✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Meitene un kaķis

2011. gada 6. janvārī, 7 komentāri

Ja godīgi, tad šovakar vēlējos ierakstīt par kaut ko citu, bet šī bilde mani vienkārši mazliet apstulbināja savā elegancē un idejas dailē. Var jau būt, ka pie vainas ir tas, ka es kā tēvs redzu kaut ko vairāk nekā mans lasītājs vulgaris. Galu galā - “Uzdāvini man kaķīti, lūdzu! Es apsolu, ka nekad vairs neko neprasīšu! Un istabu sakārtošu katru vakaru!”

Meitene un kaķis

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Signis

2011. gada 6. janvārī, plkst. 08:45

Manas meitenes arī Ziemassvētku vecītim rakstīja vēstulē vēlmi pēc kaķēna. Un bieži vien apsola visu kabatasnaudu un mūžīgi mazgāt traukus.

Gravatar zaurijs

2011. gada 6. janvārī, plkst. 14:26

Labi, ka ne suni prasa, jo tas parasti beidzas ar to, ka vecākiem pašiem jāved ārā, jārūpējas utt. Mājdzīvnieks ir labi (pašam ir sesks), bet obligāti jāņem vērā iespējamība, ka pašam nāksies rūpēties.

Gravatar Ex_Silentio

2011. gada 7. janvārī, plkst. 06:17

Eh.. Kāpēc Katrs, kurš vairākus gadus vairāk vai mazāk sekmīgi raksta blogu, pamazām sāk justies pārāks? Nu, neesi tu, dārgumiņ, vienīgais kurš spēj novērtēt šo attēlu!

Tavs lasītājs Vulgaris.

Gravatar Yeoman

2011. gada 7. janvārī, plkst. 16:21

Lieliska bilde.

Liekas ka ar bērniem bij metode, iedot uz dažām nedēļām rotaļlietu tā zvēra paskatā, un bērnam dažas nedēļas ir jāizveic visas tās pašas procedūras, kas ar dzīvu radību (pastaigas, barošanas). Daži iztur, daži izgāžas. Tie kas iztur, pārsvarā arī spēs rūpēties par dzīvnieku, tie kas nē, tie labāk saprot, kāpēc vecāki atsaka.