✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Apostrofs ir par maksu

2013. gada 1. aprīlī, 12 komentāri

Sākot ar rītdienu apostrofa lejupielādes būs par maksu. Šo lēmumu esmu pieņemis ar grūtu sirdi, bet rēķini nesamazinās un tie ir jāapmaksā. Par katru lejupielādi būs jāmaksā viens eiro (nav ko muļķoties ar latiem, kas tāpat drīz beigsies). Tādējādi es prognozēju apmēram 5 tūkstošu eiro mēnesī papildus ieņēmumus savā budžetā. VVZ, cik paliks pāri pēc nodokļu nomaksas.

Tiem, kas jau ir uzinstalējuši, rīt izleks brīdinājuma lodziņš, kurā tiks piedāvāti vairāki ērti veidi, kā norēķināties. Tiek pieņemti PayPal maksājumi, darbosies norēķini ar kredītkartēm, kā arī internetbankām. Papildus būs iespēja norēķināties ar īsziņas palīdzību, bet tur cena būs mazliet lielāka dēļ komisijas maksām. Tiem, kas ir ziedojuši, ziedojumu apmērs tiks ņemts vērā un uz e-pastu tiks izsūtīts atbilstošs skaits apostrofu.

Apostrofa Pro iepakojums.
Apostrofa Pro iepakojums.

Lai papildus monetizētu apostrofu, sākotnēji tiks piedāvāti t-krekli (būs visu veidu) ar atbilstošu apdruku, kas tiks pakoti kopā ar pašu apostrofu un tiks piedāvāti kā komplekts “Apostrofs Pro”. Cena būs 20 eiro.

Apostrofa Pro komplektā esošais t-krekls.
Apostrofa Pro komplektā esošais t-krekls.

Vēlāk parādīsies arī iOS, Androīda un OS X versijas. Tās būs daudz labākas par to, kas jau tagad tiek piedāvāts. It sevišķi tas attiecas uz OS X iebūvēto mēmā taustiņa atbalstu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Krišs

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:23

Šitā labāk nejoko! Bezmaksas rīka ".Net Reflector" autors pajokoja, pajokoja, kamēr beigās esam te: http://www.red-gate.com/dynamic/purchase/product/.netreflector :)

Gravatar Krotow

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:29

Aprill, aprill!

Kriš, ja tas piepildīsies, saņemsiet analoģisku free prouktu ;)

Gravatar e-remit

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:42

Neesi apdomājis apgūt ASV tirgu?

Gravatar gr33n

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:44

man lūdzu 1kg apostrofu ...

Gravatar Tretjakoff

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:48

Labākais aprīļa joks šodien, es uzķēros uz virsrakstu un nodomāju.. "kuda mir katjetsa.." bet lieliska iespēja atcerēties noziedot. :) Paldies par apsotrofu, un novēlu atbalstu no līdzpilsoņiem. :)

Gravatar Kārlis Bergmanis

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:58

Jokus pie malas - ja tam t-kreklam varētu uz vēdera uzlikt lielāku to "raksti kā māte mācīja," un to I paid uz muguru, tad paņemtu, cietu seju. :) Pašam spert ideju un drukāt kaut kā slinkums, bet doma laba.

Gravatar VID

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 12:59

No rītdienas uzliekam nodokli-70% no ienākumiem!

Gravatar Mārcis

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 17:09

Gan jau torrentos varēs dabūs bezmaksas versiju! :)

Gravatar zomg

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 17:11

"Kepku" var? Lūdzu, lūdzu, lūdzu!

Gravatar asiic

2013. gada 1. aprīlī, plkst. 21:26

iesaiņojiet man krūzīti

Gravatar kristaps

2013. gada 2. aprīlī, plkst. 17:12

Jau sāku domāt, kur tur kaut kāds iebūvēts savienojums ar tīmekli, ka metīs paziņojumus, un kā Apostrofs izpaudīsies mobilajās ierīcēs. Uzķēros kā mazais :D Cerams 2. aprīlī piedodamāk :) Lai gan tagad pat noziedot varētu :)

Gravatar Unabomberz

2013. gada 3. aprīlī, plkst. 21:46

Gatavs maksāt. Ceru ka licences teksts jau sagatavots, citādi kaut kā nenopietni !