✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Britiem noteikti ir vismaz viens talants

2011. gada 25. aprīlī, 11 komentāri

Neesmu to skaitā, kas katru nedēļu ar nepacietību gaida kārtējo “whatever's got talent” vai “x-factor”. Taču, kad internetu lasot, uzskrienu atsaucēm, atlašu klipiņiem izeju cauri. Amīši pie sirds sevišķi neiet, jo tur nav sirsnības un komercija spiežas cauri vairāk nekā mazajā salu impērijā. Briti dažreiz uzrok tāāādas pērles. Godīgi teikšu - nebūtu neko uzrakstījis, ja ne nākamajā rindkopā aprakstītais. Tas mani nogāza :)

Šosezon pagaidām vissuperīgākais ir Edvards Rīds. Bērnu dziesmiņu neierastais aranžējums vienkārši aiznes nafig jumtu :) Komplektā nākošais noslēgums ar Snow Patrol visu padarīja vairāk nekā eksluzīvu. Ja viņš spēs turpināt būt oriģināls (internetā var atrast viņa versiju par “Pokerface”), tad būs vērts pasekot līdzi. Ja vien viņu nenogremdēs kašķis (kašķa argumentācija ir dzirdama te)

Nākamais sajūsmas vērtais ir rumāņu viesbezstrādnieks Razy Gogonea. Viņš ieliek kloķi Holivudai, parādot, ka nafig nevajadzēja matriksā nekādus specefektus, striķus vai ko nu tur viņi dara. Pārīti tiešām sirdī esošu breikdanseru un basta.

Ja runājam par klasisko labi-dziedu-dzīvē-nekas-sasniegts-nav-gribu-uzvarēt, tad tāds šai šovā būs Michael Collings. Nekā sevišķi oriģināla, taču trešais un pēdējais pieminēšanas vērtais dalībnieks.

Šova autori, protams, nekautrējas izlikt arī feilus. Bet pats-pats nebūt nav nabaga vecuma marazmam pa ceļam trāpījušais Stīvens Hōls. Nē. Pats-pats ir delfīns.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kaads

2011. gada 26. aprīlī, plkst. 00:59

štrunts par Rīdu, bet "Frisky and Mannish" ir tiešām labi :)

Gravatar Rolis

2011. gada 26. aprīlī, plkst. 11:32

Hā - delfīns norāva jumtu! :D:D:D

Gravatar Kaspars

2011. gada 26. aprīlī, plkst. 12:12

Nu.. par to marazmu gan nepiekritīšu.. galvenais večuks auditoriju "paņēma".. Ja salīdzinam Latvija talantu šovus ar šo.. tad te pats sliktākais ir gandrīz vai tas pats, kas mums labākais.

Gravatar LP

2011. gada 26. aprīlī, plkst. 20:37

Ai, tas vairāk izskatās pēc Frisky&M centieniem sev uztaisīt reklāmu uz citu rēķina. Līdzības ir nenozīmīgas - pati ideja par bērnu dziesmiņu pielāgošanu citai melodijai un abi sāk ar daudziem zināmo Veco MakDonaldu. Neticu, ka viņi bija pirmie pasaulē, kas to izdomāja un darīja; kaut vai Gobziņš - jau 90-tajos pazīstamām melodijām virsū dziedāja savus vārdus (nav tas pats, bet uz to pusi). Tik pat labi Razijam var piesieties par breikdance izmantošanu un filmas kustību kopēšanu :P

Un Stīvens Hols man gan patika :D Ļoti atgādināja Dance revolution, bet nu...

Gravatar Matīss

2011. gada 26. aprīlī, plkst. 21:00

es arī skatījos šos X-faktorus un tā tālāk, līdz uzrāvos uz Nīderlandes X faktoru, youtubā var atrast izlasi no labākajiem, izlasei, laikam, piecas daļas ... es tagad zinu, kur dzīvo mūzikas ziņā talantīgākie cilvēki Eiropā, klausījos tajos Holandiešos ar atvērtu muti, iesaku

Gravatar Signis

2011. gada 27. aprīlī, plkst. 10:22

Razy Gogonea arī mani gandrīz saraudināja. Tik patiesi un izjusti, lai arī dejošana.

Gravatar Uldis

2011. gada 27. aprīlī, plkst. 18:36

Pievienojos viedoklim par amerikāņu šoviem, bet Britain's Got Talent gan ir patīkami paskatīties. Paksatoties atsevišķus video YouTubē no šī šova, esmu ievērojis to, ka vienkārši fiziski nevaru noskatīties video, kur kāds izgāžās, jo man ir kauns to cilvēku vietā, kas uzstājas :D Esmu dzirdējis, ka šogad viens latviešu reperis arī esot uzstājies un no tā visa esot sanācis totāls fail, bet tā arī vēl neesmu saņēmies uzmeklēt to video :D Taču labus priekšnesumus gan ir prieks skatīties :)

Gravatar Ivars

2011. gada 28. aprīlī, plkst. 20:52

Gogonea vismaz pierādīja, ka viesstrādnieki no A-Eiropas var arī visus satriekt :) bet tas opis Mūrs arī bija labs :D