✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Rakstīšana internetos

2013. gada 4. martā, 3 komentāri

Nevienu (arī sevi) netaisos mānīt. Es rakstu tad, kad man ir iedvesma vai motivācija to darīt. Pēdējā laikā ar motivāciju ir tā pašvakāk, bet iedvesma tiek absorbēta vai novirzīta tukšumā.

Briest kārtējais kvartāla blogu tops. Ja spriest pēc iepriekšējā gada novembra, tad nolēmu pārliecināties, ka mana motivācija ir tieši cipariņi, vietiņas, apmeklētājiņi, krāniņi, utt. Iepriekšējo reizi paliku lepnajā un savā ziņā negaidītajā piektajā vietā (biju cierējis uz trešo, kolīdz izrādījās, ka kakao.lv arī piedalās).

Topā tiks ņemti vērā mērījumi par aprīļa mēnesi, kas nozīmē, ka jāsāk iesildīties jau tagad. Tāpēc spicēsim zīmuļus, vilksim ārā spalvas, pildīsim tintnīcas, uzmeklēsim dzēšlapas, nopūšam putekļus no sen iecerētiem, bet tā arī nepabeigtiem melnrakstiem. Katrs nākamais apmeklējuma procents ir grūtāk iegūstams par iepriekšējo. Taču, ņemot vērā, ka ar visai necilo novembra sākumu izdevās panākt 20% pieaugumu pret iepriekšējo mēnesi, varam pacensties.

Es ceru, ka arī lasītājiem tiks lielāks vai mazāks prieciņš dažādas raudzes satura veidā :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar daGrevis

2013. gada 4. martā, plkst. 12:53

Tikai atceries, ka tas nav par kvanitāti. :)

Gravatar laacz Autors

2013. gada 4. martā, plkst. 13:11

Pa daļai no visa. Es ne vienmēr esmu kvalitatīvs :)

Gravatar ul

2013. gada 4. martā, plkst. 14:12

Kvantitātes kvalitāte pāries kvalitātes kvantitātē?