. 22:49

Es joprojām netieku iekšā tajā "īelūgumu servisā", sucks big time.

Gravatar Vecis

2010. gada 7. decembrī, plkst. 23:15

Nu re, Laacz pateica to skaļi, par ko es, pirms divām nedēļām lasīdams sajūsminātos krizdabus n`šit, smīnēju. Sūkā tas pasākums. Smagi.

Gravatar lii

2010. gada 7. decembrī, plkst. 23:50

nu gan te iideetaaji salasijusies.:)) tapec jau ta ir testa versija, lai dabutu feedback no tautas un uzlabotu produktu. nepiekritu, ka web tv neaizies, jo vairums skaas uz tv. ja penshi, varbut skatas tikai televizoru, tacu jaunakai paaudzei nav svarigi uz kada ekrana skatit - tas tikpat labi var but dators, ka talrunis un jebkurs cits gadzets. ja esi arpus majas un televizors nav lidzi pakeries, si, piemeram, ir laba iespeja, skatit hokeju, kaut parka sezot -ja vien vien ir normals wifi

Gravatar karlsons

2010. gada 8. decembrī, plkst. 00:15

#6 neenu ir jau dazhaadi diivainji, arii taadi SM kas filmas meedz telefonaa skatiities :D

Gravatar Mārtiņš

2010. gada 8. decembrī, plkst. 02:42

Norakt citu darbu un kritizēt jau šajā valstī visi ir ņipri. Projekts patiešām ir nedaudz sasteigts un tam ir savi iemesli, bet izdarīt secinājumus pēc pirmās nedēļas nu gan ir bērnišķīgi. Pieprasījums tiešraidēm patiesībā ir paliels, to ļoti labi var redzēt meklētāju statistikās, protams visi labprātāk skatās bezmaksas tiešraides, bet šādi servisi ne vienmēr ir kvalitatīvi un stabili. Šeit būs maksas alternatīva un ja būs svarīga kvalitāte, tad būs gatavi arī maksāt. Es gan lielas cerības lieku uz iespēju šo saturu iedabūt savā telefonā. Pagaidām dēļ flash tas nav iespējams, jo āboli nemīl šo lietiņu, bet dzirdēju no Arta, ka ir šādi plāni un ja tā būs, tad pielietojums varētu būt gana plašs un mobils.

Gravatar ThA-B

2010. gada 8. decembrī, plkst. 02:50

#6, nu tu zagnul, sorry. Teļļuks tomēr ir teļļuks, pat ja tas ir 32" crt jaščiks, tik un tā, monitoru viesistabā uz tumbačkas jau neliks. Tā ka par TV kā devaisa izgaišanu var aizmirst. Vismaz kamēr monis un tv nesamerdžosies kopā kā nesen notika ar ziepjutraukiem un telefoniem.

Gravatar Hm

2010. gada 8. decembrī, plkst. 02:55

"Norakt citu darbu un kritizēt jau šajā valstī visi ir ņipri."

Šajā valstī visi ir ņipri stāstīt, kā ir "šajā valstī".

Gravatar skeptiks

2010. gada 8. decembrī, plkst. 04:49

Ja uzsvars likts uz tiešraidi, tad to nevienam nevajag. Taču ja plānots plašs un ērts TV raidījumu arhīvs (kur raidījumi pieejami UZREIZ), viss aizies rūkdams. Seriālus jau tagad skatos TIKAI datorā, man ērtā laikā un man vēlamā valodā. Tāpat labprāt skatītos "De facto", "100 g kultūras", vienu otru "Panorāmu", bet — citā laikā. Tas taču tik elementāri — gribu veidot pats savu programmu. Būs?

Gravatar marss

2010. gada 8. decembrī, plkst. 07:52

Es šo problēmu atrisināju jau sen, iepērkot DVD HDD playeri, kurā uzlieku visām interesējošām progzām ieraxtu ;) #6 nevaru iedomāties, kā uz mobiļņika skatīties filmas vai raidījumus, (pēc 37" tv ;)

Gravatar Reinis

2010. gada 8. decembrī, plkst. 07:56

Tad, kad tautā būs skaidrs, ka web TV ir uz palikšanu un stabils, tad daudzi pārvācoties uz jaunu dzīvesvietu apsvērs, vai ir vērts staipīt līdzi/pirkt TV kasti. Jo sevišķi tādēļ, ka lielai daļai ir tikai kaut kādi pāris raidījumi atsevišķos brīžos, ko gribas paskatīties. Tā ka ielekt vilcienā ir vērts.

Bet esošais risinājums tiešām ir mazjēdzīgs. Īsti nesaprotu, kas ir tā konkurētspējīgā novitāte, kas nebija pieejama jau līdz šim. Ja reiz taisīt kaut ko jaunu, tad nevajadzēja, piemēram, aiztikt jau smirdēt sākušo Flash, bet izdomāt kaut ko interesantāku.

Gravatar B313

2010. gada 8. decembrī, plkst. 09:30

Stīvais Džobs pasaka ,ka flash ir slikti un Reinis dzied līdzi :-). A ko tad vietā - apples http live strīmingu vai silverlight, kuri abi mocās ar šaurajām mērķauditorijām, jo normāli mirstīgie lietotāji grib lai visās situācijās viss rādītu uzreiz bez kaut kādu tur "plaginu" vai aplikāciju starpniecības. Vai varbūt runa ir par html 5 video, kur viss jau ir jauki, tikai viņa vēl nav. Kas tad ir tas interesantākais ?

Gravatar laacz Autors

2010. gada 8. decembrī, plkst. 09:37

B313, HTML5 video jau ir.

Gravatar !!!

2010. gada 8. decembrī, plkst. 10:00

Var piekrist abām frakcijām, un tomēr - pieķeru sevi jau trešo vakaru ieslēdzam to lattelecom.tv. Iepriekš pusgadu bez tv dzīvoju miera vējos.

Gravatar Tom

2010. gada 8. decembrī, plkst. 10:55

Amen. Izņēmi man vārdus no mutes. Es arī nesaprotu šī projekta mērķus. Vēl jo vairāk tāpēc, ka šī biznesa smagsvari Hulu, Netflix, MediaFly šobrīd dara tieši pretēji - mēģina savu servisu pārnest no datora uz TV!! Visos jaunākajos media pleijeros jau ir iestrādāts šo servisu atbalsts. To pašu dara arī Google ar savu TV. Skatīties filmas un televīziju uz datora? Tas nevienu vairs neinteresē. Visi grib HD content-on-demand uz saviem jaunajiem, lielajiem HD TV setiem.

Gravatar Pirāts

2010. gada 8. decembrī, plkst. 11:31

#8 Ja tas tv nebūs pieejams ārpus lv, tad nav vērts kaifot par statistiku :)

Gravatar cyxob

2010. gada 8. decembrī, plkst. 11:42

es piekrītu lācim. dodiet video iekš html5.

Gravatar koko

2010. gada 8. decembrī, plkst. 12:26

Nu es nez... Es esmu par slinku, lai līstu uz otru istabu skatīties tv - vieglāk ir internetā tās ziņas noskatīties :) Tā kā ceru, ka tiešām būs daudz papildinājumu labojumu tam projektam, tad man pasākums patīk tomēr.

Gravatar ģirts

2010. gada 8. decembrī, plkst. 12:34

Es gan nebūtu tik kritisks. Šis tomēr, priekš Lattelecoma, salīdzinoši, ir jau daudz labāks produkts kā tie agrāk bija raduši radīt, tā kā tā jau vien ir laba ziņa. Manuprāt, virziens gan funkcionāli, gan saturiski ir uzņems pareizs un par to prieks.

Bet piekrītu, ka, iespējams, varēja mazliet pagaidīt un pieslīpēt vairāk (cik var noprast, tur daudz kas ir iecerēts). TV programmas un arhīva neesamība pietiekami būtiski samazina šī produkta pielietojamību - ja būtu ar tām sākuši, rezonanse būtu daudz lielāka.

Un interesanti gan - vai šis projekts izrādīsies finansiāli dzīvotspējīgs. Man 1,2ls par filmu nemaz nešķiet pārspīlēti dārgi (ja kā alternatīvu ņem dvd pirkšanu, kurus tāpat skaties pārsvarā vienreiz), tomēr, iespējams, ka lai savāktu masu, tas varētu būt pa dārgu.

Gravatar Mārcis

2010. gada 8. decembrī, plkst. 14:58

No ārzemēm neiet, pats pārbaudīju. Nekad nebūs ārzemēs, manuprāt. Kanālu ierakstīšana jau IPTV nav īsti legāla, diez vai būs šajā projektā.

Piekrītu laacz, ka baigi maz fīču ir šajā projektā, nav ko īsti testēt.

Gravatar kaaposts

2010. gada 8. decembrī, plkst. 15:01

To begin, please complete the registration form below. Note that Hulu videos are only available to users located in the United States.

You will need a valid U.S. mailing address to sign up for Netflix. Also, you will only be able to watch instantly if you are in the 50 United States or Washington, D.C.

Gravatar cx

2010. gada 8. decembrī, plkst. 15:08

Domāju, ka pēdējais laiks lattelecomam, pirms projekta publiskas palaizšanas, ir nolīgt laacz konsalting ;)

P.S. piekrītu laacz rakstītajam pa visiem 97%

Gravatar Krotow

2010. gada 8. decembrī, plkst. 17:19

Skaidrs, ka šo servisu Lattelecom vajadzēja sasiet ar esošo iTV un dod iespēju esošajiem iTV lietotājiem regulēt sava TV profila uzstādījumus, programmu sarakstu, iepriekšējo raidījumu noskatīšanos un filmu pasūtīšanu netā - tur piekrītu 100%. Tas izriet tieši no iTV pakalpojuma būtības. Tā arī šķiet, ka Lattelecom iTV un virszemes TV nodaļas ne visai sadarbojas - labā roka nezina, ko dara kreisā :) Cerams, ka kāds no Lattelecom TV vadošajiem vai šādām personām pietuvinātajiem pa laikam ieskatās arī šeit un izdarīs atbilstošos secinājumus.

#17: Tevis minētos online WebTV servisus tāpat varēs skatīties tikai caur viņu iTV dekoderiem vai TV, kuriem tāds dekoders jau iebūvēts. Tādi TV pašlaik ir ļoti maz un dārgi.

NB: Laacz u.c. - filmas un raidījumus "skatās TV". "Uz TV" var uzlikt plīša lāci.

Gravatar deni2s

2010. gada 8. decembrī, plkst. 17:39

Starp citu, "vecais, labais gmail princips" draugiem.lv tika izmantots vēl pirms gmail.

Gravatar Kirils

2010. gada 8. decembrī, plkst. 17:42

Es pats skatos televīziju te http://02.lv/tv/ , kad rodas brīvs laiciņš. Nav ielūgumu - ienāc un skaties!

Bet turēt mājās kasti (vai kopš šī gada laikam jau divas kastes) priekš televīzijas skatīšanās vien nav jēdzīgi.

Gravatar Bomber

2010. gada 8. decembrī, plkst. 18:45

Hmm, kautkā nesaprotu, par ko daži streso - nevajaga jau to TV obligāti uz datora monitora skatīties. Man kompja grafenei ir 2 DVI izejas. 42 collu Philips plazmai ko pirku vēl 2006 gadā ir DVI ieeja, pierubīju TV pie kompja un skatos uz teļuka, gan kačātās HD filmas, gan dajebko citu ja vajaga. Manuprāt tāda iespēja ir jebkuram, kam ir sakarīgs TV...

Gravatar Ž

2010. gada 8. decembrī, plkst. 19:04

Man gan patīk. Mājās esot, uzkieku fonā Discovery. Bet televizoru tā nelietoju nu kādu 3., varbūt pat 4. gadu. Latviešu televīzijā nekā vairāk par bezjēgā dziedošiem un/vai dejojošiem cilvēkiem, nožēlojamiem pašmāju un labākajā gadījumā pagājušā gada ārzemju seriāliem nav. Nemaz nerunājot par ķe ve pjaķ.

Gravatar Tom

2010. gada 8. decembrī, plkst. 19:51

#25: Muļķības, nevajag nekādu dekoderi. Piemēram, Netflix var redzēt caur WD TV Live Plus media pleijeri. Protams, cita lieta, ka Latvijā šos servisus var dabūt tikai "pa apkārtceļiem" ;)

Gravatar wildd

2010. gada 8. decembrī, plkst. 22:00

Principā par šo visu interesē divas lietas. Vai tuvākajā laikā pāries uz html5 video iespējām, flash tomēr bija, ir un būs nepatīkams formāts. Vai iekš TV skatāmie "bezmaksas" kanāli (LTV1, LTV7, TV3, LNT) šeit būs skatāmi bezmaksas variantā arī pēc 2010.gada beigām - kvaltitāte tomēr ir labāka, kā ltc apollo tv? Un negribas piekrist ka TV ir neaizvietojama lieta, jā 1080p filmu varbūt patīkamāk ir noskatīties uz TV, bet ne jau panorāmu vai kādu citu raidījumu, mierīgi iztieku bez TV kastes jau 3 gadus.

Gravatar Delfins

2010. gada 8. decembrī, plkst. 22:02

Diemžēl mūsu TV ir nabadzīgs.. arī RUS kanāli.. Manā izlasē ir tikai Dinamo pa LTV7, NBA caur kreisiem kanāliem un šad tad daži CSI seriāli. Viss pārējais torrenti - it īpaši kādi spec. dok. raidījumi - nu nevajag man 10..20... kanālu paku, ja tas interesantais raidījums labi ja vienreiz gadā parādās.

Gravatar noisex

2010. gada 9. decembrī, plkst. 00:48

Pats nepieladijos shi projekta ietvaros, bet nu sasaisitit ar iTV (From insider point of view)...nav nekadu problemu ;) ...domaju, ka augsim, attisitisamies un piedavaim labu servisu...arti turaas ;)

Gravatar sviesc

2010. gada 9. decembrī, plkst. 11:15

Bomber: Vai skatījies esi jauno lattelecom.tv uz TV? Izskatās savādāk nekā uz PC ekrāna? Labāk /sliktāk?

Gravatar piu

2010. gada 9. decembrī, plkst. 12:34

Pakalpojums ir foršs, ja TV neskaties ikdienā, bet hoķīti tomēr reizi pa reizei (kad nu aktuāli) gribās paskatīties. Ja maksa būs maza, kad man atņems haļavno kabeli (ceru ka nekad), tad iespējams pat būtu gatavs lietot šad un tad. Ideāli būtu, ja varētu arī abonēt uz vienu dienu :D Tv nedaudz paskatos tikai dažas dienas mēnesī.

Gravatar laimisk

2010. gada 9. decembrī, plkst. 18:03

Pēc lasītā komentāros saprotu, ka savākušies pareizie...lojālie autoratlīdzību fani. Protams, Lattelecom Latvijā ir monopolists , kas centīsies iespraukteis da...jebkur un, protams, pat parasīs naudu par kaut kādu vecu filmu nomu. Nevienam neko nepārmetu ir pareizie, kā krizdabs (tas viņa darbs) un tie kas domā neordināri...nu bišķi citādāk. Īsāk... pats izmantoju dreambox HD sat tv kašteli, kas man piedāvā pilnīgi visu...un neredzu iemeslu kaut ko mainīt. Sanāca tā mazliet niknoti. Visiem labu vakaru un sniegu.

Gravatar zaļš

2010. gada 9. decembrī, plkst. 20:46

mans viedoklis - pasākums šobrīd ir ok priekš manis bet par maksu gan diez vai tāds būtu lietojams

Gravatar Storms

2010. gada 9. decembrī, plkst. 23:05

Paprovēju. Mājas DSL nepavilka, kaut iebūvētais t00lzis teica ka es varot HQ skatīties. Pat LQ raustījās. Bet, brīžos kad neraustījās bija OK. Par tehnisko izpildījumu neņemos diskutēt - neesu tur specs. Bet visā visumā diemžēl nākas piekrist Laacz atzinumam - nav saprotama kopējā koncepcija, mērķauditorija un galu galā kāda velna pēc tas viss tiek darīts. Un tik un tā atkal nāksies par to visu maksāt apaļu ciparu. Nopirku DTV uztvērēju un priekšapmaksas karti - pāris mēnešus skatījos pilno paku pa normālu cenu. Izdomāja visu saskaldīt pa sīkākām pakām un... tagad lai es varētu skatīties mani interesējošos 4 kanālus no piedāvājuma - man ir jāņem absolūti visas pakas!? No tā brīža skatos tikai bezmaksas kanālus. Interneta TV skatījos līdz DTV iegādei - par nelielu samaksu mēnesī, bet tehniskais risinājums, kaut arī bija uz MS bāzes, izrādījās ne līdz galam savietojams ar MS uz lietotāju datoriem - regulāri gļuki pēc katra otrā mediaplayer update. Arī jauno projektu papētīju tikai kā iespēju uz īsu brīdi bez papildus samaksas paskatīties pārīti no saviem kanāliem. Kopumā - pozitīvi, tik to pieslēguma pārbaudes tūli vaicētu bikuc pielabot lai batonus nesprauž ausīs, un derētu pataisīt lietojamāku arī vecā sakainā DSL lietoājiem, jo optiku par pusvelti jau nu neviens nevilks uz privātmājām vai pierobežas ciemiem... Viss pārējais ir tikai ērtība, kuras neesamību arī var pieciest ja ir nepieciešamība. Diemžēl TV digitalizācijai pateicoties man ir nācies šķirties no papildus līdekļiem un saņemt mazāk kanālu kā bija agrāk - gribās kādam iesist pa seju, tādēļ jebkura haļava rulez.

Gravatar didzis

2010. gada 12. decembrī, plkst. 01:59

ar ievērtēju ltc jauno produktu un teikšu, ka ir ok. mans "ātrais" nets, kas itkā ir 2-3 mbit/sek tomēr ir stipri par īsu lai izbaudītu interneta tv :( šis projekts būs tikai tiem, kam ir stabili mbiti/sek nets. vēl ar nav zināms, ja, teiksim uz hokeja spēls laiku minētajā webā nesalīdīs daudz tautas, vai tad tur viss nenoklāsies. bet tapēc jau tas ir ar ielūgumiem, beta, tests ... .

Gravatar Talismans

2010. gada 19. decembrī, plkst. 20:29

Latelecoma web tv nepiedāvā saktīties tv3, tv6 līdz ar to, viņu sniegtais pakalpojums visticamāk man nebūs nepieciešams.