✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tu neticēsi

2007. gada 15. februārī, 28 komentāri

Kārtējais mēģinājums atrast mūsu nācijas seju kreatīvā papus (Stendzinieka) redzējumā: You won't believe it, until you see it!. Izliku pie sevis tiem, kas nav apgādājušies ar QuickTime spēlmani.

Zilās govis

Lidojošie cilvēki

Pedvāles modernās mākslas muzejs

Skanošie cilvēki

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Martins

2007. gada 15. februārī, plkst. 11:32

Aerodium - super, Cosmos arī. Bet govi vidējais ārzemnieks nesapratīs un gan jau ka padomās - ot maitas, nabaga lopiņu nokrāsojuši...

Gravatar Papuass

2007. gada 15. februārī, plkst. 11:34

Martins, laikam tekstus lasīt nemēdz? Par krāsošanu bija atruna :)

Gravatar eldberg

2007. gada 15. februārī, plkst. 11:46

Uzskatu ka kvalitatīvi... Country that sings - ta bija sucks...

Gravatar Pofig

2007. gada 15. februārī, plkst. 11:55

neizprotu skepsi aprakstā, jo manuprāt klipiņi ir kolosāli!!! Īsi, konkrēti un interesi rosinoši!

Gravatar Shadowbird

2007. gada 15. februārī, plkst. 11:58

Papuass: Noskatījos video divreiz. Kurā vietā ir kāda atruna?

Gravatar lauris

2007. gada 15. februārī, plkst. 11:59

Teksti patika, mani uzrunā.

Gravatar p0stman

2007. gada 15. februārī, plkst. 12:14

Manuprāt interesanti un oriģināli tie klipiņi.

Shadowbird:http://www.youwontbelieveit.eu/pages/profile.php?l=lv&id_main=1&id=4

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 15. februārī, plkst. 12:41

Skaisti, man patika.

Gravatar jo

2007. gada 15. februārī, plkst. 12:53

Reiz ir izdomāts kaut kas jēdzīgs.

Gravatar Krišs

2007. gada 15. februārī, plkst. 13:51

ir tīri ok. Spītīgi šādus klipus skatos, neuzliekot austiņas, tas ir, bez skaņas. Pat "cosmos" klipa ideja bija diezgan saprotama.

Gravatar taalais

2007. gada 15. februārī, plkst. 14:03

Jā bet normāls grieķis, spānis jeb soms pat nevar noteikti to internet adresi paspēt izlasīt kur nu vēl atcerēties. Pārāk sarežģīti.

Gravatar mmk

2007. gada 15. februārī, plkst. 14:40

forši, ka Pedvāle ir no Latvijas bonusiem. pareizi ir!

Gravatar deni2s

2007. gada 15. februārī, plkst. 15:53

Nezinu, kāpēc Latvijā ir ienākusies mode taisīt domēna vārdus youwontbelieveit.com nevis you-wont-believe-it.com, kas manuprāt ir daudz saprotamāk un skaidrāk.

Gravatar jermo

2007. gada 15. februārī, plkst. 16:10

lapa ok kamēr sāk lasīt tekstus.

Gravatar Papuass

2007. gada 15. februārī, plkst. 17:43

ShadowBird, tāds kā Kirils, tu arī tekstus nemēdz lasīt? :)

Gravatar iewZm

2007. gada 15. februārī, plkst. 19:16

Man patika. Kodoliigi un efektiivi. :)

Gravatar Mr.SergE

2007. gada 15. februārī, plkst. 19:17

Lapa ir sūds pēdējais, megahaltūra. Video ir uztaisīti gana profesionāli, tomēr man nenolasās tas weblapas nosaukums un līdz ar to ir problēma - cik reizes man ir jānoskatās klips, lai es varu saprast, kur man jāiet kaut kas vairāk uzzināt?

Gravatar mono

2007. gada 15. februārī, plkst. 20:14

a starp citu tas ka nevar nolasiit to lapas nosaukumu veicina tikai interesi par sho reklaamu, un ja cilveeks buutu bijis gatavs ieiet shajaa lapaa tad ieies arii google.com un uzrakstiis latvia

Gravatar Shadowbird

2007. gada 15. februārī, plkst. 21:20

@Papuass: "atruna" ("disclaimer") ir teksts, kas nāk līdzi materiālam, uz ko attiecas. Tas, ko jāmeklē, ar roku aizkāpjot uz youwontbelieveit.eu, ir skaidrojums. Zinu, izklausās pēc piekasīšanās, bet patiesībā tā nav - drīzāk aicinājums nebrīnīties (un nevainot citus), ja lietojot jēgai neatbilstošus terminus, tiec pārprasts/nesaprasts.

Gravatar kristaps3

2007. gada 15. februārī, plkst. 22:59

klipi saturiski ir ok, tikai nezkapec 4:3 video ir mixeeti ar 16:9 brutaalaa veidaa. vareeja jau nenohaltuureet sho dalju.

Gravatar esuntu

2007. gada 16. februārī, plkst. 10:17

Klipi ir ok. Tik nez kāpēc man prasās visiem beigās nevis </i>You won't believe it</i>, bet <i>Welcome to the freakshow</i>. Kā nekā zilas govis, lidojoši cilvēki...

Gravatar b4u

2007. gada 16. februārī, plkst. 16:03

Now. Arabs have oil. We have Black Balsam. It’s a black alcoholic drink (45% volume!) formed during millions of years under huge pressure in Latvian turf swamps. It’s the darkest drink in the world. So Latvians have always been drilling Earth to have fun.

Gravatar vints

2007. gada 16. februārī, plkst. 19:09

Sitais man ari patika, nevar but ka taa ir oficiala lapa: Lāčplēsis Like most nations we have this national hero, a Latvian Superman. However, ours is way cooler. His name is Lacplesis (The Bear Ripper / Slasher). His mother was a lady bear (well, how you call female bears?). He was very strong and looked like Arnold, only with the ears of a bear (as the only genetic manifestation of his bear roots). When he turned 18, to prove his strength, he ripped apart the bear whom he accidentally met in the forest. This episode always freaks me out a bit, but never mind. Then Lacplesis had many more fights, some of them – to free Latvia from invaders – and became our Latvian hero. On the very last of his fights he met the Boss of All Evils – the Black Knight. They had this battle on the steep coast of Daugava river (it’s biggest in Latvia). They were like Muhammad Ali vs. Joe Frazier, incredible! Lacplesis was a clear winner until the moment Black Knight using a mean, prohibited move cut off one of Lacplesis’ ears. It appeared that Lacplesis’ whole strength was located in his ears. Then Black Knight (in an even meaner manner) cut off Lacplesis’ other ear and from this point on battle went wrong: they got into a clinch, lost their balance and fell into the cold, dark Daugava river. Legend tells that when it’s full moon and you’re standing at the Daugava river, you can still see two men fighting and hear them crossing their swords, and words like „What’s your problem?“, „Yeah, who do you think you are?“ brought to you by this summer night breeze… You can buy Laclesis statues in souvenir shops all over Latvia (even in the airport). No statues of Black Knight though, because he was a 100% dork.

Gravatar shljaktichsh

2007. gada 16. februārī, plkst. 20:46

arī azerbedžānai, turkmenistānai un citām stānām ir tādi klipiņi. labāk to naudu ieguldīt zilo govju šķirnes attiistiibaaa

Gravatar kintu

2007. gada 16. februārī, plkst. 21:04

shljaktichsh: 70 t jau nav nekāda nauda. Manuprāt budžets bija krietni par mazu, jo nekas jēdzīgs jau tāpat nav sanācis. Man jau citā blogā uzbrauca par kritiku, tāpēc es nolēmu paskatīt youtube citu valstu reklāmas klipus, lai mēģinātu noteikt, vai tie gadījumā nav tikai mani aizspriedumi. Man jau sen ir tāda kā vēlēšanās aizbraukt kā tūristam uz Latīņamerikas valstīm. Bet maksimāli izvērtējot youtube reklāmas klipus mani visvairāk piesaistīja tieši Azerbaidžāna un Japāna, uz kurieni es loģiski domājot, nekad nebūtu sagribējis braukt. Turpretī Latīņamerikas klipi bija diezgan atbaidoši, pat sliktāki par Stendzenieka garadarbiem. Manuprāt tiem, kas kritizēja Azerbaidžānas reklāmas, vienkārši skauž, jo paši uz turieni netiek, jo, redzi, Ryainair uz turieni nelido.

Gravatar Kirils

2007. gada 20. februārī, plkst. 14:36

lapa patieshaam totaals meesls (kaapec tad taa adrese speciaali taada, lai nevar iegaumeet? ;> ), bet klipinji ir vienkaarshi superiigi!

Gravatar zibensTelefons

2007. gada 25. martā, plkst. 12:29

Kāpēc šiem nav piemērots tags Latvija? Vieglāk būtu atrast pēc kāda laika...