Ko kurš ēd?
Es esmu vienīgais, kurš par ēdamu atzīst speķa ādiņu? Tā takš tāda feina senlatviešu košļājamā gumija, ne? Un garšīga...
✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.
Es esmu vienīgais, kurš par ēdamu atzīst speķa ādiņu? Tā takš tāda feina senlatviešu košļājamā gumija, ne? Un garšīga...
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 10:51
Ņamma :)! Un žāvētas cūku austiņas ir kolosāla piedeva pie alus :)!
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:05
tā ir perversija, bet respektēju citu izvēli.
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:15
nu, cik zinu, tad speķim ādiņas nav :)lai vai kā, tādus istrādājumus arī lielveikalos tirgo. bet cik esmu ēdis tad mājās gatavotie ir ņamm..
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:19
...un tagad iedomājaties, ka tas, ko košļājat, patiesībā bija kādam jaukam lopiņam...
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:20
un iedomājies, ka tas ko tu valkā mugurā, ar bija kādam jaukam dzīvnieciņam..
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:29
Cūku pakaļas arī tīri ņammājamas.
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:49
ir pat ljooti ok!
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:40
nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;-(
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:40
nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;-(
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:46
ņa - ideālākais, ko var iedomāties apēst :)
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:52
labu apetīti! http://www.meetyourmeat.com/
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 13:01
Neēdu ne speķi, ne ādiņas.
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 14:11
pie alus baigi labi der zhaaveeti astonjkaaji. tirgojas plastmasas iesainjojumus liidziigi kaa voblas. chista super.
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 16:05
Spekja aadinjas.. njammmaa.. nekas var buut labaaks par to!
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 16:22
Starpcitu to žāvēto cūkas ādiņu sauc par kamaru.
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 17:18
jaa kamaras rullee! :P
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 17:25
njammaaju ar patiku, ja tikai nav tik cieta, ka nevar sanjammaat :)
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 18:16
weeeaaah, slikti paliek par spekji iedomaajoties vien. Aadas ar man uzdzen pretiigumu...
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 19:31
ne pa teemu, bet no shii nummura 9853442 (tele2) LMT klientiem tiek suutiitas sms par itkaa laimeetiem 100 latiem bezmaksas sarunaam... shitos spamotaajus dereetu atspaardiit
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 22:12
kad biju maziņa, man garšoja. sen nau tāda ēsta...
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 22:13
un ko teica policijaa?
aadinjas ir baigi mmm :)
2005. gada 4. jūnijā, plkst. 23:42
Kaads nezin kur Riigaa var nopirk Wacom ciparotajus (aka digitaizerus) ?
2005. gada 5. jūnijā, plkst. 15:28
labs, pat ljoti labs. un vel svaigi cepta galja ar rupjmaizi. nekaardini
2005. gada 5. jūnijā, plkst. 20:57
svaigi žāvēta, sālīta gaļa ar rupjmaizi, ņam ņam :D
2005. gada 5. jūnijā, plkst. 21:42
kamaru var košļāt stundām ilgi, kamēr tā izjūk. bet mājās ceptas cūku ādiņas - kraukšķīgas un gardas.
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 09:23
man ar' neiet pie sirds..
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:38
es piem. ēdu biezpienu ar krējumu + medu. zinu, ka Citi viebjās un tas liekās pretīgi, bet vajaga pagaršOt. ir tiešām ļoti ēdami ;D
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:49
es ar dievuinu zjaaveetas cuukgaljas aadinjas! njaammm... parasti kozljaaju tad kad taisu sev galjas maiziites [lai nenoeestu visu galju labaak ir pakozljaat =]
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:58
Pēē, vienreiz pamēģināju. Nekad vairs neko tādu mutē neņemšu.
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 13:09
Pie alus labinieks, un arii taa var
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 13:41
ādiņas ruļo :)
un tos kas arī vistiņām ņem nost ādiņas, jo esot redz neveselīgas, nesaprotu! Kārtīgai apceptai vistiņai ādiņa ir viena no labākajām daļām
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:03
paska paska kā uzraksta kauko par ēdamām ādiņām tā uzreiz visi liek postus, reti kad tik daudz:D
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:41
gahhh tikai ne speķi ... fui pretīgi
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:44
ādiņas nepārāk! Taču skranču (tauki ar sačurkstinātu speķi) maizes ar ķiploku vai sīpolu pie alus gan var :) ja vēl dabon foršu cūku aisi tad vispār super :D
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 15:35
Ņam, ņam
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 16:50
āda taču ir visbagātākā ar vitamīniem :)
2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:11
garšo, bet īpašā kraukšķīgā veidā! :)
2005. gada 10. jūnijā, plkst. 11:03
Re, re. Laacz lasa ritiik letiņ cilvēk. Nesmādē ne cūkas ādiņ, ne speķi ;) Par kamariņu saucam esu dzirdējis pie kurzemniekiem, varbūt tik tā gadījies. Man ar garšo šitie produkti. Tai ādiņai gan jābūt varen sīkstai lai stundu kožļātu. Austiņas, astīte, kājiņas arī ņam ņam.