✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Saišveidīgais dižieraksts #33

18. februārī, 1 komentārs

Jā, pēdējā laikā tāds vairāk tehnisks man tas dzīves ritums, kā jau zemāk uzskaitīts:

Esmu būtiski iekavējis savu ikdienā lasāmo materiālu, tāpēc šis ir no krājumiem, kuri arī iet uz galu. Šis melnraksts sākotnēji saucās "2023-12 dižieraksts 33". Tagad tas sākas ar "2024-02". Fui, Kaspar.


Gribās paķīķerēt mazliet tālāk par savu logu? Šī lapa satur pilnus desmit tūkstošus ar astīti webkameru linkus. Gan bildītes, gan video.


Sen senos laikos, kad internets pa gaisu eksistēja tikai nākotnē, bet populārākais vada gals mājās bija telefons, lielākā daļa no mums nonāca internetā, liekot savam modemam piezvanīt interneta pakalpojumu sniedzēja modemam pa telefonu.

Lai abas ierīces savā starpā vienotos pa datu pārraides niansēm un citiem niekiem, tās pīkstēja un burkšķēja viena uz otru. Te nu ir V.90 56k tipa modema handshake, aranžēts orķestrim. Klausīties paātrinājumā.


Spēlīšu sadaļā es rekomendēju neiespringt un uzkapāt 1D PacMan. Nebūs uz ilgu laiku, bet mans mērķis nav pazaudēt tevi, dārgais lasītāj.


Vai Ziemassvētku vecītis GDPR kontekstā ir tiesīgs uzturēt sarakstus ar labajiem un sliktajiem bērniem?


Zini, kāpēc cilvēku izkāpšana uz Mēness nebija viltojums? Tolaik vieglāk bija aizlidot uz Mēnesi, nevis to noviltot ;)


Visbeidzot, ir pienācis laiks apskatīt - kurā minūtē Jason Statham pirmo reizi iekrāva kādam pa seju katrā no savām filmām.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt