✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Aprīļtriki

2011. gada 1. aprīlī, 10 komentāri

Diena vēl nav gluži ieskrējusies, bet pirmie pirmā aprīļa secinājumi jau uzprasās paši no sevis. Ziņu un buļļkaku lapas (a la portāli) neko smieklīgu neraksta, bet varbūt dienas laikā kaut kas mainīsies. Visi kolēģi tiek sveicināti ar mērenām aizdomām un piesardzību. E-pasti tiek pārlasīti pieckārtīgi. Administratori netic logfailiem, grāmatveži bankas kontu izrakstiem. Es, savukārt, atrāvos pēc pilnas programmas.

Zem frontālās slotiņas palikta papīra lapiņa. Ne pārāk liela, bet cītīgi iemīcīta plēvītē, lai nesaslapst. Uz lapiņas uzrakstīts "Atvainojiet", kam seko telefona numurs. Labu brīdi desoju ap mašīnu, meklēdams kādu jaunu vainu. Ilgi pētīju vienu skrāpīti, domādams kā pie margrietiņas - bija, nebija, bija, nebija. Beigu beigās piezvanīju uz norādīto telefona numuru. “April, april” atskan otrā galā.

Un arī vāzei ticēt nevar. Šorīt Jelgavā uz Lielās ielas esot ceļu policijas postenis, kas tur visus pēc kārtas un pārbauda gaisa spiedienu riepās.

Varbūt, ja atceries, iegriezies te dienas beigās, kad visi darbi apdarīti un visi joki saņemti. Izstāsti visveiksmīgāko triku komentāros. Nākamgad būsi jau piemirsis.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Dveesele

2011. gada 1. aprīlī, plkst. 10:35

Vedot mazo uz bērnudārzu uz visām sānu ieejām bija uzraksts "kods nestrādā, lūdzu izmantojiet galveno ieeju", bet aiz galvenās ieejas durvīm bija smaidoša direktore, kas man atgādināja kas šodien ir par datumu. :)

Gravatar normunds

2011. gada 1. aprīlī, plkst. 11:07

Mani izjokoja kompja pulkstenis - 9.55 ievēroju, ka tas bija apstājies uz 9.33. Gandrīz noticēju :)

Gravatar Vaards

2011. gada 1. aprīlī, plkst. 12:33

Mums darbā šodien vadība nāca klajā ar paziņojumu, ka visiem solidāri samazina algas par 12%. Domāju, ka labi nostrādāts joks, bet izrādijās taisnība.

Attiecīgi citi joki uzreiz paliek neaktuāli :D

Gravatar crabis

2011. gada 1. aprīlī, plkst. 14:34

Radošie IT Supporta kolēģi, uz kopējamā uzlīmēja lapiņu, ka tam ir jauns "voice control" firmware uzlikts, un ka varot to komandēt ar balsi. Dots saraksts ar pieejamajām komandām utt. Un arī norāde, ka varot nākties komandas atkārtot, jo tas joprojām "learning" modē - jābūt pacietīgiem.

Un vēl, salikuši kopētāja/printera papīra padeves tvertnē (tray) papīra lapas ar uzkopētu saspraudes attēlu, un uzlikuši identisku baltu lapu ar reālu saspraudi uz kopējamā stikla. Cilvēki, kas printē, nesaprot, kāpēc pa virsu viņu tekstam ir saspraudes attēls. "Attapīgākie" mēģina noņemt uzlikto lapu ar saspraudi no kopētāja stikla, un printē atkal, cerībā, ka tagad būs OK :)

Gravatar binary

2011. gada 1. aprīlī, plkst. 19:00

#4 atgādināja kaut kādu pēdējo gadu atgadījumu - kaut kādā IT koderu kantorī likvidēja LV filiāli 1. aprīlī.

Gravatar Ivars

2011. gada 4. aprīlī, plkst. 00:16

šis bija kalusoties Top Radio - uz "Autobraucēju informācija", kur parasti zvana par CP patruļām, pazvanīja "policijas ekipāža": "ļaujiet mums normāli strādāt, pelnīt naudu, visu laiku sakat, kur mēs esam!" :D

Gravatar marisn

2011. gada 4. aprīlī, plkst. 16:52

Man meita paziņoja, ka augot zobiņš. Es tā sapriecājos :(