✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

The Raid 2

2013. gada 8. novembrī, komentāru vēl nav

Tups mordobojs, protams. Bet atmiņā palikušās emocijas pēc pirmās filmas noskatīšanās liecina par to, ka The Raid bija pats lieliskākais, kas noticis Āzijas dod-pa-purnu-jauājumus-neuzdod-vispār tipa kino kopš.. es pat nez.. Brūsa Lī laikiem? Treileri var apskatīt teitan.

Protams, maigais Džets Lī, kādreiz rēcīgais Džekijs Čans. Taču tas viss nav tas. Pārejas laikā starp PSRS un nePSRS mēs visi skatījāmies ņinzjas (gan oriģināli Āzijas ražojumi, gan arī Dudikovs visā savā antiautentiskumā) un Šaoliņas kauslīgos mūkus. Kādā brīdī līdz mums nonāca arī Seven Samurai. Un tad vēl Holivuda ar saviem veiksmīgajiem un neveiksmīgajiem projektiem un pakaļdarinājumiem.

Ai, par to visu varētu rakstīt un rakstīt, bet patiesībā stāsts ir par kaut ko citu. Pavasarī būs The Raid turpinājums: The Raid 2: Berandal. Sīkvela veidošanas process nebija vienkāršs, jo vienā brīdī aptrūkās nauda. Emm. Nauda? Pēc The Raid? Pēc tam, kad Holivuda apņēmusies uztaisīt rīmeiku? OK.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt