✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Nozare nozares galā

2008. gada 14. janvārī, 15 komentāri

Acīmredzami, ka vienas citas nozares (Alberts, you know) īpašnieku izsūtītie avansa rēķini ir samulsinājuši diezgan daudzus LETA klientus. Diemžēl, manā rīcībā nav nedz rēķina, nedz pavadošās vēstules (ja tāda ir bijusi), tāpēc nevarēšu neko vairāk komentēt (tas iraid mājiens, lai kāds ieskanē un atsūta uz l@l.lv). Lai LETAs teiktais runā pats par sevi.

Cienījamie klienti,

Reaģējot uz vairāku mūsu pakalpojumu lietotāju sniegto informāciju, brīdinām, ka SIA „EURO MEDIA GROUP” izsūtītie priekšapmaksas jeb avansa rēķini, kuros izmantots NOZARE nosaukums, nekādi nav saistīti ar Ziņu aģentūras LETA (SIA"LETA") sniegtā biznesa informācijas pakalpojuma "Nozare.lv" izmantošanu un ir uzskatāmi par maldinošiem. "Nozare.lv" abonēšanas rēķini klientiem tiek izrakstīti tikai saskaņā ar iepriekš noslēgtu līgumu.

Biznesa informācijas portāls „Nozare.lv” ir Ziņu aģentūras LETA pakalpojums, kurā ikdienu tiek apkopota jaunākā un aktuālākā informācija par svarīgākajām Latvijas biznesa nozarēm. Portāla vienīgais un precīzais nosaukums ir Nozare.lv (www.nozare.lv), un par izmaiņām tā nosaukumā vai saturiskajā kvalitātē Jūs informēsim savlaicīgi.

Aicinām Jūs pievērst uzmanību rēķina sagatavotājam un maldinošu rēķinu saņemšanas gadījumā informēt par to SIA "LETA" (Tālr.:7222509, marketing[eta]leta.lv ).

Jūsu Nozare.lv

Nē, man (gandrīz) nekas nav pret Alberta grupu. Ja būtu, droši vien, uzrakstītu šo to interesantu un gana diskreditējošu. Taču, gribot negribot, nākas atzīt, ka viņi diezgan talantīgi izsauc uguni uz sevi. Un nejau tālab, ka viņiem ir gūzma neiesāktu un nepabeigtu projektu. Bet ar savām metodēm.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar JustMe

2008. gada 14. janvārī, plkst. 14:48

man kaukā neliekas, ka tur viss tā arī ir, kā izskatās: alberts & Co vroģe jau diezgan pasen darbojas (vismaz kā kaukāda reklāmas kompānija), kāpēc tikai nesen par viņiem visās malās, visi, kam nav slinkums, gruzī kaukādas negācijas? bik izskatās pec provokācijas imo...

Gravatar laacz Autors

2008. gada 14. janvārī, plkst. 14:53

JustMe: tīri teorētiski tā varētu būt, taču reālajā dzīvē reti ir šādas provokācijas. It sevišķi, ka ar nevienam nezināmu (un, veselīgi padomājot, diez vai nākotnē tas mainīsies) sāktu šādi izdarīties aģentūra, kura pavisam noteikti ir līderis un pārredzamā nākotnē pozīcijas diez vai zaudēs.

Gravatar ambient

2008. gada 14. janvārī, plkst. 14:54

cik man zināms, tad šī vīriņa kantoris ir diezgan kreiss. rēķinu neapmaksāšana citām kompānijām savulaik bija ierasta lieta. attieksme pret darbiniekiem - līdzīgi. tādēļ nav nekāds brīnums par metodēm, kuras tiek izmantotas arī šodien

Gravatar streemele

2008. gada 14. janvārī, plkst. 14:56

laikam tiešām jāpiekrīt JustMe, izskatās pēc provokācijas. Ilgus gadus jau viņi darbojas(cik var lasīt pēc info netā), un kad sāk aktīvāk darboties interneta projektu pasaulē kādam tas sāk nepatikt...

Gravatar Indy

2008. gada 14. janvārī, plkst. 15:38

neesmu draugos ar Alberta grupu, bet biznesa veids kā tāds jau nav nekas pasaulē jauns, Latvijā gan neko tādu īsti neesmu līdz šim manījis... Vācijā piem. regulāri juridiskās personas saņem šādas vēstules un trakākais tas, ka pat manā valsts iestādē kur es strādāju, vadītāja lūdza man aizpildīt to atsūtīto pieteikumu ierakstīties interneta katalogā - diemžēl viņa nebija pamanījusi, ka tas izmaksās 400 Eiro gadā...

pāris lietas gan ir tādas, kas par šo tēmu man liekas neparastas...

  1. ja jau nozare.lv ir LETAs projekts, tad tomēr ja kāds cits izmanto vārdu NOZARE, tas tomēr ir vismaz nekaunīgi...

  2. te kaut kur blogos lasīju, ka tiek izstrādāts likums par šādu reklāmu ar rēķiniem?? kāds zina ko vairāk par to?

Gravatar uldis

2008. gada 14. janvārī, plkst. 15:43

Nu Db (dinas biznesā) ir diezgan liels infor daudzums (virsraksts Nozare.lv varētu tiesāties), pieļauj klientu maldināšnau uttun ir pat Alberta Joduis bilde, ja kādu interesē, pats pirms mēneša pat nebiju par tādu dzirdējis :) db arī ar šiem esot tiesājies (strīdējies par autortiesībām)

Gravatar kas

2008. gada 14. janvārī, plkst. 15:49

Nu nezinu. Vienīgais par ko LETAi var būt pretenzijas (un ir) tas ir par Nozare vārda lietošanu, bet tur visticamāk jāiet uz tiesu, vai jāmēģina vienoties ārpustiesas ceļā, lai otrs kantoris atsakās no ''si vārda vai skaidri nomaina fontu un logo, etc. - bet tad LETai ir jābu reģistrētam k-kādam trademarkam, visticamāk, lai viņus uztvertu nopienti.

Bet par priekšapmaksas rēķiniem, - esmu maza firma, bet man visu laiku nāca no zl.lv - Latvijas tālrunis tie rēķini - gadiem, lai gan nekad neko nebiju prasījis, - prakse pieraksta, eiropā vispār šādi rēķini ir ikdiena. Un droši vien strādā, - cilvēki maksā. Tas ir tā, kā spama paveids...

Gravatar streemele

2008. gada 14. janvārī, plkst. 16:01

runājot par nozari, letai nevar būt patents uz vārdu, to var izmantot, kā vēlamies. Apskatot abus projektus, tiešām tie ir atšķirīgi un cilvēki paši vainojami ja nesaprot par ko iet runa.

Gravatar Indy

2008. gada 14. janvārī, plkst. 16:02

un te paceļas jauna tēma - cik mediji Latvijā ir reģistrējuši preču zīmi? :) Produktu ražotāji - jā, bet vai mediji to arī dara? vai LETA un NOZARE.LV ir preču zīme?

Gravatar Mārcis Balodis

2008. gada 14. janvārī, plkst. 21:20

Šodien arī saņēmu šādu brīdinājuma epastu. Nezināju, ka Alberts to dara :) Izrādās, ka džekiem nav nekādu principu! Nez Onkulim nav kauns tādā kantorī strādāt? :)

Gravatar Gints Plivna

2008. gada 14. janvārī, plkst. 22:59

DB bija arī teikts, ka šiem esot ziņu aģentūra BNA, kas ļoti aizdomīgi līdzīga BNS. Paskatoties džeku saitā (bna . lv) attiecībā uz autortiesībām nāk prātā vecais labais teiciens - Ir trīs veidu cilvēki: tie, kas prot skaitīt un tie, kas neprot :)

Gravatar taalais

2008. gada 14. janvārī, plkst. 23:42

Visi ieejam megaportālā delfi.lv un pašā lejā pie autortiesībām paskatamies šādu ierakstu: Copyright © 1999-208 AS DELFI

Tā skrējuši, tā cepuši jauno dizainu, ka vienu nulli piemirsuši.

Gravatar Master

2008. gada 15. janvārī, plkst. 00:38

Kursh vispar kopiiraita gadus lapaa parada statiskus?

date funkcija dara labu darbu ieksh php

Gravatar dusk

2008. gada 15. janvārī, plkst. 02:29

Mani atkal vairāk satrauc, ka iekš ekstra.lv netiek maksāts autoriem! Alberta projekti pēc definīcijas neaizies, jo nelāga slava.

Gravatar streemele

2008. gada 15. janvārī, plkst. 16:55

kaadiem veel autoriem ?