✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Viss ir beidzies, ko lai pasāk?

2011. gada 24. martā, 4 komentāri

Esmu pārliecināts, ka šovakar visi sēž pie datora, lasa šo ierakstu, un domā - ko lai tādu pasāk? Ar ko lai rīt nosit darbalaiku? Lieku ķīlā savu ljkanriuwehuiws, ka viss internets ir izlasīts, visi draugu albumiņi ir apskatīti, e-pasti izlasīti, tvīterī papļerkstēts - ko nu?

Eku šeku, ko nu. Vienā brīdī es sapratu, ka no loģikas esmu nokļuvis aptuvenas redzes atmiņas un pilnās pārlases stadijā.

Nepagāja ij ne piecas minūtes, kā visi līmeņi izieti, var atlicināt laiku kafijas pauze, varbūt kādam ļuļķim. Un tad atpakaļ pie virpas - pastumdīt nevilcienīgus vilcieniņus.

Kad visi vilcieni vilcienojas savos galapunktos, konduktora fraķi nost, un aiziet par stratēgu. Šī spēle nav vienīgā savā žanrā, taču ir pēdējā, kas iekritusi manā acī.

Pēc kopumā desmit minūtēm nogurdinošas smadzeņu kustināšanas katram cilvēkam dzīvē pienāk brīdis, kad rodas nepieciešamība uzraut vienkāršu, bet simpātisku vertikālo skrolleri. Fīču nav daudz, taču galvenie atribūti ir: skrolls, šaušana un powerupi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Ž

2011. gada 25. martā, plkst. 11:29

Paldies, Choo Choo Puzzles jau biju pats atklājis, bet Sky Island un Tentacle Wars ir diezgan interesanti. Tentacle Wars es vēl līdz kādam sestajam līmenim līdz galam nebiju sapratis kas (kā) ir jādara, bet pēc tam jau aizgāja un spēle palika šausmīgi interesanta.

Gravatar Krotow

2011. gada 25. martā, plkst. 13:12

Tower defense spēļuku cienītāji var paniekoties ar pirātiem http://www.pirateslovedaisies.com/ - izceļas ar to, ka izpildījums 100% HTML5 (nekāda Flash). Pie reizes varēsiet notestēt FF4 un IE9 :)

Gravatar twt

2011. gada 25. martā, plkst. 20:39

Ja galīgi nav ko darīt, palasi grāmatiņas, vēlams par vēsturi. Noderēs.

Gravatar pods

2011. gada 28. martā, plkst. 15:46

Choo Choo Puzzles tik ņammīgs un dzīvīgs interfeiss! dievinu tādu