✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jareks

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 12:12

aizliegt un likvidēt internetu vajag :)

Gravatar cipis

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 12:18

Nezināju, ka LV tas tik nopietni ir.. :(

Gravatar Mr.ex

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 13:21

Jo tālāk, jo trakāk.

Gravatar Spliter

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 13:56

Opaa...tieshaam nedomaaju ka LV tik traki...

Gravatar Didulis

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 14:33

Problēma drīzāk ir tajā, ka LV to tik īpaši nekontrolē. Kamēr neparādās internetā tas, ko sauc par pornogrāfiju (nevis tas, kas patiesībā pie tās ir pieskaitāms), tikmēr neviens nekustina ne ar ausi. Ja izvērstu akciju un visus šos potenciālos vai pat esošos pedofīlus apsekotu un vismaz vienreiz izsauktu uz pārrunām policijas iecirknī (bez aresta, argumentējot, ka policijai vajag informāciju, ko viņuprāt uzaicinātais varot sniegt - tb pēc tādas pašās shēmas, ka EP aicina ciemos datorpirātus), tad iespējams, ka viņu aktivitātes pierimtu, jo zinātu, ka viņus novēro.

Gravatar hrju

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 14:54

pārsteigts apjautāju savas paziņas - izrādījās, ka pirms 18 gadu sasniegšanas viņas tīklā bijušas ļoti populāras un tāpat "aplidotas" kā tajā rakstā. slimi.

Gravatar sd

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 15:14

Varēja nopublicēt tā Arvīda īsto vārdu avīzē, nekas jau par to nebūtu.

Protams, ja tā nav preses pīle.

Gravatar Normunds

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 15:39

<i>Problēma drīzāk ir tajā, ka LV to tik īpaši nekontrolē.</i> . Un līdzko kāds sadomā kontrolēt, tā sarodas kviecēji, kas kviec, ka tiek aizskartas viņu cilvēktiesības :/

Gravatar arnico

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 17:30

skarbi, bet visiem pīrāgiem ir arī otrs gals

Praksē arii redzēti gadījumi kad tas kas uzsāk sarunu ar "vai nevēlies sovakar.... " un tamlīdzīgām elektroniskām vēstulēm un tekstiem tērzētavās, ir nevis 55 gadīgais onkulīts, bet gan 14 gadīgā meitene ? Protams pilngadīgajiem nepilngadīgie ir jāmāca ka tā nedrīkst, bet tā jau ir provocēšana kuru cilvēks ar kautkādu iekšēju noslieci var arī neizturēt un unzsākt visas padarīšans.

tāpat arī ir jautājums par teiksim pilngadīgu jaunēkli (18 - 25gadi) kurš draugos ierauga meiteni kurai uz pieres nau uzrakstīts vecums un pases kopija arī nav ievietota albumā? 16 - 19 gadīgas meitenēm bieži vien pēc izskata īsti nevar noteikt ir tie 18 jau vai nē. Diezvai kāds no tiem jaunēkļiem (ieskaitot mani) pirmo tikšanās reižu gadijumā prasīs pasi parādīt :D Tas pirmkārt jau būtu dīvaini, otrkārt drusku neforši pret to meitēnu, ņemot vērā ka vecumu sievietēm prasīt itkā nau pieklājīgi. Un gadījumi kad perfekti tiek slēpts nepilngadīgums ( un par to viņas pašas vēl uzjautrinās ) ir daudz, kautvai apmeklējot kādu no klubiem kur par spīti itkā stingrajai kontrolei ir pa pilnam mazgadīgu meitēnu :)

Man jau liekas ka tas viss ir TV iespaids kur 14 gadīgās tīnītes grib ātrāk būt tādas pat kā viņu elki filmās, seriālos, mūzikas klipiņos. Un to neizskaust ar likumiem vai meģināšanu kautkā nobloķēt portālos. Tas pirmkārt ir audzināšanas darbs no vecāku puses, un bieži policijas reidi klubos :D

Gravatar arnico

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 17:36

Un vēl tas ir audzināšanas darbs no skolotāju puses :)

Tiko bija iespēja pajautāt 14 gadīgai meitenei par to visu, atbilde vienkārša skaidra, pa galvu bliezoša - "A kura tad grib būt tāda kā tās divas klasē kas vēl ir palikušas nevainīgas, ar viņām taču nau par ko runāt!".

Peace, ja pilngadīgie nespēj izlabot latviešu izmiršanu tad to izlabos jaunā paaudze :D

Gravatar Kirils

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 18:13

juus profilu tai "marijai" apskatiijaat? taa jau nav, ka kaut kaadi pervelji sienas klaat visaam 14gadiigajaam peec kaartas. tipisks mazgadiigas [] profils. "pAtIIk SeXiiGI PuiSHi", jaa.

Gravatar uga

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 18:23

berni savā starpā runā tādas lietas, ka mati stāvus ceļās. es nesen nejauši (nu nejauši sākumā, kad tēmu uztvēru tad jau ar nolūku :) noklausījos sarunu starp divām mazām cacām (nu tā ap 14-16) autobusā... es saku - tā ir pilnīgi cita domāšana.... tajā sarunā viss tika izrunāts.. un tādās detaļās, ka man nebiju šaubu - viņas nemeloja, patiešām bija to darījušas... un kas interesantākais, tas viss bija tā pašsaprotami, bez liekiem izpušķojumiem un pārspīlējumiem - noraut vakarā ar kādu džeku vienu maziņo sportiņu, pamēģināt kādu akrobātisko triku, tas kā vakarā tv paskatīties....

Gravatar uga

2006. gada 30. oktobrī, plkst. 18:25

nu jā... kad mēs augām.... un es nevaru nekādīgi saprast, tas ir labi vai slikti... un nav jau nekāds brīnums, ja atverot Popcornus, Santas, cosmo un citus mūsdienu preses brīnumus, tur lielākā daļa rakstu ap vienu tēmu vien grozās... bērni jau arī to visu lasa un uztver...

Gravatar dusk

2006. gada 1. novembrī, plkst. 22:23

Palasījos. Patiesībā sen jau tas viss ir slideni un uzrobežām. Paskataties ko cilvēki dara šāda veida resursos (draugiem.lv, face.lv un tamlīdzīgi). Viena liela daļa maziņo ir tendēti uz ekscibionismu ta nu viņi ar piesaista to visu. A no kā gūt pozitīvu piemēru? Plus inetā tas viss ir bez bailēm, jo telpā atrodies tu un dators kas iedrošina. Karoče tas ir komplicēti, bet ja lielajiem nav prāta (gan te aprakstītajiem personāžiem, gan mēdīju kuratoriem, gan blakus esošiem) tad ko var gribēt no mazās paaudzes.

Gravatar Hot_bitch

2006. gada 2. novembrī, plkst. 20:52

Nāk laiks, kad jaunā paaudze vairs nezinās - no kura īsti seksa veida rodas bērni - orālā, anālā, lezbiskā, gejiskā ... bet , varbūt, tam jānotiek grupā - tā kā pie sunīsiem-kaķīšiem. Bēdīgi.

Gravatar ImissimI

2006. gada 3. novembrī, plkst. 00:08

teikt ka tas nav normāli mūsdienās i' pagrūti - jo nu kas tad ir normāli definīcija, teikt ka tas ir normāli((?)(kaukas tākā bloķējas smadznenēs - like .. nu kā... bet...), ibio-rio slānīt un slānīt tos mačo ar sašķiebušos domāšanu

bet taisnība, ka jaunatnes attieksme ir trallallaa trallallaa ar ir pilnīga taisnība, un tas, ka tajā galviņā, kur puse no sapratnes par ko, kā, kapēc un kāpēc tā, ir veidojusies no movies un tiem pašiem piesauktajiem kosmopolietilen, var ieborēt dajebko, ar kā izrādās (visai loģiski) ir patiesība - bet nu to jau visi "pamana" līdzīgi kā šodien ar vasaras riepām - ojā blee sliid oo tiešām slīd (slarkts - sniegs mūs šogad pāsteidzis (jau 5 gadu) nesagatavotus), kad perversija iet jau pilnā klapē... (nekas - es vienkārši no centra līdz purčikam braucu 2 h ar trolejbusu)

čeers - man vēl mazliet, mazliet palicis ir absinthe ;) arlabunakti...

Gravatar hQuse

2006. gada 7. novembrī, plkst. 18:11

Tāpēc visiem vecākiem iesaku iepazīties ar tādu softu šķiru kā - KeyLoggers :)))