Ko kurš ēd?
Es esmu vienīgais, kurš par ēdamu atzīst speķa ādiņu? Tā takš tāda feina senlatviešu košļājamā gumija, ne? Un garšīga...
✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.
Es esmu vienīgais, kurš par ēdamu atzīst speķa ādiņu? Tā takš tāda feina senlatviešu košļājamā gumija, ne? Un garšīga...
jakodo
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 10:51
Ņamma :)! Un žāvētas cūku austiņas ir kolosāla piedeva pie alus :)!
bush
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:05
tā ir perversija, bet respektēju citu izvēli.
decayed
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:15
nu, cik zinu, tad speķim ādiņas nav :)lai vai kā, tādus istrādājumus arī lielveikalos tirgo. bet cik esmu ēdis tad mājās gatavotie ir ņamm..
e-remit
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:19
...un tagad iedomājaties, ka tas, ko košļājat, patiesībā bija kādam jaukam lopiņam...
decayed
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:20
un iedomājies, ka tas ko tu valkā mugurā, ar bija kādam jaukam dzīvnieciņam..
cck
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:29
Cūku pakaļas arī tīri ņammājamas.
MrProxy
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:49
ir pat ljooti ok!
RameX
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:40
nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;-(
RameX
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:40
nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;-(
koko
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:46
ņa - ideālākais, ko var iedomāties apēst :)
e-remit
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:52
labu apetīti! http://www.meetyourmeat.com/
alien
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 13:01
Neēdu ne speķi, ne ādiņas.
wiiiiii
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 14:11
pie alus baigi labi der zhaaveeti astonjkaaji. tirgojas plastmasas iesainjojumus liidziigi kaa voblas. chista super.
Mukadillij_doo
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 16:05
Spekja aadinjas.. njammmaa.. nekas var buut labaaks par to!
Dairis
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 16:22
Starpcitu to žāvēto cūkas ādiņu sauc par kamaru.
cabulis
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 17:18
jaa kamaras rullee! :P
kt315b
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 17:25
njammaaju ar patiku, ja tikai nav tik cieta, ka nevar sanjammaat :)
Piu
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 18:16
weeeaaah, slikti paliek par spekji iedomaajoties vien. Aadas ar man uzdzen pretiigumu...
zb
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 19:31
ne pa teemu, bet no shii nummura 9853442 (tele2) LMT klientiem tiek suutiitas sms par itkaa laimeetiem 100 latiem bezmaksas sarunaam... shitos spamotaajus dereetu atspaardiit
pecinja
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 22:12
kad biju maziņa, man garšoja. sen nau tāda ēsta...
Kirils
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 22:13
un ko teica policijaa?
aadinjas ir baigi mmm :)
Deepsider
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 23:42
Kaads nezin kur Riigaa var nopirk Wacom ciparotajus (aka digitaizerus) ?
skolniex`
2005. gada 5. jūnijā, plkst. 15:28
labs, pat ljoti labs. un vel svaigi cepta galja ar rupjmaizi. nekaardini
r21vo
2005. gada 5. jūnijā, plkst. 20:57
svaigi žāvēta, sālīta gaļa ar rupjmaizi, ņam ņam :D
zhee
2005. gada 5. jūnijā, plkst. 21:42
kamaru var košļāt stundām ilgi, kamēr tā izjūk. bet mājās ceptas cūku ādiņas - kraukšķīgas un gardas.
acid|burn
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 09:23
man ar' neiet pie sirds..
pecinja
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:38
es piem. ēdu biezpienu ar krējumu + medu. zinu, ka Citi viebjās un tas liekās pretīgi, bet vajaga pagaršOt. ir tiešām ļoti ēdami ;D
justrespect
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:49
es ar dievuinu zjaaveetas cuukgaljas aadinjas! njaammm... parasti kozljaaju tad kad taisu sev galjas maiziites [lai nenoeestu visu galju labaak ir pakozljaat =]
napalmEye
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:58
Pēē, vienreiz pamēģināju. Nekad vairs neko tādu mutē neņemšu.
marexz
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 13:09
Pie alus labinieks, un arii taa var
arnico
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 13:41
ādiņas ruļo :)
un tos kas arī vistiņām ņem nost ādiņas, jo esot redz neveselīgas, nesaprotu! Kārtīgai apceptai vistiņai ādiņa ir viena no labākajām daļām
njaa
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:03
paska paska kā uzraksta kauko par ēdamām ādiņām tā uzreiz visi liek postus, reti kad tik daudz:D
Atoms
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:41
gahhh tikai ne speķi ... fui pretīgi
xxx
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:44
ādiņas nepārāk! Taču skranču (tauki ar sačurkstinātu speķi) maizes ar ķiploku vai sīpolu pie alus gan var :) ja vēl dabon foršu cūku aisi tad vispār super :D
Kaibinjsh
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 15:35
Ņam, ņam
a1zdedze
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 16:50
āda taču ir visbagātākā ar vitamīniem :)
mazais
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:11
garšo, bet īpašā kraukšķīgā veidā! :)
Wilx
2005. gada 10. jūnijā, plkst. 11:03
Re, re. Laacz lasa ritiik letiņ cilvēk. Nesmādē ne cūkas ādiņ, ne speķi ;) Par kamariņu saucam esu dzirdējis pie kurzemniekiem, varbūt tik tā gadījies. Man ar garšo šitie produkti. Tai ādiņai gan jābūt varen sīkstai lai stundu kožļātu. Austiņas, astīte, kājiņas arī ņam ņam.