✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

V-oooo-lga

2011. gada 18. jūlijā, 18 komentāri

Brīvdienās kāds Audi pārtapa par Volgu. Nevis upi, bet padomju luksusa vāģi. Tik tiešām - vizuāli atšķirības nekādas.

Voooolga
Voooolga

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar wth

2011. gada 18. jūlijā, plkst. 23:40

Viens Typ4A Audee nesen dabūja stirnas purna reljefu haubē, nez tas arī skaitās? :D

Gravatar Krotow

2011. gada 19. jūlijā, plkst. 11:57

Audi rūpnīcā tiek pārāk labi saskrūvēts, lai būtu Volga :P

Gravatar Ģirts

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 07:09

<b>laacz</b> humora izjūta ir kā vācietim! Kā zināms par vāciešiem smejas - "humora izjūta kā vācietim" ar to domājot absolūtu humora izjūtas trūkumu, kur nav nekā smieklīga. Līdzīgi ir teicieni arī par citām tautām - "gatavo kā anglis", "brauc kā francūzis", "lokans kā zviedrs" utt. Arī uzvārds "Foigts" varētu liecināt par vācu izcelsmi vai vismaz ģermānisku izcelsmi...

Gravatar Vaards

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 09:11

Ģirt, skat komentāru #1.

Senajiem latviešiem bija tāds vārds: rāzēt, rēzēt, rāzot. Puteni nest, sviestu kult, tuftu bīdīt. Manā dzimtajā ciemā to vārdu izrunāja "rāzot", pārējā Kurzemes piekrastē laikam "rāzēt".

Parasti ar "Rāzošanu" sapratām kāda čoma sviestainu diršanos, stulbus jociņus, tīņveida izgājienus. T.i. pārējiem neliekas asprātīgi, bet jokotājs nemaz necenšas apburt ar savu asprātības šarmu - viņam tāpat priecīgi, kaut vai tamdēļ, ka pārējos tas besī ārā.

Biju pārsteigts kādā RTU 3.kursā konstatējot, ka neviens nezin jēdzienu "Rāzēt". Lūk, tamdēļ jums skaidroju - tas nav nekāds vāciešiem raksturīgs humors, latvieši arī mīl parāzot. ;-)

Gravatar laacz Autors

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 09:32

Cienītais Vaards. "Rāzēšana" attiecas uz kādu slēgtu grupu, kurā vairums uzskata, ka joks ir muļķīgs. Internets ar savu ne sevišķi slēgto lietotāju grupu, ir panācis efektu, ka daži (piemēram, Tu), sāk uzskatīt, ka 100% izprot pārējās ne pārāk slēgtās grupas līmeni, humora izjūtu, un visu pārējo.

Bottom line - lūgšu mani nepazemot, ja uzskati, ja joks nav smieklīgs. Pastāv iespēja (protams, ka tavuprāt tā ir niecīgi maza), ka Tu ikurāt esi tas, kurš nesaprot jokus, par kuriem citi gardi pasmejas. Un tad tas vairs nekvalificējas kā "rāzēšana", bet gan savādāk.

Gravatar Vaards

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 11:11

#6. laacz šorīt, plkst. 09:32
Komentāra autors, iespējams, ir trollis. Drīkst ignorēt. ;-)

V.

P.S. Komentāru nr #6. lieliski var attiecināt arī uz tavu rakstu. Lai gan, es gribētu pieļaut vēl vienu iespēju: dažreiz ir cilvēki, kam prātiņš par īsu, lai joku saprastu. Pieļauju, ka es to neesmu sapratis. Cenšos... Bet nekā. Vēlreiz mēģināju, nu nekādi. :-/

Gravatar Vaards

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 11:14

Būtu to audi ar krāsainiem burtiņiem aplīmējis, aptuveni tā: G0000gle, vēl varbūt ar acu kaktiņu iesmīnētu. Bet nu VooooLGA, tur gan tikai rāzojums sanāk.

Gravatar laacz Autors

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 11:14

Vaards, beidz taisnoties. :)

Gravatar Vaards

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 11:17

laacz, es turpinu mēģināt sasmīdināties.

Gravatar laacz Autors

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 11:23

Vaards, tas neliecina neko labu. Ja nelec, tad nelec. Punkts. Bet tas nenzīmē, ka citiem arī nelec, vai arī, ka joks nav smieklīgs. Tāpat kā Tu, tā arī es dzīvoju neziņā. Un savā lapā, es atvainojos, man ir tiesības likt to, kas man šķiet smieklīgs, nedomājot, ka kāds to varbūt nesapratīs.

Gravatar Vaards

2011. gada 20. jūlijā, plkst. 20:24

Laacz, Internātā bieži blandās visādi riebīgi tipiņi. Tie tā vien meklē iespēju sadarīt visādas riebeklības, pateikt kādu skarbu vārdu un visādi citādi nejauki uzvesties. Uzreiz nāk prātā viena zirgu fermas tante, kurai viņas lapiņā bija viens nejauks riebeklis visādas nejaucības sadarījis! Tanti pa TV rādīja, ar visu neviltoto sašutumu. Tu šobrīd radi visai līdzīgu tēlu. Laikam esi Internetos kādu mēnesi vai dažus. ;-)

Gravatar antonio

2011. gada 21. jūlijā, plkst. 15:56

Ģirt, varbūt padalīsies ar savu sāpi? Kas tevi nomoka? Var redzēt, ka Tevi nomāc kāda problēma un ne pirmo dienu. Tu ar mokām spied sevi lasīt blogu, kas Tev nešķiet saistošs.

Gravatar e-remit

2011. gada 24. jūlijā, plkst. 13:55

Ko piesējās laaczam? Es par šo jociņu pasmaidīju un man nav ne mazākā vēlme iedziļināties laacza humora izjūtas mērījumos. Nav vairs nekā cita, ko inetā lasīt?

Gravatar tiri-piri

2011. gada 25. jūlijā, plkst. 15:13

mmm, es arī nesapratu joku (ja tāds vispār bija domāts). kaut kas šauri specifisks vai?

Gravatar

2011. gada 27. jūlijā, plkst. 11:32

#16 Visiem ir skaidrs (es tā domāju). Cepiens ir par naivo mīļumu, kādu Lācis izstaro ar bērna pļunčājamo briedīti uz kapota, priecājoties savā blodziņā.

Gravatar Komentētājs

2011. gada 25. augustā, plkst. 23:58

Humora izjūta katram cilvēkam izpaužas savādāk. Nevajag uztraukties, ka kāds nesaprotu kādu joku. Citam vajag vienkāršība no ikdienas, bet citem kaut kas specifiskāks. Joku uztveršanas spējas daudzkārt atkarīgas no daudziem apstākļiem, t.sk.,komunikācijas ar citiem cilvēkiem, IQ, ja vispār kādai daļai no dižiem komentētājiem ir sajēga par šo burtu savienojuma nozīmi. Varbūt šeit ieteikums: Nevajag visu laiku domāt par pudeli kā par akūtu tualetes apmeklējumu, bet varbūt palasīt kādas gudras grāmatas pa to, kā vispār izteikt savas domas kritizējot, t.i., iztiekot bez rupjībām.