✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Saišveidīgais dižieraksts #31

2023. gada 11. septembrī, 2 komentāri

Pat nezinu vai šo var nosaukt par "spēli", "rotaļu" un "izklaidi". Varbūt īstais vārds ir "mocības". Viss, kas Tev jāizdara, vienā minūtē jāuzzīmē Leonardo di.. tpfu Da Vinči "Mona Lisa".


Pirms 18 gadiem World of Warcraft tiešsaistes spēles reidā (tipa misija), cīnoties ar lielo bosu, tu virtuāli saslimi. Neplānoti un nekontrolēti gļuka dēļ tas pārauga visspēles pandēmijā. Tagad to pazīst kā Corrupted Blood incident.


Kas notiek, ja izdomā pats ar saviem instrumentiem un savām prasmēm uztaisīt spici vai dziļurbumu? Rodas padomu vācelīte. Drill Your Own Well. Oh, well.


"Deathstar Express" ir izdomāts (tipa, Zvaigžņu kari nebūtu...) dzeltenās kategorijas laikraksts Zvaigžņu karu visumā, kurš skatās uz lietām no Impērijas skatu punkta. Te ir tā titullapas.


Šis laidiens atšķirsies no pārējiem ar to, ka ietver veselas divas spēlītes. "Līdz-apnīk" laika nosišana, kurā kustinot ekrānu, jāpanāk, ka DVD logotips trāpa tā stūrī. Ja tu nezini, kas ir DVD logotips, tad atraksti kā šis tev liek justies.


Kurš no mums bērnībā nav mēģinājis, iešūpojoties tā jestrāk, aizlekt tālāk? Kādu šis jautājums nelika mierā. Es varbūt nepiekrītu par maksimālo distanci (2 metri), bet nevar noliegt, ka labākais brīdis, kad lēkt ārā, ir kaut kur ap 37,2°.


Un tagad pamēģināšu nozagt 35 minūtes no tavas dzīves, lai dotu iespēju iepazīties ar mezglu teoriju. Būtu es matemātiķis, šis būtu nežēlīgi aizraujoši. "Ahā, viņš pateica, uzmetot aci plakanajham mezglam. Es redzu divus trefoil mezglus!" Un jauki, ka "knot theory" izklausās kā "not theory". Vai pat "nut theory". Video no Verirasium kanāla.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar edc

2023. gada 12. septembrī, plkst. 17:48

Es varbūt nepiekrītu par maksimālo distanci (2 metri), Es ar nepiekrītu, bet ir viena niance. Padumjos laikos šūpoles tika būvētas no metāla. Līdz ar to nāves mašīnas inerces pietika ne tikai lai piešķirt labu paātrinājumu, bet arī lai iebliezt pa pakausi, ja neveiksmīgi sanāca izlekt