✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Korn - Unplugged

2007. gada 3. aprīlī, 12 komentāri

Nevaru nepiekrist lemingu labrītotājam par to, ka Korn MTV Unplugged atspēlēšanās ir fascinējoša performance.

Nevaru arīdzan nepiekrist tam, ka ielēkšana popkultūras vagontiņā ir rezultējusies daļējā korniskuma pazaudēšanā. No otras puses - iespējams, ka uz vienu ierakstu esmu ar mieru maksāt tādu cenu. Kaut vai tālab, lai dzirdētu kopdziesmu ar The Cure. Atmiņā nāk nežēlīgā ārdīšanās iekš studentu mūzikas kluba pie dziesmas “Killing in the name of”. Kas, kā izrādījās (atmiņa pievīla), nav Korns, bet ir RATM :)

Kamēr pa malām sēd tā laika URLas (casual caps), nespēdami saprast - mukt malā, vai dot pa tuņķi.

Nu, ko. Gaidām, kad Korn tiks iefīčots iekš Top of the pops raidījuma? Protams, ka tas, diemžēl, neizvērtīsies i ne tuvu, kā izvērtās izdomātā Billy Mack parādīšanās šai raidījumā iekš “Love Actually”.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Indriks

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 10:27

Ai, saprotu alternatīvu mūziku, bet man tie korni, ir par trakiem. Daudzas dziesmas liekas pretīgas, bet es nesaku (kā to dara tīņi), ja tev nepatīk Korn tad tu esi krāns

Gravatar laacz Autors

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 10:29

Indriks, bet es takš esmu krāns un man patīk Korn. Hmmm. Where does it take us?

Gravatar es_pac

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 11:17

Hm - par "Killing in the name of". Pieļauju, ka varbūt arī Korn ir analoģiska dziesma, tomēr šāda nosaukuma dziesma bija viens no Rage Against the Machine sākotnējiem un lielākajiem "grāvējiem".

Gravatar Arnolds

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 11:27

Kojāns, Kosmoss, Prāta Vētra - tur vienkārši vairs nav ko piebilst.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 11:34

Es pac, jā. Tiesa. Sajaucu :)

Gravatar mmk

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 13:47

Korns, argrīnais, kaut kas neticami labs :)

Gravatar pbs

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 16:41

Tā arī neesmu vēl redzējis viņu unplugged.. Bet toties Tavā iespaidā uzliku sūknēties.

Gravatar Beigtais Sids

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 18:54

No īstā unplugged gara šī liekas patiesi pornogrāfiska lielīšanās. No tā laika, kad tā nebija katra pop/rokdziedoņa goda lieta tur pagrozīties. Protams apgalvojums atzīstams, ja ir atskaites punkts. Un tāds neapšaubāmi ir piemēram Nirvana 1993. gadā. Arī Alice in Chains, The Cure un kleptons bija baudāmi... Vairums no pārējām uzstāšanās reizēm nav vērts pat vilkt ārā no miskastes...

Gravatar darklight

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 21:08

Nu ja ļoti nepiedomā, ka tas taču ir Korn, tad tas duets ar zaķi no Evanescene ir pat ļoti labs. Viņiem perfekti saskan!

Gravatar Shadowbird

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 22:47

Man gan patīk. Man pa prātam būtu, ja katram mūziķim būtu goda lieta ja ne katrai, tad vismaz populārākajām dziesmām uztaisīt/izlaist unplugged/acoustic versiju. Trakoti interesanti klausīties, kā smagi elektroģitāru gabali tiek pārnesti uz akustisko izpildījumu. Kad bija jātaisa favorite izlase priekš niecīgā mp3 playera gigabaita, no šis albums bija vienīgais no Korn (un man ir daudz), kas tur iekļuva.

Gravatar elfz

2007. gada 4. aprīlī, plkst. 21:30

Alice in chains unplugeds mani galīgi neaizķēra. Izraut skanas celiņu un mp3 pleijerī ielikt, to jā, bet skatīties - mežonīga garlaicība, ar neglītu solistu priekšgalā.

Gravatar gribumieru

2007. gada 10. aprīlī, plkst. 22:09

haaaaaa. tieshi shodien no taa koncha Creep klausījos un kādam aizsūtīju. haaaaaa. :D