✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lielais trobelis mazajā Ķīnā

2011. gada 3. novembrī, 3 komentāri

Šķiet, ka publiskie solījumi sev ir ar daudz augstāku realizācijas procentu, nekā vienkāršas apņemšanās. Aizvakar tviterī nosolījos šo vakaru veltīt 1986. gada filmas “Big Trouble in Little China” retrospekcijai. Tad, nu, āreče - jauniņais Kurts Rasels tūliņ, tūliņ manā ekrānā sāks neko nesaprast.

Big Trouble in Little China ekrānšāviņš
Big Trouble in Little China ekrānšāviņš

Pirmo un pēdējo reizi šo filmu skatījos deviņdesmito gadu sākumā vai astoņdesmito beigās (sanāk ~20, nevis 15 gadi!) uz goda vietu blakus ar deķīti noklātajam jaunajam krāsainajam Horizont televizoram stāvošajam JVC ražojuma videomagnetofonam. Ja nemaldos, tad šī bija ikurāt tā filma un kasete, par kuru atrāvāmies sodu, nododot atpakaļ nomā to nepārtinuši uz sākumu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar

2011. gada 6. novembrī, plkst. 22:55

Neko nevar saprast.. kāpēc pods rāda sevi krievistiski?

Gravatar Džerijs

2011. gada 9. novembrī, plkst. 17:02

Oh, es bērnībā šo gabalu reizes 12 esmu redzējis. Un pagājušajā gadā arī pa fragmentiem, uz pilnīgi noskatīšanos gan nesaņēmos :)

Gravatar Krotow

2011. gada 14. novembrī, plkst. 19:33

Lācim paldies par svētdienas vakara izklaidi! Videoēras laikā šo kaut kā palaidu garām. Vakar pirmoreiz mūžā noskatījos. Pavilka uz rēku :))) Un nostaļģiju arī ^_^