✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Parunāsim par krāniem?

2011. gada 20. jūnijā, 24 komentāri

Nē, šoreiz es necenšos jūs pievilināt ar maldinošu virsrakstu rakstam par izlietnes, dušas, vannas, alus vai citiem ūdeni vai ko citu lejošiem krāniem. Tik tiešām. Parunāsim par krāniem. Par vīriešu mantību. Zemāk redzamo video nav droši skatīties darbā, mazu bērnu klātbūtnē vai kādā citā vietā, kur kāds varētu pārprast. Un tagad - runājam :D

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar TV

2011. gada 20. jūnijā, plkst. 23:36

LTV7 pēdējā laikā raida dažādus interesantus raidījumus - šis raidījums vēlākā nakts stundā domājams varētu būt gana izglītojošs. Paldies par saiti TW, jau sāku skatīties pirms laika :D

Gravatar Archijs

2011. gada 21. jūnijā, plkst. 00:12

Salīdzinot ar to džeku (un maketu, ko viņš izveidoja), es tagad jūtos kā nēģeris ar daiktu garāku par manu roku. Tiešām.

Gravatar ic3cr3am

2011. gada 21. jūnijā, plkst. 00:15

Es domāju ka runa būs par ceļamkrāniem. Nu tad būtu teicis īsto latvisko vārdu p*mpjiem.

Gravatar Ģirts

2011. gada 21. jūnijā, plkst. 19:57

Video redzamie tēli jau savā ārējā izskatā parāda savu smadzeņu saturu - tas kaut kur iesprūdis starp burgerēstuvēs iegūtā holesterīna pikām. Jāatzīst, ka biju pamanījis, ka <b>laacz</b> tomēr ir neraksturīgi aprobežots subjekts, ja ņem vērā, ko viņš cenšas no sevis parādīt savā blogā. Jau iepriekš pat nejauši un nemanot radās šaubas par to, vai Kaspars nav tomēr prātiņā tuvāks savam vārda brālim Upacierim, bet, publicējot šo video, Foigts jau vairs neatstāj nekādas šaubas par savām prāta "spējām"!

Gravatar laacz Autors

2011. gada 21. jūnijā, plkst. 20:02

Ģirt, lieliski argumentēts viedoklis. Domāju, ka pasūtīšu t-kreklu ar šo komentāru. Dedukcijas un pieaugušam cilvēkam patiesi piestāvoša viedokļa paraugstunda.

Parasti es šādus komentārus ignorēju, taču šodien es kaut kā ... jūtos, ka varētu pavārīties.

Gravatar Pēteris

2011. gada 21. jūnijā, plkst. 20:42

Nu Ģirts tiešām paspīdēja, domu gājienam tā arī neizsekoju, bet nu doma, acīmredzot, tāda, ka visi kam ir sakars ar šo video, ir nedaudz glupāki nekā vidusmēra lāči. Nu labi, katram savs viedoklis, un nediskriminēsim tautu, ļausim arī aprobežotajiem izteikties. :)

Runājot par krāniem... Izmēram ir nozīme, varbūt ne gluži klasiskajā izpratnē (bet arī klasiskajā), vairāk tomēr sakarā ar to, ko tas izmērs izdara ar vīrieša prātu un attieksmi pret lietām. Kaut gan, jāatzīst, ka reizēm nevar saprast kāpēc cilvēks (ar domu vīrietis) uzvedās tā kā uzvedās, vai nu tāpēc, ka viņam tur viss ir ok, vai nu tāpēc, ka kompensē to, ka nav gluži ok. Sievietes parasti jūt to kā ir patiesībā, un tas ir galvenais, jo, "galu galā", mēs par to satraucamies tieši dēļ sievietēm, ar atsevišķiem izņēmumiem, kuriem simpatizē citi krāna nēsātāji.

Bet priecāsimies, ka mūsu dzīvi nosaka tikai krāns, sievietēm viss ir sarežģītāk, viņas cieš no visa - deguns, mati, acis, krunkas, pupi, kājas, džeka krāns, džeka alga. Brīnos kā viņas spēj izturēt to spriedzi. A mums viss, kā sacīt jāsaka, kulē (vai tuvu tam).

Gravatar mītavnieks

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 03:06

Ģirts laikam ar savu komentu centās izklāstīt sava krāna garumu, ja pareizi sapratu :) Izskatās apmēram tā: Tu man jau sen nepatīc, bet es turpināšu par Tevi interesēties. Ja ārējais izskats parāda smadzeņu saturu, tad man bail iedomāties, kā Ģirts izskatās.:) Starp citu, Ģirt, UFO ir manāmi izmainījis savu ārieni - tad jau laikam Laacz pielīdzināšana viņam bija domāta kā kompliments (kuru uzreiz grūti pamanīt)? Bet par krāniem runājot. Ir tāds teiciens - labāk lai cēli karājas, nevis sū**gi stāv.

Gravatar jcx

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 10:41

Man likās ārkārtīgi saistoši, nopietni.

Gravatar Es

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 11:40

Nu Ģirts paspīdēja... Acīmredzot tev TUR ir lielas problēmas :D

(Jā, kādam tas bija jāpasaka!)

Gravatar Mārtiņš

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 11:53

Oriģinālā video komentāros bija norādes uz līdzīgu tēmu arī pretējam dzimumam: http://vimeo.com/4704237

Gravatar heisā-hopsā

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 12:48

Šad un tad, paretam, bet tomēr ieskatos Laacz lapā, un šoreiz tik gara filma par krāniem. Es nevarēju visu noskatīties, atdzīstos, bet viedoklis man ir. Pirmkārt, krāns jāvērtē erekcijas stāvoklī, jo tas var palielināties līdz 7x, tādejādi, krāns, kurš bez erekcijas ir liels, iespējams, saceļoties paliek tikpat liels - tikai cietāks, un mazs krāns var palikt 5-7x reizes lielāks, un rezultātā būt tāds pats kā "lielais". Es uzskatu, ka nav vērts runāt par krāna izmēru bez erekcijas, jo kam gan interesē mīksts krāns? Tomēr, ja krāns ir tik mazs, kā džekam filmā, tas ir jākoriģē. Mūsdienu medicīnā tas ir viegli, droši un samērā lēti izdarāms. Es 100% atbalstu medicīnas un farmācijas iejaukšanos dzīves kvalitātes uzlabošanai - mazs krāns - palielinām, slikti stāv - Viagra, mazi pupi (nu pavisam, kā vīnogas) - koriģējam, karājas kā ausis - pievelkam. Manuprāt, svarīgi ir nepārspīlēt, nevajag krist galējībās. Mēs dzīvojam ļoti piesātinātu, ļoti strauju dzīvi, ēdam un dzeram par daudz, pīpējam, visādi sevi nolietojam, būtu muļķīgi atteikties no tāda sīkuma kā krāna izmēra palielināšana. Ir jau eksemplāri, kas 18cm palielina uz 23-24 - nu tas gan, manuprāt, ir stulbums, ja nu trāpās seksīga, forša meiča augumā ap 160? Visbiežāk viņa tādu diņķi nelaidīs sev klāt, jo augumu samērs arī ir svarīgs. Visgrūtāk ir kačokiem, jo ja vīrišķis ir ap 190cm un ap 130kg muskuļu, nu tāds mazs čibriks ne pēc kā neizskatās, dāmas var sasmieties. Nu kaut kā tā.....

Gravatar Yeoman

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 16:47

Pirmais šī autora video par doto tēmu bij ielikts jau 2 gadus iepriekš: http://vimeo.com/4619491

Gravatar Uldis

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 18:46

Esmu dzirdējis no sievietēm tekstus par krūšu palielināšanu, apmēram: "ja vīrietis nespēj novērtēt mani tādu kāda esmu tad lai iet ratā". Tam es piekrītu. Katrs var atrast kaut ko savai gaumei atbilstošu. Klausoties sievietēs šajā video man gribējās teikt, maigi izsakoties, kaut ko līdzīgu.

Gravatar me

2011. gada 22. jūnijā, plkst. 23:32

Tiešām ir dzirdēts, ka mazāki erekcijas stāvoklī paleinās vairāk, lielāki mazāk. Tādēļ varbūt izmēram tiešām nav nozīmes?

Gravatar Dveesele

2011. gada 24. jūnijā, plkst. 02:44

Meedz jau buut visaadi, protams ir tie ekstreemie gadiijumi, kad kraans jebkuraa staavoklii ir mazs, bet amerikaa ir ljoti labs teiciens "Shower or grower", varbuut ejot pirtii tavs kraans nav vis lielaakais, bet kad vins ir pilnaas darba buraas, vins var buut ir pat lielaaks nekaa visiem taviem pirts koleegjiem, es laikam esmu pat par saviem 0,5 cm zem vidējā, bet darba rezjīmā esmu vairāk nekā spējīgs sniegt visu kas pienākās, un ja godīgi krāns kas stipri maina savu lielumu man liekas lielāka dāvana nekā vienkārši liels krāns, ir savs pārsteiguma moments un vēlme pacensties, jo galu galā, ja mēs nerunājam par vienas nakts sakariem, kas tomēr ir vāju cilvēku pazīme, tad apmierināt savu sievieti ir lielākā bauda.

ps: aizmirsu ieķeksēt translitu kad sāku rakstīt komentāru, ceru tikšu cauri bez atraugām . :)

Gravatar Vaards

2011. gada 24. jūnijā, plkst. 20:46

#17 Esot tāds paradokss, ka vīrietis no augšās skatoties uz savu krānu to redz mazāku, nekā pirtī konkurentiem esošos. Tamdēļ tāda trauma, kā piem, 3cm #6 Ģirtam.

Gravatar TQ

2011. gada 24. jūnijā, plkst. 22:36

Kā jau filmas autors teica - viss ir galvā (nevis galviņā).

Manā uztverē "krāna staipīšana" ir tāds pats bizness kā visi citi. Arī Latvijā - http://www.drarturs.lv/lv/dzimumlocekla_izmeri/ Ir pieprasījums - ir piedāvājums.

Patiesībā tas ir "buļļa kakas", jo nevajag jau izmantot porņukus kā etalonu. Nu nav tie vīri laimīgi ikdienā staipot apkārt savu pārdabisko mantību.

Paņem parasto "9 songs" filmu vai "Naked boys singing" mūziklu un sapratīsi, ka tev ir tāds pats, kā citiem.

Gravatar Juris

2011. gada 26. jūnijā, plkst. 18:48

Konservatīvie briti izrādās dikti izvirtuši :o

Gravatar E13m3nT

2011. gada 28. jūnijā, plkst. 02:25

Khe, paldies! Bija interesanti :)

Gravatar trollface dot jpeg

2011. gada 18. augustā, plkst. 20:45

par krāniem nav jārunā! krāniem ir jāstrādā ..ostās!

Gravatar LIELAiSs daikts

2022. gada 26. augustā, plkst. 12:14

Ticiet man, jus negribat lielu kraanu, sievieteem nav tik liela mute, tapec ir labi, ja ir mazins